Къде е Бай Онзи с голямата глава да избистри малко фундамемта??? И солташака Злобния се изпокри.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеЗема го стопа са го чакам отгоре 480-90Слушай батко си кво ти дума.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеДобавка в късъта х2 и стоп на 440 +10пипа
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеУтре педалите ако дигнат лихвата може да откара и до под 1.04 - максимално до 1.0375.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Ко става народе. Добър ден и от мен.
Днеска съм в зоната на здрача. Нищо не виждам. Нито надолу нито нагоре ???
За това и седя и гледам та току виж видя нещо.
По ми се чине за нагоре. Днес като почиват онези келеши на запад поне няма да има изненади..
Та по някое време ако се потвърди идеята за нагоре ще пусна една дълга.
ПП: гледам анкетата и от мнозинство за под 1.20 сега няма мнозинство. А даже според голяма част от анкетираните ще е над 1.28 ????
Хммммммммммм.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеУтре педалите ако дигнат лихвата може да откара и до под 1.04 - максимално до 1.0375. но после ще баунсне. Поне моят сентимент е такъв.И на леля ми.
А днес до довечера може да качи обратно до 1.0480-90. Тъй че има простор за игра.
Коментар
-
Утре педалите ако дигнат лихвата може да откара и до под 1.04 - максимално до 1.0375. но после ще баунсне. Поне моят сентимент е такъв.И на леля ми.
А днес до довечера може да качи обратно до 1.0480-90. Тъй че има простор за игра.* think positive * think simple * think big *
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеЕ нема на 446 го слагам шубе ме е па ако дигне на горе пак късо
П.П. Лимит 1.0303 мислим да стигне утре ако устиска стопа де* think positive * think simple * think big *
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнениеНе слагай стоп.
П.П. Лимит 1.0303 мислим да стигне утре ако устиска стопа деLast edited by ingivo1; 31.05.2010, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеЕ са къде да естопа 1.04??* think positive * think simple * think big *
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение0.95* think positive * think simple * think big *
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеС т'ва недоспиване покрай бебето и форекса едва ли расте
Коментар
Коментар