IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://lenox8081.wordpress.com/2010/...-before-spill/

не е форекс, но тук ще го видят най-много хора.
    не че няма съвпадения.

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
      Мале SPART-e, що си толкова хаплив към всичко
      Бат Седефчо " необходимо развивать наступление по всей линии ! "

поздрав с една моя любима песен ( пък и не само моя ) :http://www.youtube.com/watch?v=1t2ieinb610

Сега съм на водка " Путин "
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
        Е за к'во ? Ще кандидатстваш за работа ли ?
        Ако да, говори за двама, аз ще почерпя

ми безработен съм .
        от демото нищо не излиза.
        викам да зема да пробвам и аз некой леФ да изкарам от трейдинг
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          проп трейдинга си е напълно нормана практика , там където има традиции.
          не всичко е измама.
          тия специално дрънкат общи приказки на сайта си.явно трябва да се пробвам при тях , за да разбера повече.
          Е за к'во ? Ще кандидатстваш за работа ли ?
          Ако да, говори за двама, аз ще почерпя
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Аз , ти и още един като тебе , не Зоната ами и форума на СТС ( Булброкърс ) ще задмине инвестора .
            Впрочем имаше един период през 2007 г . когато форума на СТС беше на върха ......по съдържателност .
            Мале SPART-e, що си толкова хаплив към всичко
            tandem-a и той освирепял напоследък, и него ще напием за да му е гадно
            Една глоба от бърбън и половина искаш ли а ?

Наздраве на всички !

Jay_Z контриш ли а, контриш ли ?
            А що е туй контра аджеба ?
            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
              Ако попрочетете малко по-внимателно сайте на тия хубавци, ще видите каква е целта на занаятието

Ама докато има балъци , ще има и тарикати....

проп трейдинга си е напълно нормана практика , там където има традиции.
              не всичко е измама.
              тия специално дрънкат общи приказки на сайта си.явно трябва да се пробвам при тях , за да разбера повече.
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                И аз имам едно зловещо питане :

Брат ти да не се казва Черкезов и пише по форума , ти докато спиш ?

Мерсиай довиждане !
                след форома защо има запатайка.другия човек не го чувам отникъде.кой е защо е незнам.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  SPART ти сигурен ли си че не може да се раздвижи форума на Фрийзоната Ви ? Успех и лека
                  Аз , ти и още един като тебе , не Зоната ами и форума на СТС ( Булброкърс ) ще задмине инвестора .
                  Впрочем имаше един период през 2007 г . когато форума на СТС беше на върха ......по съдържателност .

Коментар

• Ако попрочетете малко по-внимателно сайте на тия хубавци, ще видите каква е целта на занаятието

Ама докато има балъци , ще има и тарикати....

Първоначално изпратено от salaga
                    " - Познания в областта на финансовите пазари и форекс търговията ще се счита за предимство (но не задължителни)
                    - Английският език ще бъде считан за предимство (но не задължителен) "

Това са

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      Сигурен съм че някой ще почерпи ако се възползва

http://www.jobs.bg/c116865
                      " - Познания в областта на финансовите пазари и форекс търговията ще се счита за предимство (но не задължителни)
                      - Английският език ще бъде считан за предимство (но не задължителен) "

Това са част от изискванията към кандидатите

Коментар

• SPART ти сигурен ли си че не може да се раздвижи форума на Фрийзоната Ви ? Успех и лека

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                          има едно предаване с виара анкова казва се зловещо и ме кефи .
                          И аз имам едно зловещо питане :

Брат ти да не се казва Черкезов и пише по форума , ти докато спиш ?

Мерсиай довиждане !

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                            4еркелож админа разрешава свободна резолюция само на джейпиджи.твойте фотоси са джейпиеджи свива ги много нищо не се вижда ина4е страшно добър ок си.давай им ново име екстенжън като ги сейвваш.поздрави на брата от семейството по як гръб няма ама и роднинско дупе най лесно се е*е
                            то верно не се забелязва картинката подяволите.ше видя как ше става нататака.мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от bobi_iovchev Разгледай мнение
                              Фирма ГТБД Груп Еоод изработва алуминиеви парапети от модулна конструкция
                              Бай Тандеме това е от 17.04.2010 г от тази тема ....Тъй че греда --- сори , но пропускаш почерпката директно и в движение .

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                                накрая стана 1000 броя печалба откак започнах.1 седмица мина и е ок всичко добре.
                                4еркелож админа разрешава свободна резолюция само на джейпиджи.твойте фотоси са джейпиеджи свива ги много нищо не се вижда ина4е страшно добър ок си.давай им ново име екстенжън като ги сейвваш.поздрави на брата от семейството по як гръб няма ама и роднинско дупе най лесно се е*е

Коментар

Working...
                                X