IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• buy a.j 75.73, sell u.cad 1.0483, targets - 50p each, sl-100p each

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      50 pips for two min.Real price action isn't it ?
      Черешката на тортата
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• мисля че е крайно време да пусна и аз една демо сделка във форума ... просто си тествам новата платформа ... в случая са три всъщност... донесоха 17 пипчета... щяха да са 17.5, но ме слипнаха с половин пипс ... и на демо можело да се печели

trades better because of
        [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• 50 pips for two min.Real price action isn't it ?
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Това пък какво беше?!

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
              каса на 1/3 на +40, стоп на 0 на остатъка цел 2ра 2250 и трета 2590
              2ра цел достигната, динг донг + 100
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• лелелелелеле гледам и не вярвам на ушите си.

Коментар

• Когато една централна банка налива ликвидност, това почти във всички случаи означава, че печата пари и ги пуска в обръщение. Е, в днешно време и пари не печатат, добавят някоя и друга нула в сметките чрез компютрите. Ама тези операции в никакъв случай не водят до повишаване курса на валутата.

Коментар

• Аз не знам защо хората смятат, че когато е лош фундамента и се разпродават акции, долара трябва да се вдига. При лоша икономика валутата на една държава отслабва и обратното - това е азбучна истина. Когато се разпродават акции, валутата количествено се увеличава и курсът пада. Обратното - когато се купуват акции, появява се по-голямо търсене на валутата, за да се платят с нея акциите и от там, курсът и се вдига.
                    Вярно, когато е криза и бягството от вложения в ценни книжа води до такива във валута, каквато е долара, но да се твърди че при лош фундамент по тази причина ще се повишава курса на валутата, не мисля че е вярно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                      крайно време е да сложиш някой лев на риъл. Четох те, каза доста истини за FX маркета.
                      Крачката е много лесна. Просто скачаш.
                      Въпреки, че според мен ще се препънеш много яко.
                      Ни моа ва Бате ! Мнооо мъй истрах !

Квой туй FX маркета , чи н го знам .....Я сподели ко нетъй исрам и теби !

Ама я ндей да т кажа ....са утеснява , нема смисла .
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• [QUOTE=Пенчев;1117165]Не беше ли обратното -банките да връщат на ЕЦБ?[/QUOTE

Банките за да си върнат дължимите суми ЕЦБ трябва да ги рефинансира. Ясно е че не могат да извадят 400 млрд. евро. За това е важно как ще мине 3 месечния аукцион и колко ще им отпусне днес

Коментар

• Аз лично очаквам ЕЦБ да не удължи финансирането на банките както заявиха в понеделник.Време е да покажат че не могат да се съобразяват със всяко искане или ситуация която се появи на пазара.
                          Първоначално изпратено от doomsday Разгледай мнение
                          Не забравяй: Лоши данни от САЩ=Индексите надолу=Силен $$$$.А и се чака днес ЕЦБ да каже дали ще удължи финансирането на банките в еврозоната, което ако стане значи край на опасенията от край на ликвидността и това ще създаде условия за покачване.Както се казва: Пазара ще покаже!

Коментар

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                            Дума няма, че сме далеч от осъществяването и, но има признаци за това. Не знам има ли нещо лошо, което може да се случи в Европа, което да не сме отиграли вече. От Щатите втора седмица фундамента е под прогнозите. Без да се изхвърляме в тази посока, при всички случаи е добре да имаме едно наум. Аз най-вече себе си имам предвид, че съм непоправим бик по долара.
                            Не забравяй: Лоши данни от САЩ=Индексите надолу=Силен $$$$.А и се чака днес ЕЦБ да каже дали ще удължи финансирането на банките в еврозоната, което ако стане значи край на опасенията от край на ликвидността и това ще създаде условия за покачване.Както се казва: Пазара ще покаже!
                            ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday Разгледай мнение
                              Варна, така е само че потвърждението ще дойде чак при пробив на 1.2390/2400
                              А както сам виждаш до там си има още почти две фигури(не че са чак толкова много), а и предполагам че виждаш и двойния връх на 1.2395 така че няма да е много лесно.Трябва ни нещо от фундамента като например НФП...само че пък него го чакат зле, и ако наистина излезе зле...долара засилва
                              Дума няма, че сме далеч от осъществяването и, но има признаци за това. Не знам има ли нещо лошо, което може да се случи в Европа, което да не сме отиграли вече. От Щатите втора седмица фундамента е под прогнозите. Без да се изхвърляме в тази посока, при всички случаи е добре да имаме едно наум. Аз най-вече себе си имам предвид, че съм непоправим бик по долара.

Коментар

• След малко дискусия на живо с Георги Иванов – дилър международни финансови пазари в ИП „БенчМарк Финанс" АД, в лайв модула на сайта Forexnews.bg
                                Звукозаписно студио

Коментар

Working...
                                X