IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• до кога ще пада това евро бе м---му да е-а

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Китовете натикаха пазара ниско, сега ще си приберат печалбите, преди закриване на пазара. В понеделник няма да се учудя на гап.
      Защо еврото се сринало днес:
      1. Неква френска банка се е окала
      2. Премиерът на Франция Франсоа Фийон се е оакал публично с глупави лафове
      3. Унгарците си признаха, че са лъгали

Кво да ти кажа, лайняно положение( Моддд, извинявай)
      Last edited by mateosf; 04.06.2010, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Китовете натикаха пазара ниско, сега ще си приберат печалбите, преди закриване на пазара. В понеделник няма да се учудя на гап.
        Няма да го направят Джей ....И гап в понеделник надали ще има . Печалбите ще почнат да ги прибират няколко дни преди заседанието на ФЕД ...Дотогава само надолу и пробив на 1640 , пък после ще го умуваме .
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
          Не споменавай дълго евро, ще те линчуват!
          Докато не стигне 18-1850 не споменавай дълго И ако и там не те пуснат карай от 1620
          Надоле не ми се пишат, минавай на годишна и ги гледай
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Значи можело и по-надоле да ги оставя. Ама и тъй беше добре

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Влизам дълъг по евро без стопове..засега. така е когато депозитите са в долари. Мисля, че 2-3 седмици пазарите и еврото ще растат.
              Не споменавай дълго евро, ще те линчуват!
              Докато не стигне 18-1850 не споменавай дълго И ако и там не те пуснат карай от 1620
              Надоле не ми се пишат, минавай на годишна и ги гледай

Коментар

• Влизам дълъг по евро без стопове..засега. така е когато депозитите са в долари. Мисля, че 2-3 седмици пазарите и еврото ще растат.

Коментар

Оо ама ти си жива
                  Я почерпи нас топ-дългучите с изкараното днес де
                  Бой по еврото до 1,00( 0.60), цел 2,70!
                  Така добре ли е за стиснатия ти задник?
                  Леле ами ако те бях обидил......ти с оня разбирач Тандемски дето е с "голям напредък" в играта, докога ще контрите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Усмихвам се само.......без коментар....
                    Оо ама ти си жива
                    Я почерпи нас топ-дългучите с изкараното днес де
                    Бой по еврото до 1,00( 0.60), цел 2,70!
                    Така добре ли е за стиснатия ти задник?

Коментар

Бойййй по долара!
                      Ох, колко сладко се намесват на пазара
                      Усмихвам се само.......без коментар....

Коментар

• Добрийй вечер днеска бе силен ден много Доларот изкърти кочината Ай честито !!!
                        Не го корете Тандемски , може да се случи на всеки на миналия голям тренд 2008 като избухна войната Русия-Грузия аз само контрех , като ненормален , макар и да знаех крайния резултат за еврото-негативен Не мога да си обясня и още до днес причините са по скоро психологически и емоционални-Не може да си представиш ,че може да пада и по ниско и още и още и с надеждата да уцелиш голямото бонго-демек дъното контриш , като ненормален , както и да е това е вече минало- поне така беше при мен Дъно виждам поне за сега в интервала 1,16-1,1738 там някъде
                        Хохохох то дъно няма , но важното е че аз виждам мухаххаха Наздраве и честито на всички Приятени събота и неделя
                        П.С отивам да алкохолизирам "" ДАМАДЖАНИ СЕ ЛЕЯТ И ОТНОВО ПИЯНИЦИ ПЕЯТ ""
                        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          басче ?
                          че ще видим 1.19ххх преди 1.2260
                          от теб сто долара не мога да измъкна, ама на бутилка черен бушмилс вървя
                          Rookie, черен Бушмилс ще се пие тук balchikirish.com черпи те собственика .Има и наливен GUINESS
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Целта 1.1980 е изпълнена. От тук нататък е интересно какво ще става Петък е пазете се от шорт скуийз.

Весел уикенд

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Тандемов, от колко време играеш форекс?
                              по-интересно е наистина с какъв реален левередж влиза.
                              ...или разполага с неограничен капитал.
                              При всички положения постът му е добър пример как не трябва да се търгува.
                              даже и да направи 10 фигури след това и да се бие в гърдите колко е велик..което му го пожелавам
                              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Тандемов, от колко време играеш форекс?

Като ме гледаш днес,какво правя ,явно от вчера

Коментар

Working...
                                X