IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За еврото.
    Аз не съм уверен, че трябва да купуваме, ама мисля че не трябва да продаваме от тези нива.
    Една покупка със здрав стоп малко под 2140, даже може да се окаже далновидна постъпка...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Значи казваш, че е правилно да купуваме евро, да сме дълги?

Да не е станала печатна грешка?
      До няколко дни ще има опит за пробив на дъното от 07.06.-1.1870 и не стане ли, става шибано двойно дъно на дневна и скок на
      1.26 +.Така че нищо чудно Vallio1900 да е много,ама мнооого прав.
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
        Трудно може да се намери статия в по-наситен нюанс на жълтото. Няма смилъл да се превежда. Пуснах едно търсене в Гугъл и я намерих преведена във възможно най-подходящия форум - Войни на Тангра:

http://www.voininatangra.org/modules...showtopic=2649
        Че какво й е на статията Да не би случайно да очаквате по-добри времена То е хубаво да сме позитивно настроени, ама само "на тази кълка" не може да лежим, иска се и да се направи нещо по въпроса. А засега, единственото, което се прави е това, което се описва във статията. И резултатите са си съвсем логични. За съжаление.
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manny Разгледай мнение
          Имам цялата статия на pdf файл, но е на английски, иначе си играх да превеждам най-интересното понеже самата статия е много по-дълга и има неща които сметнах за не толкова важни, но всичко ми е на word-ски фаил на компа, така че мога само да поствам или да го пратя лично
          Трудно може да се намери статия в по-наситен нюанс на жълтото. Няма смилъл да се превежда. Пуснах едно търсене в Гугъл и я намерих преведена във възможно най-подходящия форум - Войни на Тангра:

http://www.voininatangra.org/modules...showtopic=2649

Коментар

• На 30 юни от 11 часа ще се проведе дискусия на живо с Георги Иванов – дилър международни финансови пазари в ИП „БенчМарк Финанс" АД, в лайв модула на сайта Forexnews.bg.

http://forexnews.bg/component/conten...-georgi-ivanov
            http://forexnews.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнение
              Mаnny - това ли е статията

http://pakalert.files.wordpress.com/...12-celente.pdf
              Да
              www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

• Mаnny - това ли е статията

http://pakalert.files.wordpress.com/...12-celente.pdf

Коментар

• [QUOTE=Manny;1116753]Ето един интересен материал на Джералд Селенте, който намерих. Написал го е през 2009 ако не се лъжа. Малко е дълго затова мога да го поствам на части. Ако на някой му стане интересно нека да пише за да сложа и останалите части

На кратко за Джералд Селенте:
                  Политически атеист. През 1980г. създава ................

Със съвсем леки корекции е валидно и за 2010 г.
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Мммм даааа,

добро изказване,

добре е обаче да се уточни колко е било и очакването за икономиката на европата...та да правим кардинални заключния...щото европата е многу назаде, тъй де бихайндътъ
                    Любо, не търсим очакването за Европа.

Отговорил съм на конкретен въпрос с конкретен отговор и съм обяснил на човека защо:
                    В последните дни се заговори че икономиката на САЩ все пак не се представя толкова добре колкото се очаква спрямо тази на другите.
                    Не се пита как са очаквания срещу очаквания, нали?

Коментар

• хайде последен напън надолу и да тръгваме за 1.26, че на тандема не му останаха нокти за гризане вече
                      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Като стане за купуване ще пиша. За сега не ми е приоритет. Може би около 1.211111111

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                          Че защо да е грешка? Всичко расте инфлация има.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                            Хубаво е да се прави разлика. Икономиката на САЩ не се движи толкова добре колкото се очакваше - но ръстът и е в пъти по-сериозен от този на европейската икономика като цяло.
                            Мммм даааа,

добро изказване,

добре е обаче да се уточни колко е било и очакването за икономиката на европата...та да правим кардинални заключния...щото европата е многу назаде, тъй де бихайндътъ

Коментар

Уфффф,

Вальо, стига с тези психоанализи, че почвате да ме обърквате. Ще взема по-погрешка да се лонгна и отиде коня у ...

Поздрави Вальо, как е хавата?
                              Че защо да е грешка? Всичко расте инфлация има.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivoonedqlkov Разгледай мнение
                                MANY много интересно, можеш ли да ми дадеш линк кам тази статия.
                                Имам цялата статия на pdf файл, но е на английски, иначе си играх да превеждам най-интересното понеже самата статия е много по-дълга и има неща които сметнах за не толкова важни, но всичко ми е на word-ски фаил на компа, така че мога само да поствам или да го пратя лично
                                www.skytrendtraders.orgfree.com

Коментар

Working...
                                X