If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Китовете натикаха пазара ниско, сега ще си приберат печалбите, преди закриване на пазара. В понеделник няма да се учудя на гап.
Защо еврото се сринало днес:
1. Неква френска банка се е окала
2. Премиерът на Франция Франсоа Фийон се е оакал публично с глупави лафове
3. Унгарците си признаха, че са лъгали
Кво да ти кажа, лайняно положение( Моддд, извинявай)
Китовете натикаха пазара ниско, сега ще си приберат печалбите, преди закриване на пазара. В понеделник няма да се учудя на гап.
Няма да го направят Джей ....И гап в понеделник надали ще има . Печалбите ще почнат да ги прибират няколко дни преди заседанието на ФЕД ...Дотогава само надолу и пробив на 1640 , пък после ще го умуваме .
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Не споменавай дълго евро, ще те линчуват!
Докато не стигне 18-1850 не споменавай дълго И ако и там не те пуснат карай от 1620
Надоле не ми се пишат, минавай на годишна и ги гледай
Влизам дълъг по евро без стопове..засега. така е когато депозитите са в долари. Мисля, че 2-3 седмици пазарите и еврото ще растат.
Не споменавай дълго евро, ще те линчуват!
Докато не стигне 18-1850 не споменавай дълго И ако и там не те пуснат карай от 1620
Надоле не ми се пишат, минавай на годишна и ги гледай
Добрийй вечер днеска бе силен ден много Доларот изкърти кочината Ай честито !!!
Не го корете Тандемски , може да се случи на всеки на миналия голям тренд 2008 като избухна войната Русия-Грузия аз само контрех , като ненормален , макар и да знаех крайния резултат за еврото-негативен Не мога да си обясня и още до днес причините са по скоро психологически и емоционални-Не може да си представиш ,че може да пада и по ниско и още и още и с надеждата да уцелиш голямото бонго-демек дъното контриш , като ненормален , както и да е това е вече минало- поне така беше при мен Дъно виждам поне за сега в интервала 1,16-1,1738 там някъде
Хохохох то дъно няма , но важното е че аз виждам мухаххаха Наздраве и честито на всички Приятени събота и неделя
П.С отивам да алкохолизирам "" ДАМАДЖАНИ СЕ ЛЕЯТ И ОТНОВО ПИЯНИЦИ ПЕЯТ ""
по-интересно е наистина с какъв реален левередж влиза.
...или разполага с неограничен капитал.
При всички положения постът му е добър пример как не трябва да се търгува.
даже и да направи 10 фигури след това и да се бие в гърдите колко е велик..което му го пожелавам
Коментар