Pending order 6 L. EUR/USD sell limit 1.1965 s.l. 1.1980 t.p.1.1880
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пореден скромен ден с взети 30-40 пипса. От 2-3 позицийки. Като всяка от тях при отварянето е мислена с перспектива от по 50-60 пипса прибыл. И, естествено, всяка от тях затваряна преждевременно и след това практически изпълнила предварително предвидената цел. Интересното е, че изобщо не ме е яд, че така става. Напротив, това ми е застраховката.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Да профукаш 50к на форекс се изисква особен талант
Така, че най вероятно нямаше да си по-беден точно с 50к.
Ама то както играеше срещу мене ..... нищо чудно.
Първоначално изпратено от SСТи пък,аз съм така щастлив,че прогледнах,благодарение на г-н Карлос,иначе сега щях да съм по-беден с 50 бона,хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДОБРИ ДЕН
Сега за курсо
Бех споменал преди време , че чакам 1.18600.
Засега въпреки , че сме били близко
не сме го видели това ниво .
Смятам , че днеска утре ще стане.
Въпроса е, че досега беше лесно ,
а сега не знам накъде ще оди КУРСО
Аиде успешна търговия за всики ХОРАЩом и ти си тук и аз ще пиша Ето ги и вариантите за курсо снощи ги бях пуснал , ама се нервирах нещо незнам защо
и ги изтрих Дъното-Курекцията сценарийъе са следните :
Дъното е тук 1,19ХХ , може би да -ама не имаме пробито фибо на най големия чаршаф с дъно2000 г и връх 2008 държи го само каката голямата 1,1875 след туй , ако пробие надоле отиваме 1,1680-има кака , на големия чаршаф тя е важна , ако и там не стане последователноста е 1,1680-1,14ХХ -1,12ХХ !!!
Като най важното е 1,12- 1,1180 е това е бетон !!!!!! , ако и това не стане иде паритета 1;1 , ако и той продъни идва края 0,88888888 -телефонен разговор за еврото и неговия край Последният сценарийй е най песимистичния , но се базира на математическо разпределение на ГАУС : 0-100-0 Като най-малко вероятни ми се струват последните два сценария 0,888888 и паритета , ама на този пазар иам правилотот очаквай неочакванатот!!!! -тъй че не се отхвърля , като вариант !!!
тОтваряйте си очите на 4-ри !!! Дерзайте
П.с имам късо еур/долар от 1,1960 със стоп 1,20 в 18:00 има важна срещана министри в еврозоната Те така , хайаде , че стана много дълго ПОЗДРАВИ !!!!
Last edited by БОРЕУРОДА; 07.06.2010, 18:20.¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеау сакън опазил ме господ...
и това че за теб пазара е рулетка не бива да те прави така сигурен че за всички е такъв ...
Коментар
-
ДОБРИ ДЕН
Не съ притеснявайте бря !!!
Добре съм си
Седя си на сянка у лево и
въ чета само
Хемусе що така бре мискинимо
не слагаш некви стопове , че да остане
некои леф по акаунто!!!
Ще ти дърпам големите УШИ !!!
Такаааааааа.....
Сега за курсо
Бех споменал преди време , че чакам 1.18600.
Засега въпреки , че сме били близко
не сме го видели това ниво .
Смятам , че днеска утре ще стане.
Въпроса е, че досега беше лесно ,
а сега не знам накъде ще оди КУРСО
Аиде успешна търговия за всики ХОРА--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеотли4ник !!!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениекакво мислиш за входове при явни движения с големи суми
Обаче знаеш ли ,че трябва да изядеш продукцията на 1 хлебозавод за 10 години , поне .....докато придобиеш начални умения .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеХемусе ,какво мислиш за входове при явни движения с големи суми
Коментар
Коментар