gogo za razlika ot vsi4ki tuk 6te ti prepory4am da otvori6 real vednaga s ne pove4e ot 300$, da si napravi6 edno tefter4e i da si spisva6 v kolko 4asa si vleznal na pazara na koi niva i kak si izleznal.Pyrvo v momenta pazara e dobyr za novaci i 6te se zadyrji6 dosta dylgo predi da izgori6 ako ima6 vyprosi moga da ty byda polezen ,mejdu drugoto tyrsq 4ovek za bekofis da otvarq y zatvarq pozicii bez da vlaga pari ,pe4eli6 opit i komisiona
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
колкото за небългарските брокери .... до сега съм се усмелил да си направя акаунтче в GFT ... трябва ти кажа че разликата е около 27 светлнини години от това което съм търгувал в българските брокери ... поне за сега де ... убеден съм обаче че ще дойде време когато ще се почнат номера ... това е неизбежно и си е част от търговията
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеБи ли дал аргументи за тези твърдения.
И като казваш средно 10% на месец ти колко поредни месеца си успял да го постигнеш?
искаш да ми даваш да търгувам с парите ти ли ?
няма смисъл ... ако ти кажа ще кажеш че лъжа и след това ще трябва да тръгвам да ти доказвам ... ще ти покажа некви доказателства ти ще кажеш глупости са това и всичко ще си продължи по старо му ... така че ... наистина не се хаби
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеще разбереш че е по добре да имаш няколко сметки в няколко небългарски брокера
И като казваш средно 10% на месец ти колко поредни месеца си успял да го постигнеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеХемусе, нещо искаш да ми кажеш ли? Нима не съм прав, че въпросният пише супер неграмотно?
Да дойда в Русе да ми го споделиш лично, обгазеняк изпушил.
.............................
жоре .... проучване се прави с опит бате ... кой каквото ще да ти говори докато не си пробваш сам няма да стане .... кълченето идва като станеш консистънтли профитъбъл и съществува навсякъде ... има едни програмки дето се грижат за акаунти с постоянна доходност и алибали и балиали .... ама има мноооооооого време до този момент за теб ..... научи се да търгуваш и да печелиш да кажем 10 % на месец средно за период от година две пък после вече ще имаш нужда от детайлно проучване за брокер и ще разбереш че е по добре да имаш няколко сметки в няколко небългарски брокера които също ще те лъжата но с финес и не така фрапантно и няма да те е яд чак тъй много ... ако неможеш да търгуваш обаче ако ще и на най - добрия брокер в света да си пак няма да можеш да търгуваш ... айде стига вече с тез брокери ми почвай да четеж книжките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеКолкото по-мудна, трудна и скапана е една платформа, толкова по-големи шансове имаш да оцелееш!!!! Играеш по-внимателно, презастраховаш се, избягваш излишните рискове. Това е пътя към успеха. Експериментирам на демо ExpressFX. Много недодялана платформа. Все едно да караш Москвич в дъждовно време без чистачки и спирачки в центъра на СФ. А МТ4 профучава край тебе като Ауди, 2010та година! Но резултатите за сега са по-добри! Изкушавам се дали да не си пусна реал сметка. Но не мога да намеря отзиви за брокера. И се страхувам дали не е SKAM.
Не е ли по добре да се използва МТ4 примерно на Варчев или metatrader.benchmark.bg
И сега пак някой ще ме уплюе но как мога да разбера дали някой сайт не е SKAM, като вие не ми препоръчвате никой
Затова търся мнения тук.
Единствения съвет който получих е да пробвам във Варчев и да съм на демо поне 6 месеца което смятам да направя и да не бързам.Last edited by gogo_gg; 26.06.2010, 15:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнениеБлагодаря на тези които дадоха някакво мнение.
И все пак не разбрах коя платформа предпочитате.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнениеБлагодаря на тези които дадоха някакво мнение.
И все пак не разбрах коя платформа предпочитате.
Dobri kursove za obuchenie ima tuk http://www.home-traders.eu/
cenite sa napravo niski .
uspeh v nachinanieto ti !
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнениеЗдравейте от скоро се запалих по форекс търговията. Направих си демо акаунт във trader.bg почнах да чета и да се образовам и т.н.
Искам да ви попитъм по скоро да ми дадете съвет коя платформа за форекс търговия да си избра за релна търговия?
trader.bg не ми се струва много сериозна и удобна
разгледах сайтовете на benchmark, варчев финанс,Делта сток, Елана но нямам за сега регистрации в тях.
Вие коя форекс платформа ще ми препоръчате от тези или друга?
Колкото по-бързо си деинсталираш традер.бг толкова по-добре.Също така - ПК я заобикаляй отдалеч!
Ако си агент от бг-брокер (надявам се да не си):
Подобрете си условията за да не гоните клиенти.Така печелите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа 28 юни бичи пазар, или поне мечия ще бъде задържан; http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеАбе JAY,
Я зарежи младежта у форума. Хайде да пием по бира и да подсвиркваме на чуждоземките!!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнениеДа гледам си щракам си демото удвоявам си парите за 2 дни може би защото съм тъп нищо не разбирам и бавно навлизам в материята.
А пари си имам за влагане в търговията но аз за никъде не бързам....
И понеже съм див тъп оФчар на село пак ще питам
Абе хора вие къде си играете на търговци?
За играенето на търговци - ами тук си играем
Ако все пак питаш как да се научиш технически да търгуваш (не става дума за технически анализ) - в България повечето брокери поддържат МТ4 платформата, тегли и пробвай Варчевите примерно. За ДЕМО става дума - и за изграждане на навици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеТи да не си от София?
ще дойдеш да ме биеш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнениеАз проблеми нямам
На теб май ти има нещо
Жена ти не ти пуска ли к'во?
Хемус е прав големи нерваци стават хората с това.
Коментар
Коментар