IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gogo za razlika ot vsi4ki tuk 6te ti prepory4am da otvori6 real vednaga s ne pove4e ot 300$, da si napravi6 edno tefter4e i da si spisva6 v kolko 4asa si vleznal na pazara na koi niva i kak si izleznal.Pyrvo v momenta pazara e dobyr za novaci i 6te se zadyrji6 dosta dylgo predi da izgori6 ako ima6 vyprosi moga da ty byda polezen ,mejdu drugoto tyrsq 4ovek za bekofis da otvarq y zatvarq pozicii bez da vlaga pari ,pe4eli6 opit i komisiona

Коментар

• колкото за небългарските брокери .... до сега съм се усмелил да си направя акаунтче в GFT ... трябва ти кажа че разликата е около 27 светлнини години от това което съм търгувал в българските брокери ... поне за сега де ... убеден съм обаче че ще дойде време когато ще се почнат номера ... това е неизбежно и си е част от търговията

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
        Би ли дал аргументи за тези твърдения.
        И като казваш средно 10% на месец ти колко поредни месеца си успял да го постигнеш?
        мммм какво значение има колко ми е средно месечната доходност , за теб специално или за който и да е било друг ?!
        искаш да ми даваш да търгувам с парите ти ли ?
        няма смисъл ... ако ти кажа ще кажеш че лъжа и след това ще трябва да тръгвам да ти доказвам ... ще ти покажа некви доказателства ти ще кажеш глупости са това и всичко ще си продължи по старо му ... така че ... наистина не се хаби

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
          ще разбереш че е по добре да имаш няколко сметки в няколко небългарски брокера
          Би ли дал аргументи за тези твърдения.
          И като казваш средно 10% на месец ти колко поредни месеца си успял да го постигнеш?

Коментар

• gogo ,pi4 trygva6 v gre6nata posoka tova e tyrgoviq nai ve4e i forexa ne e syzdaden nqkoi da si udvoqva smetkite,kato platforma moga da ti prepory4am na PK ,dviji po bavno i po 6te use6ta6 pazara

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
              Хемусе, нещо искаш да ми кажеш ли? Нима не съм прав, че въпросният пише супер неграмотно?
              Да дойда в Русе да ми го споделиш лично, обгазеняк изпушил.
              точно сега недей идва че предвид моментното ми психическо състояние от последните няколко дни ... после ще те пишат по вестниците като безследно изчезнал

.............................

жоре .... проучване се прави с опит бате ... кой каквото ще да ти говори докато не си пробваш сам няма да стане .... кълченето идва като станеш консистънтли профитъбъл и съществува навсякъде ... има едни програмки дето се грижат за акаунти с постоянна доходност и алибали и балиали .... ама има мноооооооого време до този момент за теб ..... научи се да търгуваш и да печелиш да кажем 10 % на месец средно за период от година две пък после вече ще имаш нужда от детайлно проучване за брокер и ще разбереш че е по добре да имаш няколко сметки в няколко небългарски брокера които също ще те лъжата но с финес и не така фрапантно и няма да те е яд чак тъй много ... ако неможеш да търгуваш обаче ако ще и на най - добрия брокер в света да си пак няма да можеш да търгуваш ... айде стига вече с тез брокери ми почвай да четеж книжките

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                Колкото по-мудна, трудна и скапана е една платформа, толкова по-големи шансове имаш да оцелееш!!!! Играеш по-внимателно, презастраховаш се, избягваш излишните рискове. Това е пътя към успеха. Експериментирам на демо ExpressFX. Много недодялана платформа. Все едно да караш Москвич в дъждовно време без чистачки и спирачки в центъра на СФ. А МТ4 профучава край тебе като Ауди, 2010та година! Но резултатите за сега са по-добри! Изкушавам се дали да не си пусна реал сметка. Но не мога да намеря отзиви за брокера. И се страхувам дали не е SKAM.
                Добре искаш да ми кажеш че като една пладформа е мудна и по орязана примерно като trader.bg e по печеливша (както казваш е при теб) къде е логиката?
                Не е ли по добре да се използва МТ4 примерно на Варчев или metatrader.benchmark.bg

И сега пак някой ще ме уплюе но как мога да разбера дали някой сайт не е SKAM, като вие не ми препоръчвате никой
                Затова търся мнения тук.
                Единствения съвет който получих е да пробвам във Варчев и да съм на демо поне 6 месеца което смятам да направя и да не бързам.
                Last edited by gogo_gg; 26.06.2010, 15:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнение
                  Благодаря на тези които дадоха някакво мнение.
                  И все пак не разбрах коя платформа предпочитате.
                  Колкото по-мудна, трудна и скапана е една платформа, толкова по-големи шансове имаш да оцелееш!!!! Играеш по-внимателно, презастраховаш се, избягваш излишните рискове. Това е пътя към успеха. Експериментирам на демо ExpressFX. Много недодялана платформа. Все едно да караш Москвич в дъждовно време без чистачки и спирачки в центъра на СФ. А МТ4 профучава край тебе като Ауди, 2010та година! Но резултатите за сега са по-добри! Изкушавам се дали да не си пусна реал сметка. Но не мога да намеря отзиви за брокера. И се страхувам дали не е SKAM.
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Благодаря на тези които дадоха някакво мнение.
                    И все пак не разбрах коя платформа предпочитате.
                    " Meta Trader 4 " , tova e dosta dobra platforma i mnogo lesno se raboti s neq

Dobri kursove za obuchenie ima tuk http://www.home-traders.eu/

cenite sa napravo niski .

uspeh v nachinanieto ti !

Коментар

Здравейте от скоро се запалих по форекс търговията. Направих си демо акаунт във trader.bg почнах да чета и да се образовам и т.н.
                      Искам да ви попитъм по скоро да ми дадете съвет коя платформа за форекс търговия да си избра за релна търговия?
                      trader.bg не ми се струва много сериозна и удобна
                      разгледах сайтовете на benchmark, варчев финанс,Делта сток, Елана но нямам за сега регистрации в тях.

Вие коя форекс платформа ще ми препоръчате от тези или друга?
                      Ако си наистина начинаещ (надявам се да си):
                      Колкото по-бързо си деинсталираш традер.бг толкова по-добре.Също така - ПК я заобикаляй отдалеч!

Ако си агент от бг-брокер (надявам се да не си):
                      Подобрете си условията за да не гоните клиенти.Така печелите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        На 28 юни бичи пазар, или поне мечия ще бъде задържан; http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237
                        Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                        Абе JAY,
                        Я зарежи младежта у форума. Хайде да пием по бира и да подсвиркваме на чуждоземките!!
                        Ще има време и за по бира, ама днес така ми пушеше главата от разни задачи. А за бира, хмм... да не си във Варна? Няма проблем.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Да гледам си щракам си демото удвоявам си парите за 2 дни може би защото съм тъп нищо не разбирам и бавно навлизам в материята.
                          А пари си имам за влагане в търговията но аз за никъде не бързам....

И понеже съм див тъп оФчар на село пак ще питам
                          Абе хора вие къде си играете на търговци?
                          За удвояването - понеже на ден трети ще ги изгубиш.
                          За играенето на търговци - ами тук си играем

Ако все пак питаш как да се научиш технически да търгуваш (не става дума за технически анализ) - в България повечето брокери поддържат МТ4 платформата, тегли и пробвай Варчевите примерно. За ДЕМО става дума - и за изграждане на навици.

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                            Ти да не си от София?
                            И ако съм от София какво?
                            ще дойдеш да ме биеш ли?

Коментар

• Да гледам си щракам си демото удвоявам си парите за 2 дни може би защото съм тъп нищо не разбирам и бавно навлизам в материята.
                              А пари си имам за влагане в търговията но аз за никъде не бързам....

И понеже съм див тъп оФчар на село пак ще питам
                              Абе хора вие къде си играете на търговци?

Коментар

Аз проблеми нямам
                                На теб май ти има нещо
                                Жена ти не ти пуска ли к'во?
                                Хемус е прав големи нерваци стават хората с това.
                                Ти да не си от София?

Коментар

Working...
                                X