IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
    Мухаха и аз нямам никакво доверие на роботите ето тук един репортаж по руската тв за автоматизираните платформи и най накрая шимпанзе бие и трейдърите и роботите мухахах http://www.vesti.ru/videos?vid=27929...b_sort=0&cid=1
    това е малко като лафа "Не е важно колко коня има под капака, важното е какво магаре седи зад волана" Та и с експертите..кой знае какъв примат ги е писал
    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      входа е по-труден и не става с робот щото всеки път е различно . понякога има шиш като днес , понякога не. затова и ме удари един стоп днеска и затова решортнах..
      изходите са около локални дъна или върхове.
      а и не вярвам на роботите
      Мухаха и аз нямам никакво доверие на роботите ето тук един репортаж по руската тв за автоматизираните платформи и най накрая шимпанзе бие и трейдърите и роботите мухахах http://www.vesti.ru/videos?vid=27929...b_sort=0&cid=1
      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

набих се с късо 1,1933 стоп горе на 1,2010
        Може, може, ако устискаш може да иде до 1.1880

Коментар

набих се с късо 1,1933 стоп горе на 1,2010
          Дано да имаш късмет ,
          щото сега го виждам към 1.1955-60
          да ходи , а след това си е загадка
          пълна за мен де ще е курсо
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

входа е по-труден и не става с робот щото всеки път е различно . понякога има шиш като днес , понякога не. затова и ме удари един стоп днеска и затова решортнах..
            говори ми. И аз търгувам подобно на теб "дибидюз" графика. Опитвал съм многократно да автоматизирам сетъпите си, но все нещичко не ми достига. Твърде комплексно е ПА-то и много неща трябва да се съобразяват.
            Нужна си е работа в екип с поне 3ма читави програмисти и поне още толкова трейдъри.
            Иначе като гледам 5 минутката единствения вход позволяващ 5 пипса стоп си е на 1984..не знам какво си се подлъгал

Коментар

• набих се с късо 1,1933 стоп горе на 1,2010

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                пробвал ли си да го автоматизираш сетъпа?
                робот чакмак нещо.
                трудната част в програмиргането ще е изхода по-скоро. Съобразяваш ли нива някакви при изхода?
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Интервенциите на ШЦБ май само влошават нещата за тях... Баси ужаса!
                  =============================
                  Какво ли би се случило, ако интервенират много силно - примерно 10 фигури в евро/франк??
                  Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                  3-4 фигури в евро-долар
                  Тез не вярвам да се откажат лесно.
                  Ей сегичка могат да изпраскат едни
                  15-20 ярда още
                  Все пак е добре да се попита
                  Интервенция ли е било??????????

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Ти пъ спецална покана искаш от долара
                    да получиш да го купиш
                    Аз взех моите 4-5 доларя
                    Каня го танц Само да не ме нарита , че си пада малко побойник Ще търся вход в девет часа българско време А и еурото вече втори ден обожава да си кеси тука на 1,1933333 Нещо си го влече

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Какво ли би се случило, ако интервенират много силно - примерно 10 фигури в евро/франк??
                      Ще помогнат на стотици хиляди унгарци да си погасяват по-лесно ипотечните кредити в шв. франкове... Те унгарците от край време са си били тарикати... още от соц. време си беше така... мдаммм
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

трудно ще го обясня с два реда.
                        специфичен сетап е комбинация от 5 мин, 15 мин .специфично нареждане на свещите
                        пробвал ли си да го автоматизираш сетъпа?
                        робот чакмак нещо.
                        трудната част в програмиргането ще е изхода по-скоро. Съобразяваш ли нива някакви при изхода?

Коментар

И азе се подготвям за къси
                          за сега изчеквам То от дългата са ми останали някъкви 12 пипоня та ще я затварям лека полека , чакам да се нарисува само
                          Ти пъ спецална покана искаш от долара
                          да получиш да го купиш
                          Аз взех моите 4-5 доларя

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                            вси4ки дето сме нови сме ок.значи сме необременени.значи нетрябва да четем многог книги да не стане объркане и други.
                            +1

с уважение към старите и знаещите

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                              Надолу май следащата спирка 1,1922. Абе Руки тоя вход? По моята графика можеше да ходи и до 1,1989. Аз докато напиша и то отпрашило...
                              трудно ще го обясня с два реда.
                              специфичен сетап е комбинация от 5 мин, 15 мин .специфично нареждане на свещите
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• вси4ки дето сме нови сме ок.значи сме необременени.значи нетрябва да четем многог книги да не стане объркане и други.

Коментар

Working...
                                X