Черкелов,ще се радвам да продължиш да участваш във форума,защото още от самото начало те ,,разкрих,,,че само играеш театър,а всъщност си много добър спекулант.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
еее ,черкелов , да не се изгориш от аудито ...
пък и като гледам, как играеш за некви си пипсове ..
Там се играе за фигури ...
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениепенчев ок.добре че не се хвърли отгореми.може отвременавреме да съм неграмотен но няма вобще проблеми.мерси за извинението
гледай аудииена как ше хвар4и нагоре скоро
ако си напропускал виж и аудидола и той така нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение+1
с уважение към старите и знаещите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБлагодаря ви за съветите,господа(не смея да ви нарека още колеги).Мнооооого съм зелен още в този занаят,но ми е интересно и имам желание да се науча.
Стари, нови...важното е да се спазват няколко правила които трейдъра учи още първата седмица.Всичко друго е пълнеж що се отнася до психологията.Тук там в неграмотните ми постовете има част от правилата, които наситина най-новите е добре да спазват.
Относно техническия и фундаментален анализ няма какво да пиша, защото всичко е индивидуално.Има магъосници и в двата вида анализи, както и в комбинацията им.
Относно последната ми картинка – ще има още ‘фърчене нагоре (не веднага и сега де) ама аз отивам да спа.мерси
Довиждане, мерси, благодаря!
П.П.Иначе ще ви чета когато мога.Успех!
А пък greedforsuccess колко е прав в последния си пост....просто е много прав!Last edited by cherkelov; 08.06.2010, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеъбджекшън !!! колкото по бърже се мине на реал толкова по добре ... демото е губене на време пък времето е пари така че си губиш парите...
е ... разбира се че треба да има неква доходност на демо ... ама повече от 6 месеца на демо според мен си е чиста загуба на време ...
като стана дума за демо та се сетих онова време дето за три седмици ми се случи да стана демо милионер.... три седмици обаче са си само три седмици ... идеята е да се задържи доходноста ...... е те това е то разковничето пък за това си трябва доста доста време
Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБлагодаря ви за съветите,господа(не смея да ви нарека още колеги).Мнооооого съм зелен още в този занаят,но ми е интересно и имам желание да се науча.
Преди като влизах и виждах някакви графики, индикатори, линии, фибота или пък фундаментални анализи.....толкова фантастично ми изглеждаха, че замалко да повярвам, че се искат много учене и знания.....Е това си е така, но не съвсем. По-късно разбрах че всичко което тогава ми се е струвало като нещо ценно са били пълни глупости
И като си представя колко много помийна литература има изписана.....радвам се че вече не съм в началотоТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеъбджекшън !!! колкото по бърже се мине на реал толкова по добре ... демото е губене на време пък времето е пари така че си губиш парите...
е ... разбира се че треба да има неква доходност на демо ... ама повече от 6 месеца на демо според мен си е чиста загуба на време ...
като стана дума за демо та се сетих онова време дето за три седмици ми се случи да стана демо милионер.... три седмици обаче са си само три седмици ... идеята е да се задържи доходноста ...... е те това е то разковничето пък за това си трябва доста доста време
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНе бързай, има време, дори и света да се срути, винаго ще има какво да се търгува...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБях малко рязък,извини ме,но не знам кого заблуждаваш с тази престорена неграмотност.А иначе днес спечелих 2200 EUR,но на демо.
Още чета и се уча.Успехи!
гледай аудииена как ше хвар4и нагоре скоро
ако си напропускал виж и аудидола и той така нагореLast edited by cherkelov; 08.06.2010, 22:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБях малко рязък,извини ме,но не знам кого заблуждаваш с тази престорена неграмотност.А иначе днес спечелих 2200 EUR,но на демо.
Още чета и се уча.Успехи!
Не бързай, има време, дори и света да се срути, винаго ще има какво да се търгуваМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениенене е така.писано беше малко назад.прочети ако оби4аш и мерси.
ти днеска направи ли и ти пипове или се опитваш кат гледаш само ко става.довиждане.мерси.
Още чета и се уча.Успехи!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНи в клин,ни в ръкав почна да плямпаш с фалшивия си жаргон за Караиванов-да не си ти самия,а?
ти днеска направи ли и ти пипове или се опитваш кат гледаш само ко става.довиждане.мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеаз прочетох малко за караиванов.ко му има на човека все пак.казва сега нагоре после надоле и познава непознава голяма работа.аз не гледам прогнози изобщо и вообще.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар