If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове ,молете се (за тез дето са дълги като мен де ) да затворим поне един 4часов бар над 1,1960 ,защото вероятноста днес това да не стане е 90% ,и след цял ден опити ,жълтурите ще направят ново дъно -пу мамка му
Пичове ,молете се (за тез дето са дълги като мен де ) да затворим поне един 4часов бар над 1,1960 ,защото вероятноста днес това да не стане е 90% ,и след цял ден опити ,жълтурите ще направят ново дъно -пу мамка му
Седефин здраве ....
туй дет си го написал .... вярно е ... преди време беше казал за най - ниското съпротивление и други алибализми ... знам какво имаш предвид обаче нож с две остриета е това и подводен камък не малък също ... повечето хора искат да им е лесно и да не се занимават много много и това в повечето случаи води до доста качествено затъпяване ... лесноста като крайна цел е привленателна за посредствените хорица ... пример с тотото може да се даде веднага ... та си мисля дали таз думичка "лесно" е най - подходяща в случая ... и дали пътя свършва някога е друг резонен въпрос .... и като запоследно ... едно нещо ако е трудно и ти е гадно и го правиш с нежелание ... защо изобщо трябва да се занимаваш с него котаго можеш да правиш нещо с удоволствие и от там всичко да върви като по - вода ....
Поздрави !!!!
Аз си мисля, че идеята и принципите в търговията са както при всичко останало.
Трудно е докато го научиш, докато се отпуснеш и започнеш да го правиш с лекота.
Сега колко е лесно след това е друг въпрос.
То и да си CEO е лесно ама за тея дето знаят какво правят. За всички останали това е доста тежка работа. Та принципа тук вярвам е същия.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
"странното" е, че трейдинга е много лесно "нещо".
Зора е докато се стигне до лесния момент
Пътя е мъчната и трудоемка част, не трейдинга
Който издържи, издържи.........който не може пътища много.
Наздраве и успехи !
Мнооооого правилно бат Седефчо. Ей това не могат да разберат повечето хора. Към трейдинга наистина трябва да се подходи към нещо лесно, без излишни усложнения. Пазарът е подкрепи и съпротиви и ценови движения между тях.
Наздраве и успехи !
Седефин здраве ....
туй дет си го написал .... вярно е ... преди време беше казал за най - ниското съпротивление и други алибализми ... знам какво имаш предвид обаче нож с две остриета е това и подводен камък не малък също ... повечето хора искат да им е лесно и да не се занимават много много и това в повечето случаи води до доста качествено затъпяване ... лесноста като крайна цел е привленателна за посредствените хорица ... пример с тотото може да се даде веднага ... та си мисля дали таз думичка "лесно" е най - подходяща в случая ... и дали пътя свършва някога е друг резонен въпрос .... и като запоследно ... едно нещо ако е трудно и ти е гадно и го правиш с нежелание ... защо изобщо трябва да се занимаваш с него котаго можеш да правиш нещо с удоволствие и от там всичко да върви като по - вода ....
Сега повечето от вас сладко спинкат, ама аз ще ви покажа нещо, което може да стимулира дългоочакваната корекция на еврото. Прието е, както ще видите ако си направите труда да го четете, от Съвета по икономически и финансови въпроси на ЕС. Не змнам как ще бъде оценявано от специалистите утре, но това споразумение може да се окаже първата РЕАЛНА стъпка по пътя на укрепване на еврото! http://www.capital.bg/politika_i_iko...n_put/?ref=rss
Много вярна констатация, и аз минах по тоя път.Що нещо съм изчел на няколко езика и накрая разбрах ,че Елиът е свършил в лудница беден като църковна мишка....За капак
Добро утро,
Наздраве и успехи !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Не си мисли че всички които ти изглеждат че са се изказали умно, действително отговарят на истината
Преди като влизах и виждах някакви графики, индикатори, линии, фибота или пък фундаментални анализи.....толкова фантастично ми изглеждаха, че замалко да повярвам, че се искат много учене и знания.....Е това си е така, но не съвсем. По-късно разбрах че всичко което тогава ми се е струвало като нещо ценно са били пълни глупости
И като си представя колко много помийна литература има изписана.....радвам се че вече не съм в началото
Много вярна констатация, и аз минах по тоя път.Що нещо съм изчел на няколко езика и накрая разбрах ,че Елиът е свършил в лудница беден като църковна мишка....За капак
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
аз май продадох локалното дъно Може и да излезнат късите- ще видим Ама ако мине 1,1975 може да си мечтая за тях тъп -тъп-много тъп
То не върви, то се търкаля, то бачонка хахаха кой се сети, от де идва това браво на него
Боре няма страшно, най много да ти опре до подписа
И къв го дириш по туй време. Европа спи. Америка вече пие бири по случай края на работния ден. Дръпнатите очи още спят Или и ти си на принципа. Всички пипсове не можеш да хванеш, но с длъжен да опиташ
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар