IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкелов,ще се радвам да продължиш да участваш във форума,защото още от самото начало те ,,разкрих,,,че само играеш театър,а всъщност си много добър спекулант.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• еее ,черкелов , да не се изгориш от аудито ...

пък и като гледам, как играеш за некви си пипсове ..

Там се играе за фигури ...

Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
      пенчев ок.добре че не се хвърли отгореми.може отвременавреме да съм неграмотен но няма вобще проблеми.мерси за извинението
      гледай аудииена как ше хвар4и нагоре скоро

ако си напропускал виж и аудидола и той така нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        +1

с уважение към старите и знаещите
        пуцай со големата базука, тука има тука нема, червено, черно, мало голямо, нагоре надоле, по може и настрани

Коментар

• Благодаря пак на всички от този форум.
          Now its time to meet with Morpheus.Good hight!
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Благодаря ви за съветите,господа(не смея да ви нарека още колеги).Мнооооого съм зелен още в този занаят,но ми е интересно и имам желание да се науча.
            Всичко е ок.От пълен неграмотник преди близо две седмици, претърпях трансформация до нормално пишещ трейдър.Дойде обаче време да си тръгна и да не оспамвам наистина добрата тема тук.Дано някой не се е засегнал лично, защото никога не съм имал такива намерения .......защото аз съм за мира не за войната хехехехе.
            Стари, нови...важното е да се спазват няколко правила които трейдъра учи още първата седмица.Всичко друго е пълнеж що се отнася до психологията.Тук там в неграмотните ми постовете има част от правилата, които наситина най-новите е добре да спазват.
            Относно техническия и фундаментален анализ няма какво да пиша, защото всичко е индивидуално.Има магъосници и в двата вида анализи, както и в комбинацията им.
            Относно последната ми картинка – ще има още ‘фърчене нагоре (не веднага и сега де) ама аз отивам да спа.мерси 
            Довиждане, мерси, благодаря!
            П.П.Иначе ще ви чета когато мога.Успех!

А пък greedforsuccess колко е прав в последния си пост....просто е много прав!
            Attached Files
            Last edited by cherkelov; 08.06.2010, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
              ъбджекшън !!! колкото по бърже се мине на реал толкова по добре ... демото е губене на време пък времето е пари така че си губиш парите ...
              е ... разбира се че треба да има неква доходност на демо ... ама повече от 6 месеца на демо според мен си е чиста загуба на време ...
              като стана дума за демо та се сетих онова време дето за три седмици ми се случи да стана демо милионер .... три седмици обаче са си само три седмици ... идеята е да се задържи доходноста ...... е те това е то разковничето пък за това си трябва доста доста време
              Ами няма какво да споря - СЪГЛАСЕН. Според мен най-добре да минеш на реал, но смалко акаунтче (тренировъчно) - само така можеш да усетиш реално търговията и на такава база трябва да се учиш. На демо всички печелят щото ме им пука зи кинтите, а така и малко и кинти да имаш - твои са си и съвсем друга е търговията
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Благодаря ви за съветите,господа(не смея да ви нарека още колеги).Мнооооого съм зелен още в този занаят,но ми е интересно и имам желание да се науча.
                Не си мисли че всички които ти изглеждат че са се изказали умно, действително отговарят на истината
                Преди като влизах и виждах някакви графики, индикатори, линии, фибота или пък фундаментални анализи.....толкова фантастично ми изглеждаха, че замалко да повярвам, че се искат много учене и знания.....Е това си е така, но не съвсем. По-късно разбрах че всичко което тогава ми се е струвало като нещо ценно са били пълни глупости
                И като си представя колко много помийна литература има изписана.....радвам се че вече не съм в началото
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                  ъбджекшън !!! колкото по бърже се мине на реал толкова по добре ... демото е губене на време пък времето е пари така че си губиш парите ...
                  е ... разбира се че треба да има неква доходност на демо ... ама повече от 6 месеца на демо според мен си е чиста загуба на време ...
                  като стана дума за демо та се сетих онова време дето за три седмици ми се случи да стана демо милионер .... три седмици обаче са си само три седмици ... идеята е да се задържи доходноста ...... е те това е то разковничето пък за това си трябва доста доста време
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Не бързай, има време, дори и света да се срути, винаго ще има какво да се търгува

Коментар

Бях малко рязък,извини ме,но не знам кого заблуждаваш с тази престорена неграмотност.А иначе днес спечелих 2200 EUR,но на демо.
                      Още чета и се уча.Успехи!
                      пенчев ок.добре че не се хвърли отгореми.може отвременавреме да съм неграмотен но няма вобще проблеми.мерси за извинението
                      гледай аудииена как ше хвар4и нагоре скоро

ако си напропускал виж и аудидола и той така нагоре
                      Last edited by cherkelov; 08.06.2010, 22:47.

Коментар

Бях малко рязък,извини ме,но не знам кого заблуждаваш с тази престорена неграмотност.А иначе днес спечелих 2200 EUR,но на демо.

Не бързай, има време, дори и света да се срути, винаго ще има какво да се търгува
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                          нене е така.писано беше малко назад.прочети ако оби4аш и мерси.
                          ти днеска направи ли и ти пипове или се опитваш кат гледаш само ко става.довиждане.мерси
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Ни в клин,ни в ръкав почна да плямпаш с фалшивия си жаргон за Караиванов-да не си ти самия,а?
                            нене е така.писано беше малко назад.прочети ако оби4аш и мерси.
                            ти днеска направи ли и ти пипове или се опитваш кат гледаш само ко става.довиждане.мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                              аз прочетох малко за караиванов.ко му има на човека все пак.казва сега нагоре после надоле и познава непознава голяма работа.аз не гледам прогнози изобщо и вообще.
                              Ни в клин,ни в ръкав почна да плямпаш с фалшивия си жаргон за Караиванов-да не си ти самия,а?
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• аз прочетох малко за караиванов.ко му има на човека все пак.казва сега нагоре после надоле и познава непознава голяма работа.аз не гледам прогнози изобщо и вообще.

Коментар

Working...
                                X