IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей!!!! Казах ли ви, бре! Чабалала!!! Чабалала!!! Бафана Демафана!

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
      Това или е базик или си прекалил с биричките .
      За да избиеш спреда ли играеш

Аз напрайх лимита 2066 да видим кво ще излезе.
      Сложих стопа на опааааааааа, докато пиша и ми удари лимита . Ейййй голям кеф
      Аааа, не е бъзик. Ама аз съм цар на риск/риуорда. Не се плаша от поемането натакива рискове... нали съм на демо.

Ако ми бъде достигнат таргет и ако Бафана Демафана вкара ще съм на осмото небе от щастие!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Ще ходим май на 1.2115
        Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Пък може и повече да ходим, но покрай заветното прибирам 2/3 защото я камилата я камиларя. На 14 ще има турбо тежък ден и нищо чудно китовете пак да го натиснат малко на юг, за да могат на по-добри нива да си приберат печалбите.
        А сега чао джентълмени Отивам да пия едно кафе с Бат ви Седефчо
        Като един досадник да взема да кажа - "Казах ви аз"
        До понеделник поне дълги йок, а тогава (понеделник) яко ще се друса крушата
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
          В името на великия Чабалала отпивам студена биричка и отварям една дълга EUR/JPY от 110.80 със стоп на 109.00 и таргет 110.82. Всичко е въпрос на психика!! :-) Дано да е печилевшъ!
          Това или е базик или си прекалил с биричките .
          За да избиеш спреда ли играеш

Аз напрайх лимита 2066 да видим кво ще излезе.
          Сложих стопа на опааааааааа, докато пиша и ми удари лимита . Ейййй голям кеф
          Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• ...

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Както съм казвал многократно - данните за продажбите на дребно не са аджъстнати спрямо цените.
            Та въпрос на анализ и последващи данни е да се разбере с колко са спаднали обемите и с колко цените. Може да отиваме към по-лошия сценарий - дефлация.
            според мен ще е изцяло спад на цените
            а на обемите няма да има

през май месец много падна петрола,долара се ка4и доста

забелязвам 4е и ismите напоследък не
            мърдат изобщо оба4е инвентарите падат яко
            явно търсене има в сащ заради стимулите но има и доста непродадени
            стоки които пре4ат да се появи инфлационен натиск

според теб ако излезе дефлация дали
            сащ ще позволят долара да се пока4ва така?
            или поне трябва да спрат спада на петрола/миналият месец дефлацията дойде предимно от него и този сравнтелно ограни4иха спада му в сравнение с борсите/

Коментар

• В името на великия Чабалала отпивам студена биричка и отварям една дълга EUR/JPY от 110.80 със стоп на 109.00 и таргет 110.82. Всичко е въпрос на психика!! :-) Дано да е печилевшъ!

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                Смятам че дори и новата стратегия трябва да се тества с реална сметка. Можеш да намалиш просто обемите да кажем 2 - 4 пъти и готово.
                Но с демото хич няма да разбереш дали сисмтемата е добра за теб.
                Всичко е въпрос на психика!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  лонг 1.2110 стоп 1.2102 на ДЕМОТО
                  Точно на 2110 е модата (средата на рейнджа) около която цял ден градим разширяващ се триъгълник, вижда се много добре на часовата.
                  Еднакво безсмислено е да се отваря там позиция в коя да е посока

Коментар

• имам една къса от 2109 и се чудя дали да не оставя. лимита и е 2088 ама имам едно такова предчувствие за 2033 някаде тамммм.

Коментар

• Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнение
                      Как можеш да тестваш нова стратегия без болка!? Ако някой ти дари пари, кат загубиш нямя ли пак дате боли!?
                      Смятам че дори и новата стратегия трябва да се тества с реална сметка. Можеш да намалиш просто обемите да кажем 2 - 4 пъти и готово.
                      Но с демото хич няма да разбереш дали сисмтемата е добра за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                        Търговци на демо,много,че и пишещи тук.
                        Нормално за нивото на форума..
                        Как можеш да тестваш нова стратегия без болка!? Ако някой ти дари пари, кат загубиш нямя ли пак дате боли!?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          каквто вече казах в сряда приключих за седмицата.
                          сега само си чеша езика и казвам какво виждам
                          Абе до 2060 има какво да каже пазара.
                          Иначе и на мен ми се струва че трябва да е нагоре. Ама за момента по скоро къси.
                          И то на М1 има глава с рамене. Малко странно 2ро рамо ама
                          Поправка:
                          ако стигне до 2080 до края на часа ще има спускане надолу.
                          Та ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                            Търговци на демо,много,че и пишещи тук.

каквто вече казах в сряда приключих за седмицата.
                            сега само си чеша езика и казвам какво виждам
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Търговци на демо,много,че и пишещи тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнение
                                На ДЕМО ми е интересно ако пуснеш и една в обратна посока със същия вход но цел по-далече от стопа на предишната!?!

не виждам причина за къса в момента
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X