IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
    Ами имам 39,000 Лева, а ми требват минимум $26,000 за да си платя обучението в САЩ - Магистратура по Бизнес Администрация, която започвам на 1 Септември 2010 година, но $26,000 не ми трябват на веднъж на първия ден от моето обучение, ами 26К долара са ми Студентския Бюджет от 1 Септември 2010 до 31 Август, 2011.

Курса на Долара го следя от Ноември,2009 с надеждата Долара да стане 1.15-1.10 Лева каквито прогнози се въртяха в края на 2009. И изведнъж с началото на новата гоидна и избухването на Дълговата Криза в PIIGS, Долара вместо да пада надолу към желаните нива 1.10 лева за 1 Долар, от които нива щях да лапна далеч далеч над минимума от $26,000 за моите 39,000 лева, та долара тръгна рязко нагоре. Първо удари 1.40 Лева, след това удари рейндж между 1.40-1.45. И винаги живях с надежата, че Долара ще се върне поне до 1.30 Лева. Но вместо това удари 1.50 Лева (Границата на която съм нито на печалба нито на загуба, ами ще прибера при обмена точно $26,000)...и продължих да чакам да има обрат...но вместо това стана най-лошото Долара скочи над 1.50 и изпаднах пред Фалит в момента.

Та се моля сега най-малкото Долара да се върне до 1.50 Лева (1.30 Долара за 1 Евро). Но, дори и да се върне аз ще продължа да се надявам Еврото да поскъпне още и още доста над 1.30++!!! Целта ми е да лапна коккото се може повече $$$$$$$$$ за 39,000 Лева. (Дано и валутния борд издържи до тогава, че непрекъснато напрежението ми е от две сттрани - от едната натискат здраво Еврото надолу и надолу, от друга страна слуховете за падане на Валутния борд).

в тоя бизнес НЯМА НАДЕЖДА
    самттайм ю уин , самтайм ю лун
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ами имам 39,000 Лева, а ми требват минимум $26,000 за да си платя обучението в САЩ - Магистратура по Бизнес Администрация, която започвам на 1 Септември 2010 година, но $26,000 не ми трябват на веднъж на първия ден от моето обучение, ами 26К долара са ми Студентския Бюджет от 1 Септември 2010 до 31 Август, 2011.

Курса на Долара го следя от Ноември,2009 с надеждата Долара да стане 1.15-1.10 Лева каквито прогнози се въртяха в края на 2009. И изведнъж с началото на новата гоидна и избухването на Дълговата Криза в PIIGS, Долара вместо да пада надолу към желаните нива 1.10 лева за 1 Долар, от които нива щях да лапна далеч далеч над минимума от $26,000 за моите 39,000 лева, та долара тръгна рязко нагоре. Първо удари 1.40 Лева, след това удари рейндж между 1.40-1.45. И винаги живях с надежата, че Долара ще се върне поне до 1.30 Лева. Но вместо това удари 1.50 Лева (Границата на която съм нито на печалба нито на загуба, ами ще прибера при обмена точно $26,000)...и продължих да чакам да има обрат...но вместо това стана най-лошото Долара скочи над 1.50 и изпаднах пред Фалит в момента.

Та се моля сега най-малкото Долара да се върне до 1.50 Лева (1.30 Долара за 1 Евро). Но, дори и да се върне аз ще продължа да се надявам Еврото да поскъпне още и още доста над 1.30++!!! Целта ми е да лапна коккото се може повече $$$$$$$$$ за 39,000 Лева. (Дано и валутния борд издържи до тогава, че непрекъснато напрежението ми е от две сттрани - от едната натискат здраво Еврото надолу и надолу, от друга страна слуховете за падане на Валутния борд).

Коментар

Цитат на bgg_red от 08.06.2010, 15:44

Специално за bgg_red с пожелания за сладки сънища тази нощ, за да може да сънува какво точно е имал в предвид с това 15 Юли 2010 година, а след това на Сутринта ще ни разкаже на всички съня си - На 15 Юли, 2010 година ли ще приключи настоящата корекция при Евро/Долар или след 15 Юли, 2010 години Еврото ще избухне да гони още по-големи висини.
        от колко си дълъг бе колега?
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Цитат на bgg_red от 08.06.2010, 15:44

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Аз не знам дали е за дълги или за къси вече!!!
          Гледам някои казват , че до зимата......
          а Тандема конти яко (явно не е почитател на Бройнщайн и парманентната революция ,т.е. Тандема е отявлен конрареволюционер )
          Не ми се верва корекцията да е времево чак до есента.
          Някъде около 15 юли ще тръгне надоле.

Та дали ще тръгне нагоре сега е въпроса дето нямам отговор
          Специално за bgg_red с пожелания за сладки сънища тази нощ, за да може да сънува какво точно е имал в предвид с това 15 Юли 2010 година, а след това на Сутринта ще ни разкаже на всички съня си - На 15 Юли, 2010 година ли ще приключи настоящата корекция при Евро/Долар или след 15 Юли, 2010 години Еврото ще избухне да гони още по-големи висини.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
            Колкото и глупаво да изглежда -нов бай от 1,2329 стоп 1,2220 цел 1,32-1,36
            имаш още няколко добавки от 1.22 и 1.21
            освен, че си тъп и противен ,явно си и късопаметен, но не те мразя, можеш да ме псуваш наволя на развален български
            Животът е твърде кратък да се занимавам с канален плъх като тебе, хайде сбогом и бъди щастлив..до колкото ти го позволява бедната душица.
            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

@bgg_red, получваш Златен Медал от мене 24 рата злато с Нумизматична стойност за дето позна преди няколко дена, че скоро ще стигнем до 1.233333. Е да, в момента сме на 1.2339!

Сега, ако ми кажеш и какво имаше в предвид с това до 15 Юли ще сме все така, а след това нещо се случва....Ако ми кажеш какво мислиш, че ще се случи и след 15 Юли равен нема да имаш и ще има яко премия за добре свършена работа.

А на вас момчета казвам отново давайте бутайте Здраво нагоре Еврото, както съм обещал стигнем ли 1.30 ще раздавам Премия за Равен, а на 1.40 Премия за Победа. Ако ли постигнем Шампионска Титла между 1.50-1.60 ще дам всеки му за услията по $1,000,000 премия да в Долари ще бъде, а не в Евро
              Toз Златния не беше много труден за
              днешното 1.23333333333333, обаче
              поне един БРОНЗОВ требе да дадеш
              за онова 1.1860 дето доста преди дъното
              го дадох като прогноза.
              Не беше много точно , но все пак се
              приближава до истината и заслужава
              барем един
              БРОНЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
              ============================
              За 15 юли ми се губи нещо спомена
              и контекса на коментара в момента ,
              ако ми напомниш, утре може и да
              кажа какво съм имал предвид
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
                некои сте ме светне ли как да вадиме манги от форексо???
                никъв проблем , веднага.
                сядаш си на дирника и почваш да четеш всичко свързано с форексо около 2-3 години.
                после почваш сухи тренровки, демо му викат в наште среди , още толкова.
                после продаваш голфа и губиш парите
                това последното няколко пъти и след това евентуално може и да почнеш да вадиш 'манги от форексо '
                Last edited by NYSERookie; 15.06.2010, 23:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                  смешник, много подбирателно си постваш прогнозите. Еврото взе да го контриш и купуваш още от 2350 за 2600
                  За миг ми беше станал малко по-симпатичен като влачеше по 2 фигури минус в еврото, но с последните си положителни сделки уби всичко детско у мен.
                  Определено има силно изразена положителна корелация между успехите ти на пазара и противното ти и отблъскващо поведение.
                  Хайде , целувам те и ти желая да жънеш небивали Оспехи!
                  Жалък си човече Лично на теб съм ти давал вход за 10 фигури на $/йена и имаш ЗАГУБЕН БАС тук е документирано

Покажи ми тая покупка за която говориш бре Немскоговорящий Некадърник

Коментар

Виж се само къФ си Мухльо

Аз му давам вход за къси от 1,46 за 1,31,1,27 после 1,17 ,сега му давам вход за дълги от 1,19 за 1,2595 ,после 1,32 и не дай боже 1
                    ,37 и ти ме определяш за Демоджия

А пък даваш съвет на Матеософ да купува $ ,който и без това си е Казал че не търгува ,ами ЛАЛА само ,,т.е е ДЕМО КАТО ТЕБ бе Ахмак

Не си мръднал и една пръчка напред от врмето на голямата Резитба (изкореняване )
                    смешник, много подбирателно си постваш прогнозите. Еврото взе да го контриш и купуваш още от 2350 за 2600
                    За миг ми беше станал малко по-симпатичен като влачеше по 2 фигури минус в еврото, но с последните си положителни сделки уби всичко детско у мен.
                    Определено има силно изразена положителна корелация между успехите ти на пазара и противното ти и отблъскващо поведение.
                    Хайде , целувам те и ти желая да жънеш небивали Оспехи!
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• @bgg_red, получваш Златен Медал от мене 24 рата злато с Нумизматична стойност за дето позна преди няколко дена, че скоро ще стигнем до 1.233333. Е да, в момента сме на 1.2339!

Сега, ако ми кажеш и какво имаше в предвид с това до 15 Юли ще сме все така, а след това нещо се случва....Ако ми кажеш какво мислиш, че ще се случи и след 15 Юли равен нема да имаш и ще има яко премия за добре свършена работа.

А на вас момчета казвам отново давайте бутайте Здраво нагоре Еврото, както съм обещал стигнем ли 1.30 ще раздавам Премия за Равен, а на 1.40 Премия за Победа. Ако ли постигнем Шампионска Титла между 1.50-1.60 ще дам всеки му за услията по $1,000,000 премия да в Долари ще бъде, а не в Евро

Коментар

• некои сте ме светне ли как да вадиме манги от форексо???
                        ПЕРНИК над всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                          пропусна да напишеш и настана тишина
                          За разлика от много хора ,които правят Литературен анализ на КЛАСИЦИТЕ ,ти имаш шанса да си Съвременник и приживе да се кефиш на моя ФОЛКЛОР

Но и ти като 90% от БЪЛГАРИТЕ не може да Ви го побере Глупавата Кратуна ,че някои Хора не са като Вас -виждат различно от Вас нещата,и като такива ги плюете ,вместо да им се радвате и да се се стремите да се ПРОМЕНИТЕ .Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg Разгледай мнение
                            За протокола: колкото и да е банално, имам отворена позиция усд/кад от 1.0290, цел - 1.0350. Стопа няма значение.

е сега вече R/R-a ти клони към 1/1
                            още ли няма значение стопа?
                            що въобще упорстваш?
                            тук не сме да си мерим пишкита , а да вадим пари.
                            дълги канадци ще имат резон чак след траен пробив на низходящия канал на 4 ч. и ако задържи над 1.0350 трайно.
                            интересно ти леи ще ша да плащаш загубите на води88 ако те беше послушал ?

Коментар

Стопа преместен на 1,1895
                              пропусна да напишеш и настана тишина

Коментар

Бай по еврото от 1,1919 стоп 1,1870 цел 1,32
                                Стопа преместен на 1,1895

Коментар

Working...
                                X