IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
    Спокойно няма да работя за България надявам се никога през моя професионален живот! Искам да работя за някоя Американска Корпорация и да си прибирам Американска заплата в $$$. А като понтрупам капитал, мисля да започна частен бизнес като предприемач. Ако бизнеса ми се развие, мисля да създам дори и Инвестиционен Венчърен Фонд за стартиране на нови перспективни Бизнес Планове. Та като цяло на там съм се ориентирал и няма нито нищо общо с Политиката, нито с България, така, че Спокойно на никого няма да съсипя държавата, ако това ви притеснява

Относно Паритета през тази година, за това ЗАБРАВЕТЕ!!!! Няма как да стане, днеска гледах при Петър Караиванов по EBF каза новината, че 2-3 от най-големите Американски Ипотечни Копорации са пред Фалит и са затънали в дългове от близо 1 Трилион Долара! Освен това като сложим и фалиралия Щат Калифорния, то Американците са мнооооооооого мноооооооооого далеч по-зле от Европата! Така, че избийте си от главата вече какъвто и да било паритет, защото това няма да се случи през тази година!

Но туко виж през 2012 Година като завърша МБА в САЩ и започна да работя за САЩ и получвам Compenstation в $$$$, тогава нямам нищо против дори ЕВРО/ДОЛАР = 0.25, най-много ще ме устройва. Тогава 1 Долар ще е равен на 8 лева. Като се прибирам в България през лятото ще осядам в най-тузарския Хотел на Слънчев Бряг при курс $1 = 8BGN Но за тази година не виждам да има никакъв паритет! По-скоро към Октомври вече ще сме стигнали 1.40! Не нека бъде 1.30, а от Октомври до Май'2011 да го докараме до 1.40-1.50. Тъкмо до тогава вече ще съм си стъпил на краката, и Долара да прави каквото си поиска тогава вече
    ех мечти мечти
    още един дето иска да вади пачки въздушно без да прави нищо
    бе ти не можеш парите за следването да си нагласиш щот понятие си нямаш от спекулации, ама вече венчърен капиталист го даваш
    ми нали и там такива като мен ще те оглозгат до кокал бе тарикатче
    и ще се чудиш после що така свършиха пачките и що ме изгониха от най-баровския хотел на сънито
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Стоилов позна! Исках да лапна за 39,000 лева колкото се може повече и повече $$$$ и да живея в САЩ през първите си 12 месеца със Студентски Бюджет, който ще надвишава многократно минимума от $26,000. Ама уви, вкарах се под голяма пара сега....от ден на ден тръпна дано Еврото тръгне сериозно нагоре...и Вярвам, че сме на път това да се случи, само веднъж да минем Психологическата граница от 1.30++, и вече съм убеден, че мога да почакам да видя хубави нива, само дето трябва да знам и кога ще спре това нагоре и ще почне новото надолу, да не стане като миналия път.... когато през Декември гледах леко започваше да отива надолу, Януари по-здраво отиде до 1.40 и нещо отвътре ме гризеше, че съм изпуснал хубавото Долар/Лев на 1.30 (Евро/Долар 1.50) и атова не прибегнах при 1.40 на обмен, защото ме беше мноооого яд, че съм изтъвал курса от 1.30 Лева за Долар и съответно 1.50 Долара за 1 Евро.

Коментар

• само казвам, че е перфектното ниво за скъсяване , а дали ще се качи - божа работа.

Ако се качи , ще купувам доларес (както казах 1/3) , ако не - няма ...

Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
        наистина ли серизно мислиш ,че еурото ще качи 1.27?

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
          Са преди се ебавах , ама са сериозно .

АКо имаш късмет на 1.26-27 купуваш 1/3 от доларите , ако имаш още по-голем късмет - на 1.35-37 още 1/3 , последната една трета оставяш за 1.56 (ама по добре си пусни фиш за тотото)

Между другото това са добрите нива за скъсяване.

п.с

независимо какво ти разправят тука , при големи суми е хубаво да се усреднява ... , ти стопове така или иначе няма да имаш....

ако се зачетеш 10-20 страници назад, ще видиш кой май единствен хвана дъното при еур/усд , пък и гледа дългосрочно ....

после като станеш шеф (или министър) да черпиш
          МЕРСИ Мнооооооого за Съвета!!! Ти си най-точен! Получаваш и ти по един Златен Медал, стига да имаше пари да ти го подаря

Според твоя съвет, това, което мисля да направя е на 25 Август, няколко дена преди да замина да обменя 1/3 от Левовете в Долари, след това следващия обмен мисля да го направя някъде към 1 Декември, и накрая последния на 1 Март, 2011.

Коментар

• мечтите са убаво нещо , и що не си купи долари на 1.50 ЕВРО ? декември ?

Май си изалчнял .... нещо ми се струва.

...

Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
            Спокойно няма да работя за България надявам се никога през моя професионален живот! Искам да работя за някоя Американска Корпорация и да си прибирам Американска заплата в $$$. А като понтрупам капитал, мисля да започна частен бизнес като предприемач. Ако бизнеса ми се развие, мисля да създам дори и Инвестиционен Венчърен Фонд за стартиране на нови перспективни Бизнес Планове. Та като цяло на там съм се ориентирал и няма нито нищо общо с Политиката, нито с България, така, че Спокойно на никого няма да съсипя държавата, ако това ви притеснява

Относно Паритета през тази година, за това ЗАБРАВЕТЕ!!!! Няма как да стане, днеска гледах при Петър Караиванов по EBF каза новината, че 2-3 от най-големите Американски Ипотечни Копорации са пред Фалит и са затънали в дългове от близо 1 Трилион Долара! Освен това като сложим и фалиралия Щат Калифорния, то Американците са мнооооооооого мноооооооооого далеч по-зле от Европата! Така, че избийте си от главата вече какъвто и да било паритет, защото това няма да се случи през тази година!

Но туко виж през 2012 Година като завърша МБА в САЩ и започна да работя за САЩ и получвам Compenstation в $$$$, тогава нямам нищо против дори ЕВРО/ДОЛАР = 0.25, най-много ще ме устройва. Тогава 1 Долар ще е равен на 8 лева. Като се прибирам в България през лятото ще осядам в най-тузарския Хотел на Слънчев Бряг при курс $1 = 8BGN Но за тази година не виждам да има никакъв паритет! По-скоро към Октомври вече ще сме стигнали 1.40! Не нека бъде 1.30, а от Октомври до Май'2011 да го докараме до 1.40-1.50. Тъкмо до тогава вече ще съм си стъпил на краката, и Долара да прави каквото си поиска тогава вече

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
              Са преди се ебавах , ама са сериозно .

АКо имаш късмет на 1.26-27 купуваш 1/3 от доларите , ако имаш още по-голем късмет - на 1.35-37 още 1/3 , последната една трета оставяш за 1.56 (ама по добре си пусни фиш за тотото)

п.с

независимо какво ти разправят тука , при големи суми е хубаво да се усреднява ... , ти стопове така или иначе няма да имаш....
              наистина ли серизно мислиш ,че еурото ще качи 1.27?

Коментар

• Спокойно няма да работя за България надявам се никога през моя професионален живот! Искам да работя за някоя Американска Корпорация и да си прибирам Американска заплата в $$$. А като понтрупам капитал, мисля да започна частен бизнес като предприемач. Ако бизнеса ми се развие, мисля да създам дори и Инвестиционен Венчърен Фонд за стартиране на нови перспективни Бизнес Планове. Та като цяло на там съм се ориентирал и няма нито нищо общо с Политиката, нито с България, така, че Спокойно на никого няма да съсипя държавата, ако това ви притеснява

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                  Благодаря!според мен това движение на еурото на горе сега е изцяло на спекулативна основа.просто някои баровци правят много пачка!
                  Кога е следващото засеание на ФЕД?

Коментар

• Са преди се ебавах , ама са сериозно .

п.с

ако се зачетеш 10-20 страници назад, ще видиш кой май единствен хвана дъното при еур/усд , пък и гледа дългосрочно ....

после като станеш шеф (или министър) да черпиш

Ами имам 39,000 Лева, а ми требват минимум $26,000 за да си платя обучението в САЩ - Магистратура по Бизнес Администрация,
                    Last edited by SStoilov; 16.06.2010, 00:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                      Споделям като цяло - с изключение на сроковете. Според мен лятото ще е по-скоро сравнително силно за еврото, към Октомври очаквам шоуто отново + малко по-различни ОЛП-та за САЩ най-вече (ЕУ според мен ще е доста парализирана тогава). Паритета е напълно възможен - но трябва да става плааавно.
                      Благодаря!според мен това движение на еурото на горе сега е изцяло на спекулативна основа.просто някои баровци правят много пачка!

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                        хайде стига вече нагоре за еурото!Какъв оптимизъм за кризата в еуропа виждат инвеститорите като повечето държави са на ръба на фалит!!!!!!????????????само се заблуждават!до края на месеца или 15.07 идва 1:1,даже 0.8 :1 в полза на долара.
                        Споделям като цяло - с изключение на сроковете. Според мен лятото ще е по-скоро сравнително силно за еврото, към Октомври очаквам шоуто отново + малко по-различни ОЛП-та за САЩ най-вече (ЕУ според мен ще е доста парализирана тогава). Паритета е напълно възможен - но трябва да става плааавно.

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                          За да кажа нещо, винаги съм подплатен

Не ме подценявай заради факта, че не съм активен учасник или не поствам сделки
                          Хммм нямаше ли един животински борсов вид - "овцете"? Май с колегата точно тях обсъждате.

ПП: Бъбречетата не ги тормози с алкохоли или с Кока Кола и кафе! Сложи им нещо топло отзад на кръста и ще ти минат веднага, аз използвах електрическа възглавница или се облягах на радиатора (е, преди да играе скалпела де).

Коментар

• хайде стига вече нагоре за еурото!Какъв оптимизъм за кризата в еуропа виждат инвеститорите като повечето държави са на ръба на фалит!!!!!!????????????само се заблуждават!до края на месеца или 15.07 идва 1:1,даже 0.8 :1 в полза на долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
                              Ами имам 39,000 Лева, а ми требват минимум $26,000 за да си платя обучението в САЩ - Магистратура по Бизнес Администрация, която започвам на 1 Септември 2010 година, но $26,000 не ми трябват на веднъж на първия ден от моето обучение, ами 26К долара са ми Студентския Бюджет от 1 Септември 2010 до 31 Август, 2011.

Курса на Долара го следя от Ноември,2009 с надеждата Долара да стане 1.15-1.10 Лева каквито прогнози се въртяха в края на 2009. И изведнъж с началото на новата гоидна и избухването на Дълговата Криза в PIIGS, Долара вместо да пада надолу към желаните нива 1.10 лева за 1 Долар, от които нива щях да лапна далеч далеч над минимума от $26,000 за моите 39,000 лева, та долара тръгна рязко нагоре. Първо удари 1.40 Лева, след това удари рейндж между 1.40-1.45. И винаги живях с надежата, че Долара ще се върне поне до 1.30 Лева. Но вместо това удари 1.50 Лева (Границата на която съм нито на печалба нито на загуба, ами ще прибера при обмена точно $26,000)...и продължих да чакам да има обрат...но вместо това стана най-лошото Долара скочи над 1.50 и изпаднах пред Фалит в момента.

Та се моля сега най-малкото Долара да се върне до 1.50 Лева (1.30 Долара за 1 Евро). Но, дори и да се върне аз ще продължа да се надявам Еврото да поскъпне още и още доста над 1.30++!!! Целта ми е да лапна коккото се може повече $$$$$$$$$ за 39,000 Лева. (Дано и валутния борд издържи до тогава, че непрекъснато напрежението ми е от две сттрани - от едната натискат здраво Еврото надолу и надолу, от друга страна слуховете за падане на Валутния борд).
                              Боже мили, надявам се никога да не учиш бизнес администрация с тоя си акъл - че някой ден може я министър да станеш я друго и да мажеш на едро...

Коментар

• Ако беше чел тук около декември 2009 щеше да видиш и едни други прогнози и да си купиш овреме долари

бтв , абе що е това бизнес администрация ?

и къде върви тва, че си готов да дадеш толко пари за една артийка ?

Там за шеф ли се учи ?

п.с

И аз се молим (на арменскио поп за 1.30 ЛЕВА) , ама нъцки .. (щот един ми иска 15к $ , па аз не зимам американска заплата и в момента ми се видат много за съборетината, дето иска да продава)

Ами имам 39,000 Лева, а ми требват минимум $26,000 за да си платя обучението в САЩ - Магистратура по Бизнес Администрация, която започвам на 1 Септември 2010 година, но $26,000 не ми трябват на веднъж на първия ден от моето обучение, ами 26К долара са ми Студентския Бюджет от 1 Септември 2010 до 31 Август, 2011.

Курса на Долара го следя от Ноември,2009 с надеждата Долара да стане 1.15-1.10 Лева каквито прогнози се въртяха в края на 2009. И изведнъж с началото на новата гоидна и избухването на Дълговата Криза в PIIGS, Долара вместо да пада надолу към желаните нива 1.10 лева за 1 Долар, от които нива щях да лапна далеч далеч над минимума от $26,000 за моите 39,000 лева, та долара тръгна рязко нагоре. Първо удари 1.40 Лева, след това удари рейндж между 1.40-1.45. И винаги живях с надежата, че Долара ще се върне поне до 1.30 Лева. Но вместо това удари 1.50 Лева (Границата на която съм нито на печалба нито на загуба, ами ще прибера при обмена точно $26,000)...и продължих да чакам да има обрат...но вместо това стана най-лошото Долара скочи над 1.50 и изпаднах пред Фалит в момента.

Та се моля сега най-малкото Долара да се върне до 1.50 Лева (1.30 Долара за 1 Евро). Но, дори и да се върне аз ще продължа да се надявам Еврото да поскъпне още и още доста над 1.30++!!! Целта ми е да лапна коккото се може повече $$$$$$$$$ за 39,000 Лева. (Дано и валутния борд издържи до тогава, че непрекъснато напрежението ми е от две сттрани - от едната натискат здраво Еврото надолу и надолу, от друга страна слуховете за падане на Валутния борд).
                                Last edited by SStoilov; 16.06.2010, 00:15.

Коментар

Working...
                                X