If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Определено....колкото и акъл да ми се дава на мене,аз докато сам не си направя грешките и да си взема поуката няма да стане
Тогава си раздели парите на части и не слагай всичко в един акаунт. Използвай минимални лотове за да си проверяваш "нюха" и т.н. - абе все неща които знам че няма да спазиш, затова ПОНЕ си раздели парите и остави само малка част в акаунта (то е ясно че за стоп ще ти служи маржин кол-а)
Ела Бате да ти гледам. Хубави неща шти познавам. Ходене в чужбина шъ имаш и голямо щастие те чака. Виждамповишение в службата бате...
хахахаха
Pana_bg, не се обиждай - тоя пост не е към теб. Просто напоследък няколко човека изказаха категорично мнение какво ще стане и аз цитирам теб, 'щото си последен. Най се смях на пантерата - виждам това, виждам онова. Баси екстрасенсите си имаме
хахаха, абсолютно, то пак добре че не хвалят че говорят и с господа, че тогава направо не параклис ами храм ще трябва да им се построи.....много месии се навъдиха много нещо
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
...Някъде от тук, евентуално след още едно леко слизане под 1.02, но не повече от ниво 1.0130-50, но това с вероятност само 25%, отиваме над 1.09. Петролът ще пада здраво това лято. Индексите имат ход надолу още поне 4%. Юрото отива на 1.12. Лихвите постепенно ще почват да се вдигат. Канадците бяха първи. Следователно, вече спрямо тях ще има вдигане.
Ела Бате да ти гледам. Хубави неща шти познавам. Ходене в чужбина шъ имаш и голямо щастие те чака. Виждамповишение в службата бате...
хахахаха
Pana_bg, не се обиждай - тоя пост не е към теб. Просто напоследък няколко човека изказаха категорично мнение какво ще стане и аз цитирам теб, 'щото си последен. Най се смях на пантерата - виждам това, виждам онова. Баси екстрасенсите си имаме
Моите почитания към всички в този форум-аз съм последния на опашката,ако ме разбирате.Но скромното ми мнение е/и въпрос към вас/е,че цената на златото ще е барометър за едно по сериозно поскъпване на долара,т.е. грубо казано -златото пада,доларЪТ скача.Успехи на всички,продължавам да се уча.
Това е стара Еврейска стратегия 50%в злато50%в долари,а дали е така кой,кой ще ти каже
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
няма да ми дойде времето тази двойка въобще не я поглеждам даже.НЕ СТАВА ЗА СКАЛПИНГ
Ха, ха. Съгласен съм, че тя не е за скалпиране. И аз не я юркам с такива намерения по принцип. Но понякога се получава от самосебе си. Доста често. Тръгнал съм тръгнал за сом, а по пътя постоянно ловя мренки.
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Роки, като ти дойде време за пробива на долния канал на 1.0350 аз ще съм вече с доста гювеч напред! Чак ма е срам Но специално съм ти запазил едно местенце при мен. В иконъми клас.
няма да ми дойде времето тази двойка въобще не я поглеждам даже.НЕ СТАВА ЗА СКАЛПИНГ
а приказкта беше за безумния ти съвет към води
ти влизаш и излизаш.той не ти знае системата и държи.
ти ли ще му покриваш загубите ако фалира щото не може да издаяни до под паритет ?
затова по добре се въздържай от инвестиционни съвети в публичен форум .
моят съвет за разлика от твоя беше: ако е объркал позиция да се спасява когато пазара даде възможност с минимални поражения.
капитала ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ
Коментар