2289
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениекъсо евро долар от 2250, цел 2190
Коментар
-
Първоначално изпратено от varna Разгледай мнениеЕдно мнение за днес в е/долар:
На часовите графици формираме флаг. Вероятността за пробив надолу е равновероятна с тази за пробив нагоре. Предвид близостта обаче на настоящите стойности на двойката с долната граница, може да се опита следната игра. Покупка с цел 2450. Железен(!) стоп и обръщане в 2230 с цел 2150.
И както биха казали анализаторите - по-предпазливите да изчакат пробив и тогава да се определят с посоката за игра...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеПри положение че знаеш само 2ма човека, от които 1ния е на загуба, а другия не знаеш на каква печалба е, как може да кажеш че това е единственият начин да се печели.
Откакто играя със стопове съм смятал няколко пъти дали не съм си бил по добре без стопове. Тъй като успеваемоста тогава ми беше 80% а сега е около 40%(много зле)..
Обаче въпреки тази супер лоша успеваемост(аз я отдавам на това че не съм свикнал още да слагам стопове и рискувам прекалено често) съотношението П/З ми е по добро. Преди съм имал загуби от порядъка на 10% от една позиция. Сега повече от 1-2% не губя на ден не от 1 позиция. Та има много голяма разлика. Защото както вика рукито, като ти удари стопа винаги може да влезеш пак.
А и да добавя, откакто ползвам стопове съм пак на лека печалба, но по този начин не мога да затрия тази печалба, поне не толкова бързо колкото преди.
И след като ми се върне успеваемоста на 80% отново, тогава печалбата ще ми е в пъти по голяма от преди.
Успеваемостта ти в % не е от значение, не се вторачвай в нея. При добър ММ спокойно може да си имаш доходност и с успеваемост под 50%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениестенли,
еваларкаот 'ИГРАЧ' започваш да се превръщаш в търговец
дълъг път си изминал откакто пихме бира
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Станиславе, какво му се обясняваш поздрави го с http://vbox7.com/play:be519a53 е това
А добро утро на всички ХОРА
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SСТова е много лесно да се разбере-много пъти съм писал,че на форексо може да се печели,само ако се играе без стопове,а такива в Бг знам само двама, Стоилов и СеЦе,като вторият е на загуба общо около 3000 евро,а първият определено е на печалба,макар да не знам колко,но поне съм сигурен,че печели и ще продължава да печели,виж за мен не е много сигурно,щото моят подход вече е почти чисто комарджийски!.
Откакто играя със стопове съм смятал няколко пъти дали не съм си бил по добре без стопове. Тъй като успеваемоста тогава ми беше 80% а сега е около 40%(много зле)..
Обаче въпреки тази супер лоша успеваемост(аз я отдавам на това че не съм свикнал още да слагам стопове и рискувам прекалено често) съотношението П/З ми е по добро. Преди съм имал загуби от порядъка на 10% от една позиция. Сега повече от 1-2% не губя на ден не от 1 позиция. Та има много голяма разлика. Защото както вика рукито, като ти удари стопа винаги може да влезеш пак.
А и да добавя, откакто ползвам стопове съм пак на лека печалба, но по този начин не мога да затрия тази печалба, поне не толкова бързо колкото преди.
И след като ми се върне успеваемоста на 80% отново, тогава печалбата ще ми е в пъти по голяма от преди.Last edited by stanislavnba; 17.06.2010, 09:42.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетой се це-то така ги почва
първо 2-3 хвалебствени поста да им дигне самочувствието и после им тегли майните
справка Караиванов и Дон Карлос..
Една дълга от 1.2273Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениеКакво е предизивикало определението "най-успешен трейдър в Бг" към Стоилов?
той се це-то така ги почва
първо 2-3 хвалебствени поста да им дигне самочувствието и после им тегли майните
справка Караиванов и Дон КарлосТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SССтоилов,въпреки уважението ми като към най-успешния Бг-трейдър,според мен еврото ще падне най-много до 1.1100 или евентуарно 1.1000,като твърде е възможно само да видим магичесткото 1.1111 и след това яко нагоре по този сценарий:
http://prikachi.com/images/454/2233454d.gif
Коментар
-
Едно мнение за днес в е/долар:
На часовите графици формираме флаг. Вероятността за пробив надолу е равновероятна с тази за пробив нагоре. Предвид близостта обаче на настоящите стойности на двойката с долната граница, може да се опита следната игра. Покупка с цел 2450. Железен(!) стоп и обръщане в 2230 с цел 2150.
И както биха казали анализаторите - по-предпазливите да изчакат пробив и тогава да се определят с посоката за игра...
Коментар
-
Ne бързай толкоз де ,,, само преди година кат споменах 1.17 (там беше тогава 200 МА месечна) , тука бая народ се присмя, та сега да смея да прогнозирам за 1.00 (иначе виждам дори 0.80 като възможност)
В общи линии - отлага се, докато сме над 1.18 . падне ли 1.18 е въпрос на време да стане 1.00
Или изчакай да видим как ще се развие кърекцията (удобни нива за скъсяване - да кажем 1.27 , 1.37 , или скъсявай дългосрочно след сигурен пробив на 1.18 (месечен)
Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнениереде ,стоилов.....добър вечер!!!Кажете какво става с долара?Кога да очакваме 1:1?Кога ще изравним резултата?
Дайте малко подкрепа
Коментар
Коментар