Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеРеде,не ме разбра,приятелю.Аз не спекулирам с реални пари във форекс.Реалните ми пари са в банки и просто съм обърнал депозитите от евро в долари.А тука само дремя за информация и си джиткам на демо към Делта
Щото не се почва със 40К
щото са доста пари за губене
Висенето тука дава ли неква информация--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНе бързам за никъде-щерката е още в девети клас.
И ако след една година ударя 30-40 к печалба,да не вземете да искате черпняНяяяма!
Чета чета...успех с начинаниетоLast edited by Voddy88; 18.06.2010, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеНе че искам да давам акъл,ама за къв *** си ги обънал като са в банката ? Първо - колко "много" си мислиш,че ще спечелиш от едно движение с 40к ? Второ - в България си,не си в Израел или САЩ,кое не ти харесва във фиксирания курс на бг-то спрямо еврото?Трето и най-важно - колко е лихвата върху доларите и колко е върху левовете ?
Офффф.....тва БГ-то пълно с тарикати на дребно ей,после що сме на тва дередже!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнениеВсе ми е 3 на мене лично,тази двойка не я търгувам в моментаНо както казах и преди няколко поста,преди септември,според мен е малко вероятно да има ново дъно,след това - мисля,че ще има - есента
Пенчев,ако можеш,стискай дотогава
И ако след една година ударя 30-40 к печалба,да не вземете да искате черпняНяяяма!
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеРеде,не ме разбра,приятелю.Аз не спекулирам с реални пари във форекс.Реалните ми пари са в банки и просто съм обърнал депозитите от евро в долари.А тука само дремя за информация и си джиткам на демо към Делта
Офффф.....тва БГ-то пълно с тарикати на дребно ей,после що сме на тва дередже!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНе знам Voddy88 дали е нервен,ама аз направо треперя от движението на долара,
защото съм заложил всички семейни спестявания на него.Даже и тези,заделени за висшето на щерката.Ако спекулата ми е неуспешна,жената ще ме убие.Така че ще ме търпите докато поне си изкарам операцията на малка печалба и после може и да не се чуем и видим.Не че компанията ми е неприятна де
Що не вземе да се срещнете и да се разберете по мъжки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеAko си нов във форексо, или да кажем ти е първата сметка, горе-долу със сигурност над 99% достоверност , прогнозата ми е , че ще загубиш парите !!
Те са си твои де.
УспехФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениегого ... ти без да си правиш анализ ли търгуваш ... а търгуваш ли ?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеПрави сте приятели,че рискувам непремерено може би,но не ми знаете нито финансите,нито доходите.Чак до самоубийство няма да стигна,опазил ме Бог,заради загуба на някакви си 40К
P.S.Загубата е пресметната при начален курс на обмяна 1.2025 и допустима загуба курс 1.30
Те са си твои де.
Успех--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Прави сте приятели,че рискувам непремерено може би,но не ми знаете нито финансите,нито доходите.Чак до самоубийство няма да стигна,опазил ме Бог,заради загуба на някакви си 40К
P.S.Загубата е пресметната при начален курс на обмяна 1.2025 и допустима загуба курс 1.30Last edited by Пенчев; 18.06.2010, 20:39.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНе знам Voddy88 дали е нервен,ама аз направо треперя от движението на долара,
защото съм заложил всички семейни спестявания на него.Даже и тези,заделени за висшето на щерката.Ако спекулата ми е неуспешна,жената ще ме убие.Така че ще ме търпите докато поне си изкарам операцията на малка печалба и после може и да не се чуем и видим.Не че компанията ми е неприятна де
Коментар
Коментар