IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
    стопа зеро че излязоха вълни
    Хм, значи само при хубаво време и безветрие пИчелиш?

Коментар

• Лимит първи изпълнен 40 пипона у кашоняа
      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• стопа 07

Коментар

• стопа зеро че излязоха вълни

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
            Хемус, това ми са позициите при кабела с общ стоп. http://iblis.hit.bg/kabela.gif стопа ми е на 1.4623 защото допускма слизане 1.47-1.469 а и влязох по 4ч и там според мен му е мястото.
            оки

дълго е/д 2305 стоп 2300 топ 2345

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
              4623 или 4723 ... не е ли пилеене на кинти толкоз далечен стоп ? верно че рр-то е ок и с 4623 ама ... де да знам ... питам само
              Хемус, това ми са позициите при кабела с общ стоп. http://iblis.hit.bg/kabela.gif стопа ми е на 1.4623 защото допускма слизане 1.47-1.469 а и влязох по 4ч и там според мен му е мястото.

Коментар

• 50 ма ли ти е за тренд на Н4 ?

Коментар

• ами при мене си има пробит реиндж след което тествана линиика и индикаторите който ползвам за ранен вход ми дават селл и сме под средната която ползвам за тренд и сме в тренд и р/р е добро според мен и затова викам да вляза по-добре ))

естествено може и да сбъркам, затова и имам стоп ))

Коментар

• Първоначално изпратено от DB Разгледай мнение
                    кабелът на каква графика го гледаш, защото на 1 и 4 часа си е яко за надолу
                    бря как надолу бре .. туй по коя система го гледаш ... това че имаме пресечена тренд линийка и незатворил дори бар нищо не значи ... яко надолу имаме след пробито тествано и след това ново дъно ... пък това ... никак го няма още ...

Коментар

• Г. Гешев: Оставам негативно настроен за EURUSD

http://forexnews.bg/component/conten...eshev-komentar
                      http://forexnews.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                        Здравейте, мисля да удължа кабела със стоп 1.4623 и цел 1.503
                        4623 или 4723 ... не е ли пилеене на кинти толкоз далечен стоп ? верно че рр-то е ок и с 4623 ама ... де да знам ... питам само

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                          Не си ами, ела при скалпероваческата гилдия да видиш модерност

Поздрави и успех !

Смея ли... ето с какво ме посреща на вратата моят бъкет-шоп:

http://api.ning.com/files/uRhIT4xw-z..._/scalpers.jpg

Коментар

• кабелът на каква графика го гледаш, защото на 1 и 4 часа си е яко за надолу, а на по-малките си е в реиндж и не бих правил нищо преди да тръгне нагоре и стопа под последното дожи на 1 час би бил достатъчно добър при положение, че дълга сделка си е рискова според мен.

Лично мнение шорт от тук със стоп 1.4780 и цел докъдето даде, но някъде около твоя стоп бих затворил.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                              след скороста с която падаше вчера падаше мислиш ли че днес ще обърне ???
                              За да удължавам значи така мисля, а дали е правилно времето ще покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                                Добрийй вечер пуснах преди малко едно късо евро (имам вход) от 1,2331 лимити първи на 40 и 65 пипоня стоп горе на гапа , може и да даде 100-150 пипоня да видим Хайде
                                Добрий ден продължавам да държа късите Нещо неприятно : Въпреки достигнатата цена на първия лимит от 40 пипоня -такъв не е изпълнен
                                ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

Working...
                                X