IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се ли качим до 17часа над 1,2307 като едното нищо се спускаме за 1,1960 Пу

Коментар

• Тази делва до мачката ми се види идеална за чупене след 5 цифрена загуба на форекса!

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Малко, но-о-о от сърце. От тук нататък без мен.
      Да се похваля, намерих си котаракът който изчезна на 4 април падайки от 5 тия етаж в опит да лови врабчета по покрива на блока. Какво е правил 3 месеца и чий го диреше чак в квартал Трошево (на около 10 тина километра от нас), не ми е казал още
      Казва се Шарки и е голям идиот. В момента е малко проскубан и слаб като евреин от Дахау, за това снимка от преди бягството му:

Пари при пари отиват

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        1.2260 като гледам, ако не мине черна котка пътя
        Малко, но-о-о от сърце! От тук нататък еврото без мен.
        Да се похваля, намерих си котаракът който изчезна на 4 април падайки от 5 тия етаж в опит да лови врабчета по покрива на блока. Какво е правил 3 месеца и чий го диреше чак в квартал Трошево (на около 10 тина километра от нас), не ми е казал още
        Казва се Шарки и е голям идиот. В момента е малко проскубан и слаб като евреин от Дахау, за това снимка от преди бягството му:

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от стог Разгледай мнение
          Аз съм в реалната икономика и съм изненадан от интереса към темата. Значи даваш си парите на някого и очакваш да спечелиш примерно 30 %. Такова нещо в живота няма, има различни зарибяващи системи, които в крайна сметка те обират.

"Сега младите хора са леко изолирани от икономиката – трудно получават кредити и заеми, понеже нямат натрупана собственост, нямат физически гаранции. Защото кредитите сега се отпускат срещу обезпечение – налична собственост или стабилни доходи. Но младите хора имат мечти и дръзновения. Които ние не оползотворяваме. Електронните пари трябва да поправят този недостатък."
          Още > http://redor.bg/#/Article/id=1117027
          Всичко е само по желание !!!
          Бизнес е като всеки друг.
          Ако човек знае как да го прави
          може да си искарва прехраната !!!
          Тези дето са оставили 25 млрд на влог
          лева в банките алтруисти ли са бря ???????
          p
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Last edited by bgg_red; 22.06.2010, 14:58.
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
              Целите от тук насетне са - 1.22222, 1.211111, 1.2000 и така нататък до 1.166666
              това и така да е първо ще се върне към 1.24 пък после накадето задуха вятъра

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                целта е 1.24 от тук насетне
                Целите от тук насетне са - 1.22222, 1.211111, 1.2000 и така нататък до 1.166666

Коментар

• Аз съм в реалната икономика и съм изненадан от интереса към темата. Значи даваш си парите на някого и очакваш да спечелиш примерно 30 %. Такова нещо в живота няма, има различни зарибяващи системи, които в крайна сметка те обират.

"Сега младите хора са леко изолирани от икономиката – трудно получават кредити и заеми, понеже нямат натрупана собственост, нямат физически гаранции. Защото кредитите сега се отпускат срещу обезпечение – налична собственост или стабилни доходи. Но младите хора имат мечти и дръзновения. Които ние не оползотворяваме. Електронните пари трябва да поправят този недостатък."
                  Още > http://redor.bg/#/Article/id=1117027

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                    от 1,23331 обърках са
                    целта е 1.24 от тук насетне

Коментар

Лимит втори също изпълнен !!! още 65 пипоне у кашоня : Това е 2/3 от позцията останалата 1/3 я оставям отворена без таргет на принципа колкото даде
                      Само мисля да преместя стопа , че съм го сложил безумно високо от продажната цена на 1,3331 от мен приятен ден Успех на всички
                      от 1,23331 обърках са
                      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

Лимит първи изпълнен 40 пипона у кашоняа
                        Лимит втори също изпълнен !!! още 65 пипоне у кашоня : Това е 2/3 от позцията останалата 1/3 я оставям отворена без таргет на принципа колкото даде
                        Само мисля да преместя стопа , че съм го сложил безумно високо от продажната цена на 1,3331 от мен приятен ден Успех на всички
                        ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• късо евро долар 2261, стоп 2300 цел 1 - 2210, цел 2- 2102

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                            Дълго евро от 12270 стоп 12230 цел 1,2595 мамка му
                            а така , тука вече може да ти върже...въпреки че още няма грам сигнал, че ще обръща и е добре да се изчака, но поне ти е смислен стопа

п.п. таргета също е добър
                            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Дълго евро от 12270 стоп 12230 цел 1,2595 мамка му

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                                2260 e целта на корекцията и после 2150, стопът ти е супер неправилен...от 2260 респективно 2150 може да се търсят добавки...а може и да греша, но едва ли
                                факт
                                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Working...
                                X