If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хемус, това ми са позициите при кабела с общ стоп. http://iblis.hit.bg/kabela.gif стопа ми е на 1.4623 защото допускма слизане 1.47-1.469 а и влязох по 4ч и там според мен му е мястото.
4623 или 4723 ... не е ли пилеене на кинти толкоз далечен стоп ? верно че рр-то е ок и с 4623 ама ... де да знам ... питам само
Хемус, това ми са позициите при кабела с общ стоп. http://iblis.hit.bg/kabela.gif стопа ми е на 1.4623 защото допускма слизане 1.47-1.469 а и влязох по 4ч и там според мен му е мястото.
ами при мене си има пробит реиндж след което тествана линиика и индикаторите който ползвам за ранен вход ми дават селл и сме под средната която ползвам за тренд и сме в тренд и р/р е добро според мен и затова викам да вляза по-добре ))
естествено може и да сбъркам, затова и имам стоп ))
кабелът на каква графика го гледаш, защото на 1 и 4 часа си е яко за надолу
бря как надолу бре .. туй по коя система го гледаш ... това че имаме пресечена тренд линийка и незатворил дори бар нищо не значи ... яко надолу имаме след пробито тествано и след това ново дъно ... пък това ... никак го няма още ...
кабелът на каква графика го гледаш, защото на 1 и 4 часа си е яко за надолу, а на по-малките си е в реиндж и не бих правил нищо преди да тръгне нагоре и стопа под последното дожи на 1 час би бил достатъчно добър при положение, че дълга сделка си е рискова според мен.
Лично мнение шорт от тук със стоп 1.4780 и цел докъдето даде, но някъде около твоя стоп бих затворил.
Добрийй вечер пуснах преди малко едно късо евро (имам вход) от 1,2331 лимити първи на 40 и 65 пипоня стоп горе на гапа , може и да даде 100-150 пипоня да видим Хайде
Добрий ден продължавам да държа късите Нещо неприятно : Въпреки достигнатата цена на първия лимит от 40 пипоня -такъв не е изпълнен
Коментар