IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
    Ей при тоз бре

http://img535.imageshack.us/f/124rn.gif/

А пък като пораснеш малко ,сигурно ще рзабереш кога ще затворя Успех

ПП И отде ти доде на ум в зелената тиква че задлъжнявам само ??
    П.П. Ам даваш само отваряне, затвяряне не си дал Или може би от успеха зелената ти глава се замайва и забравяш да кажеш за успеха
    Успех, и не се кори, до ден-два(работни) йорото ще има 1-2 напред. Там затваряй, щото пак ще има назад

Коментар

• Аз направих следното от1,2287 пуснах късо лимити 2 бр на 40 и 65 пипона туй са 2/3 и 1/3 без лимит колкотодаде стоп на 1,2350

Коментар

И ти се оказа един обикновен Лаладжия.Не си постнал нито една сделка да те видим кво му разбираш на този Форекс ,ама взел да се чуди другите що отваряли ,ама що не затваряли ,ама що еди кво си Язък
        Виж сега, аз не претендирам и не изгарям от желание да се доказвам пред когото и да е.....как да кажа, егото ми е толкова голямо, че единствено пред себе си ми е останало желание да се изявявам
        А постването на сделки, мисля че не е нужно. Ще обява няколко такива с профит от да кажем 40 пипа и какво, това ме прави добър търговец ли ?
        Мисля че е правилно да са аргументирани, със защо съм постъпил по даден начин.. Иначе е безсмислено.
        А и още повече че аз самият не прогнозирам а просто следвам цената. Докато сме надолу аз съм надолу докато сме нагоре съм нагоре. Баровете дават информация затова. Затова и не поствам сделки. Аз не знам как би завършило едно движение, нито до къде ще е. Единствено мога да предполагам и ако преди минута съм бил да кажем за надолу ако пазара изрисува барове съответстващи на промяна на посоката, аз също се сменям.
        Както казах, егото ми е прекалено голямо, за да изпадам в мерипи*ковски спорове
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Е това е, истински гуру и пример за подражание Евала
          Машала на такива позиции....пак не разбирам обаче какъв е смисъла да чакаш 15 дни за 3 фигури И с такива далечни стопове.

п.п. напоследък се усещам че съм станал доста арогантен, нищо лично към никого, не се взимайте насериозно

И ти се оказа един обикновен Лаладжия.Не си постнал нито една сделка да те видим кво му разбираш на този Форекс ,ама взел да се чуди другите що отваряли ,ама що не затваряли ,ама що еди кво си Язък

Коментар

Ей при тоз бре

Е това е, истински гуру и пример за подражание Евала
            Машала на такива позиции....пак не разбирам обаче какъв е смисъла да чакаш 15 дни за 3 фигури И с такива далечни стопове.

п.п. напоследък се усещам че съм станал доста арогантен, нищо лично към никого, не се взимайте насериозно
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Приятелю,

ако не е тайна на кой брокер си, щото и аз го искам!

Като гледам само купуваш/удължаваш/задлъжняваш, една сделка нямаш затворена, сигурно голям гювеч ти пуска
              Ей при тоз бре

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                Пууууууу да го е*а. Кат затварям рано и ся му ям главата
                Пак добре че си отворил, аз го проспах
                Тандем, ти да не си мазохист ?
                вчера ми каза че толкова стопове от 7-8 месеца не си нацелвал, и сега тази дълга отново, откъде я затъкми. Фибо ли има или някоя тренд линия И като ти даде пазара една фигура, защо чакаш да стане на минус та тогава да затваряш. Ей това ама хич не го разбирам Толкова ми е неясно, че съм се опитвал с глупостта (която я има във всеки човек), която може да се прояви да си го обясня обаче безуспешно.
                Това сигурно ще да е някакъв талант

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Investor.bg

Тандемски, ще ме извиняваш че те давам за пример - ама позволяваш на емоциите да вземат превес твърде много.

Коментар

• Пууууууу да го е*а. Кат затварям рано и ся му ям главата
                    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Приятелю,

Като гледам само купуваш/удължаваш/задлъжняваш, една сделка нямаш затворена, сигурно голям гювеч ти пуска
                      Investor.bg

Тандемски, ще ме извиняваш че те давам за пример - ама позволяваш на емоциите да вземат превес твърде много.

Коментар

Таз цена сега за кво слезе под 1,23 Да ми образува нерви само .

Дълго евро и от 1,2266 стоп на 1,22 цел 1,2595
                        Приятелю,

Коментар

• Таз цена сега за кво слезе под 1,23 Да ми образува нерви само .

Дълго евро и от 1,2266 стоп на 1,22 цел 1,2595
                          Last edited by tandem; 24.06.2010, 11:40.

Коментар

• Брей, що такова мъртвило тука?

Я какъв хубав ден за търговийка!

Натъкмявайте новите таргети и стопове, колеги!

Коментар

• Здравейте, взех си още малко киви и продължава чакането

Коментар

• За сега нищо няма да правя седя си и си чакам сигнал за вход Само да не почне да ренджи , че това ми е най омразната част

Коментар

Working...
                                X