IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
    Проблемът не е мой, по-скоро е твой, а грешките са поне десетина. Но в крайна сметка щом те кефи да пишеш като цървул, ами пиши си....
    Аз проблеми нямам
    На теб май ти има нещо
    Жена ти не ти пуска ли к'во?
    Хемус е прав големи нерваци стават хората с това.

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo_gg Разгледай мнение
      Благодаря на тези които дадоха някакво мнение.
      И все пак не разбрах коя платформа предпочитате.
      Абе ти толкова ли си тъп? Хората по-долу ти казаха да поогледаш, да поцъкаш демо. Изборът си е индивидуален, човешките вкусове са различни.
      В крайна сметка ако не може да вкараш поне 10к в търговията, по-добре не се захващай. Брокера ти е най-малкия проблем в случая. Ливъриджа ти е по-големия.

Коментар

nemoga da razbera kakav ti e problema na tebe popitah ne6to i za edna prawopisna gre6ka golqm problem
        abe ti si golqm nervak naistina
        Проблемът не е мой, по-скоро е твой, а грешките са поне десетина. Но в крайна сметка щом те кефи да пишеш като цървул, ами пиши си....

Коментар

• Благодаря на тези които дадоха някакво мнение.
          И все пак не разбрах коя платформа предпочитате.

Коментар

• nemoga da razbera kakav ti e problema na tebe popitah ne6to i za edna prawopisna gre6ka golqm problem
            abe ti si golqm nervak naistina

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
              дам ... виждаш ли жоре в какво се превръщат барем 95 % от трейдърите .... доста нерви са това и бая хора мръдват ... много е важно да се запазиш ... айде вече наистина лека
              Хемусе, нещо искаш да ми кажеш ли? Нима не съм прав, че въпросният пише супер неграмотно?
              Да дойда в Русе да ми го споделиш лично, обгазеняк изпушил.
              Last edited by forexboy; 26.06.2010, 00:09.

Коментар

да нямам намерение от утре да минавам на реале акаунд но искам да знам коя пладформа е най- добра и удобна коя ще ми препоръчате
                то ми е ясно че нищо не знам и трябва доста време на демо да бъда и да чета но все пак...
                Къде?
                Къде ще ме излъжат най-малко
                Стой далеч от Сорос. Ако знаеш как лъже.

Коментар

• спокойна вечер и убав викенд хемус
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
                    Какъв форекс, к`ви 5 лева, Човек само като ти прочете поста и му става ясно какъв неграмотник си. Първо се научи да пишеш, пък тогава питай за плаДформи, Галфон неграмотен!
                    дам ... виждаш ли жоре в какво се превръщат барем 95 % от трейдърите .... доста нерви са това и бая хора мръдват ... много е важно да се запазиш ... айде вече наистина лека

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                      бъркат в джоба еднакво - лъжат различно
                      ми се неизпада в излишни полемики Зи ... идеята е да изучи търговията пък брокера сам ще си дойде .... българските са дренки еднакви ... и така нататък и така нататък ... и лека нощ

Коментар

да нямам намерение от утре да минавам на реале акаунд но искам да знам коя пладформа е най- добра и удобна коя ще ми препоръчате
                        то ми е ясно че нищо не знам и трябва доста време на демо да бъда и да чета но все пак...
                        Къде?
                        Какъв форекс, к`ви 5 лева, Човек само като ти прочете поста и му става ясно какъв неграмотник си. Първо се научи да пишеш, пък тогава питай за плаДформи, Галфон неграмотен!

Коментар

Къде?
                          Я се разходи при няколко брокера и си задай въпросите (е, първо си ги напиши, списъче).
                          Добий лични впечатления, после претегли силните и слабите страни и как пасват на това което ще правиш. После може да си избереш и 2, че и повече брокера.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                            пазарът гледай да не те излъже ... брокерите лъжат еднакво ...
                            бъркат в джоба еднакво - лъжат различно
                            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                              Ах казваш - да скача с главата надолу да го оберат юнашката
                              Туй било правилното мислене, сега разбирам защо статистиката показва 90% фалити на първата година още.

Имаш предвид, че циганите ще оберат нивата преди него? Не го подценявай той първо мисли как ще го прецакат, така че ще вземе мерки.

Коментар

пазарът гледай да не те излъже ... брокерите лъжат еднакво ...

Коментар

Working...
                                X