IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
    Няма новини. Просто трябва да стигнем нивото, което всички знаем. И когато няма добри новини от Европа или лоши от Щатите, еврото си тръгва по пътя. Това става.

Мерси! Притеснявах се, да не съм проспал нещо...

А кое е нивото, което чакаме? Щото аз имам колебания... (то ми личи по сметката - напоследък - много поочукана... )

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Е,не сме в девическата гимназия все пак-няма проблеми.
      Сега очаквам отнякъде да долети запъхтян
      IMPERATOR KREZ и ДА ИЗРИГНЕ ВЪВ ВЪЗТОРГ ЗА СКОКА НА ДОЛАРА.
      брех ... варне разваляш дисциплината как тъй ше му се извиняваш на пенчев ....

по евала и половина и на двама ви

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Що така го настъпаха еврото... има ли някаква новина за това движение... или си е просто част от играта!
        Няма новини. Просто трябва да стигнем нивото, което всички знаем. И когато няма добри новини от Европа или лоши от Щатите, еврото си тръгва по пътя. Това става.

Коментар

• Айде още един
          ............
          Пенчев, виж си лс-то
          Last edited by greedforsuccess; 28.06.2010, 19:52.
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Извинявай за грубостта!
            Хвана ме яд, че изтървах това движение и на теб си го изкарах - извинявай още веднъж!
            Е,не сме в девическата гимназия все пак-няма проблеми.
            Сега очаквам отнякъде да долети запъхтян
            IMPERATOR KREZ и ДА ИЗРИГНЕ ВЪВ ВЪЗТОРГ ЗА СКОКА НА ДОЛАРА.
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Що така го настъпаха еврото... има ли някаква новина за това движение... или си е просто част от играта!

Коментар

Възхитен съм.Откъде тази духовитост,бе човек?Питах за последното движение,умни господине,не да тренда от началото на годината.
                Извинявай за грубостта!
                Хвана ме яд, че изтървах това движение и на теб си го изкарах - извинявай още веднъж!

Коментар

Възхитен съм.Откъде тази духовитост,бе човек?Питах за последното движение,умни господине,не да тренда от началото на годината.
                  Причината е същата, няма друга.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                    тоя бот ще да е много интелигентен
                    ако не ти е проблем сподели на какво е базиран.

аиде , успех и внимавай с копирането да не издуем заедно гащите
                    Корелации бате и статични съп/рез. Аз си гледам бота, ма и ти не лъжеш. Ай наздраве ма не пия алкоол.

Коментар

Питай баба си Гица, ще ти каже.
                      ...
                      И идиоти не останаха, които не знаят защо "юрото" върви надолу.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Защо е този голям юруш нанадоле на юрото,някой има ли информация?
                        Питай баба си Гица, ще ти каже.
                        ...
                        И идиоти не останаха, които не знаят защо "юрото" върви надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Докато разбереш какво става движението ще е свършило. Има ли значение защо ?
                          Ааа,тука категорично не съм съгласен.Ще прощаваш,може да съм абсолютен профан в
                          тоя занаят,ама съм сигурен,че за трупането на опит и рутина всяко обстоятелство и неговото обяснение имат значение.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                            Добрийй ден късо е/д 1,2339 лимт 1- 1 ,2298 -2-1,2280 туй 2/3 от позицията стоп на 1,2405 хайди
                            първия лимит се изпълни втория нещо се дърпа не ще нивото 1,2294 беше с 90% вероятност да се изпълни Нивото 1,2205 е с 60 % за изпълнение друго за сега незнам
                            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

естети са ... искат да оформят добре каналчето на четири часа

Коментар

Докато разбереш какво става движението ще е свършило. Има ли значение защо ?
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X