Бацовци, да знаете какво стана с форекс книгата, която коко пишеше преди две лета?!!Имате ли инфо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАз съм си фундамненталист - принципно!
Когато заемам позиция във валута - търся технически вход, при фундаментална обусловка! Т.е. опитвам се да не търгувам срещу фундамента, а само по него...
Та затова питам за причинно следствената връзка...
Сори, ако е дразнещо...ама понякога ми е трудно да се ориентирам, когато пазара е направил рязко движение, срещу моите очаквания...
Не случайно е казано то и книга има написана де: Trade what you see, not what you want
Oчакванията и позитив тинкинг тук са неприложимиТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеинтимно е ... не казвам
само да поясня за шарпера ... нищо лично ... чертай си каквито линии си искаш и им отдавай тежест голяма колкото си искаш ... аз си правя същото.... когато сме сбъркали пазара си го показва имидиътли ... когато сме прави също си личи
успехи шарпере ...
любоиле за тебе само поздрави
добре де ... айде и за тебе успехи
благодаря, благодаря,
и ти все така да осссс...вежяваш форума със фрешнатите ппппостове
П.П. А ве аз питах преди година за една шведска сглобка, ама нямаше някой смелчага да сподели...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКоя е тази майна/мане или някой тука е с два ника?
Поздрави
само да поясня за шарпера ... нищо лично ... чертай си каквито линии си искаш и им отдавай тежест голяма колкото си искаш ... аз си правя същото.... когато сме сбъркали пазара си го показва имидиътли ... когато сме прави също си личи
успехи шарпере ...
любоиле за тебе само поздрави
добре де ... айде и за тебе успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеПенчев дългосрочен ли си ?
АТИЛА ти фундамент ли търгуваш, та всеки път питаш това от къде дойде или кой направи това ?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениемане скиваш ли го шарпера ... после на мене ше ми викаш Наска
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеПенчев дългосрочен ли си ?
АТИЛА ти фундамент ли търгуваш, та всеки път питаш това от къде дойде или кой направи това ?
Аз съм си фундамненталист - принципно!
Когато заемам позиция във валута - търся технически вход, при фундаментална обусловка! Т.е. опитвам се да не търгувам срещу фундамента, а само по него...
Та затова питам за причинно следствената връзка...
Сори, ако е дразнещо...ама понякога ми е трудно да се ориентирам, когато пазара е направил рязко движение, срещу моите очаквания...
Last edited by ATILA; 28.06.2010, 20:06.
Коментар
-
АТИЛА ти фундамент ли търгуваш, та всеки път питаш това от къде дойде или кой направи това ?с лост 1към1 си е направо оферта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЛично аз чакам/надявам се/ поне на 1.05 до Коледа,за другите не знам.
АТИЛА ти фундамент ли търгуваш, та всеки път питаш това от къде дойде или кой направи това ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Поздравявам всички "бойци" на тихия фронт, 48% от началото на реалната търговия с бота , но това не е всичко
Любима песен по този повод: http://www.youtube.com/watch?v=iaTLvS07qrY
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМерси! Притеснявах се, да не съм проспал нещо...
А кое е нивото, което чакаме?Щото аз имам колебания... (то ми личи по сметката - напоследък - много поочукана...
)
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар