If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бе несъм още я пиша - започнах преди няколко месеца.
Края на юли ще е готова практическата част - аз в началото дадох тук трейдинг план за три месеца който е в основата - като целта на практическата част е да се работи по плана, ако трябва да се корегира и да се разбива вече на малките графики прилагайки някакъв пакет от знания. Книгата не претендира за величие и е насочена по-скоро към начинаещите трейдъри - работното заглавие е "мейк секс бифор уединг" - или да правиш секс преди сватбата и отразява набор и есенция от знания които според мен един нов трейдър трябва да изучи и експерементира на демо преди да отвори реална сметка - тоест преди да се ожени за пазара. Ценното в книгата е че няма да е чиста съксес стори както болшинството от книгите дето ти казват това е светия граал и тнт - аз и заради това там отчитам един период от време и размисли и забележи и грешките с анализ защо са допуснати - защото те са част от нашето ежедневие.
Не бе се ми е се. Ма има един пич тука Масагор и понеже съм пуснал бота да бръмчи при сите мейджър двойки и той като се появи и поства сделки и бота и той играй почти същото и викам да разбера малко за него да се посприятеля и т.н. нали схващаш. щото явно и той използва подобни неща като мен. Ма ай да не та светкам ти нали си перкаш с твойте адвайзъри, ко ти дреме. Ай аз излизам
Накрая ще излезе че сте свалили един и същ бот от някой руски сайт с вируси
И кво сега, само се появяваш да натриеш носовете на неверниците.
Не бе се ми е се. Ма има един пич тука Масагор и понеже съм пуснал бота да бръмчи при сите мейджър двойки и той като се появи и поства сделки и бота и той играй почти същото и викам да разбера малко за него да се посприятеля и т.н. нали схващаш. щото явно и той използва подобни неща като мен. Ма ай да не та светкам ти нали си перкаш с твойте адвайзъри, ко ти дреме. Ай аз излизам
Поздравявам всички "бойци" на тихия фронт , 48% от началото на реалната търговия с бота , но това не е всичко Любима песен по този повод: http://www.youtube.com/watch?v=iaTLvS07qrY
Аре бе френд, нали щеше да ни показваш стейтмънт нещо...
Иначе аз вчера направих 243 000% за 1 ден, вярваш ли ми?
Коко, приятелю, ти нали също пишеше книга, като гуруто Петър?
Побързай, че конкуренцията ще те сгази, и няма да имаме радоста да научим от първа ръка за мистичното 2b, импулсните триъгълници и сакралната методика за прогнозиране на десетина суинга напред.
---------------------------- Berbo count: still 6 and waiting... We'll Keep the Red Flags Flying High
Явно съм запомнил този пост (декември 2008).Може и някаква закачка да е
Аз лично не съм знаел, че подготвя книга за печат.
Поздрави !
Не беше за печат, а предполагам в ПДФ формат или нещо подобно.Доколкото си спомням беше споменал, че я пише, но повече инфо нямам та заради това питам
Наистина би било интересно да се види един различен поглед над нещата, а според мен няма да има спор, че всеки ще научи по нещо.
Аз съм си фундамненталист - принципно!
Когато заемам позиция във валута - търся технически вход, при фундаментална обусловка! Т.е. опитвам се да не търгувам срещу фундамента, а само по него...
Та затова питам за причинно следствената връзка...
Сори, ако е дразнещо... ама понякога ми е трудно да се ориентирам, когато пазара е направил рязко движение, срещу моите очаквания...
По принцип всички сме фундаменталисти. Само че всеки по своему отиграва фундамента. Всеки се опитва да изтревари събитията. Виждал съм как два дни предвапително тренда изконсумира някоя очаквана новина.А когато тя се обяви, пазара потегля в обратна посока!!!!!!!!! Така че, ....... колкото по-дългосрочно играеш, толкова е по-голям шанса да уцелееш. Съвет от мене: летния сезон е време за ваканции на политиците, и отпуски за спекулантите. Това означава рейндж 1,22 - 1,24. До към септември!!! Не е препоръка за търговия!!
Коментар