If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
баси ше зема да си разменя местата на ТП и СЛ :-) как ги целя стоповете с точност до 2 пипса над дъното егати
И те така колега :P
Но аз поне се утешавам с това
че знаех 4е не му е там мястото на стопа
и пак го сложих на 1.9540 и сега като
нищо ще отиде до 1.9640/50 ако не днес
може и утре да стане ,но без моята позиция
баси ше зема да си разменя местата на ТП и СЛ :-) как ги целя стоповете с точност до 2 пипса над дъното егати
И те така колега :P
Но аз поне се утешавам с това
че знаех 4е не му е там мястото на стопа
и пак го сложих на 1.9540 и сега като
нищо ще отиде до 1.9640/50 ако не днес
може и утре да стане ,но без моята позиция
сега след празниците ето какво е положението и какво смятам аз
отблъскване от трендлинията при РСИ и еврото нагоре до към 1.57 където е 50% на спада от върха, но ако пробие линията при РСИ вероятно ще продължи до 1.534 оттам нагоре, докъдето каже фибо
разбира се важни ще са пробивите на жълтите тренлинии по графиката
Коригирай си долната линия на предполагаемия канал
няма щот няма да се получи, а и не играя реоля в момента, важна е горната част на предполагаемия канал
отблъскване от трендлинията при РСИ и еврото нагоре до към 1.57 където е 50% на спада от върха, но ако пробие линията при РСИ вероятно ще продължи до 1.534 оттам нагоре, докъдето каже фибо
няма щот няма да се получи, а и не играя реоля в момента, важна е горната част на предполагаемия канал
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Колеги ако долар/йена направи ново локално връхче следващите часове ще има прекрасна възможност за отиграване на 2б.Мисля,че покачването при тази двойка е пред своя край.
Притесняват ме данните за нефта днес. Ако петрола започне да пада, може и към 107 да я засилят. От друга страна това ще е по-добър вход за къси европейски валути/йена.
Аз за това точно с 2б казах,че е гот да се отиграе.Със селл стоп под дънцето на 4ч свещ,която бие предходното връхче.
Иначе все още е малко рано да се каже,но мисля,че може да потъне до 100 поне двойката
Коментар