IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.25

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
    Първоначално изпратено от bvg
    баси ше зема да си разменя местата на ТП и СЛ :-) как ги целя стоповете с точност до 2 пипса над дъното егати
    И те така колега :P
    Но аз поне се утешавам с това
    че знаех 4е не му е там мястото на стопа
    и пак го сложих на 1.9540 и сега като
    нищо ще отиде до 1.9640/50 ако не днес
    може и утре да стане ,но без моята позиция
    Даммм ама 1.9770-90...

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg
      Първоначално изпратено от kiril123
      ФАК, мислех си че няма да прави нови дъна е/$ пък то да му се невиди ми удари стопа на 1,5400, нещо не ми върви тази седмица...
      влизай късо , цел 1.5250 стоп 1.5450 . от там яко купувай стоп 100 тина пипа и целиме 1.5750
      Ще те послушам...
      ти това на риъл ще го направиш
      Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
        ФАК, мислех си че няма да прави нови дъна е/$ пък то да му се невиди ми удари стопа на 1,5400, нещо не ми върви тази седмица...
        влизай късо , цел 1.5250 стоп 1.5450 . от там яко купувай стоп 100 тина пипа и целиме 1.5750
        Ще те послушам...

Коментар

баси ше зема да си разменя местата на ТП и СЛ :-) как ги целя стоповете с точност до 2 пипса над дъното егати
          И те така колега :P
          Но аз поне се утешавам с това
          че знаех 4е не му е там мястото на стопа
          и пак го сложих на 1.9540 и сега като
          нищо ще отиде до 1.9640/50 ако не днес
          може и утре да стане ,но без моята позиция

Коментар

Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• баси ше зема да си разменя местата на ТП и СЛ :-) как ги целя стоповете с точност до 2 пипса над дъното егати

Коментар

• ФАК, мислех си че няма да прави нови дъна е/$ пък то да му се невиди ми удари стопа на 1,5400, нещо не ми върви тази седмица...

Коментар

• Удари ми стопа но пак влязох дълъг при GBP/JPY от 205.92

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    Първоначално изпратено от PLP
                    Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    сега след празниците ето какво е положението и какво смятам аз
                    отблъскване от трендлинията при РСИ и еврото нагоре до към 1.57 където е 50% на спада от върха, но ако пробие линията при РСИ вероятно ще продължи до 1.534 оттам нагоре, докъдето каже фибо
                    разбира се важни ще са пробивите на жълтите тренлинии по графиката
                    Коригирай си долната линия на предполагаемия канал
                    няма щот няма да се получи, а и не играя реоля в момента, важна е горната част на предполагаемия канал
                    ОК

Коментар

• http://www.imgplace.com/image/view/6...f222bcc17f1531
                      Извинявам се но не можах по друг начин да покажа
                      какво мисля за тази двойка..

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                        Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                        отблъскване от трендлинията при РСИ и еврото нагоре до към 1.57 където е 50% на спада от върха, но ако пробие линията при РСИ вероятно ще продължи до 1.534 оттам нагоре, докъдето каже фибо
                        няма щот няма да се получи, а и не играя реоля в момента, важна е горната част на предполагаемия канал
                        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• "но мисля,че може да потъне до 100 поне двойката "

Ах как приятно звучи
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito

Коментар

• За момента иначе излиза цел зоната 106.20/30.Аз си чакам късия вход обаче

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                                Първоначално изпратено от kritelin
                                Колеги ако долар/йена направи ново локално връхче следващите часове ще има прекрасна възможност за отиграване на 2б.Мисля,че покачването при тази двойка е пред своя край.
                                Притесняват ме данните за нефта днес. Ако петрола започне да пада, може и към 107 да я засилят. От друга страна това ще е по-добър вход за къси европейски валути/йена.
                                Аз за това точно с 2б казах,че е гот да се отиграе.Със селл стоп под дънцето на 4ч свещ,която бие предходното връхче.

Иначе все още е малко рано да се каже,но мисля,че може да потъне до 100 поне двойката

Коментар

Working...
                                X