IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Масагор

Масагор, спреда половин пипс ли е, щото такъв Аск не е имало 1.2151. и ако все пак ти е, кажи през кой си за да си отворя и аз там сметка
    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• привет на всички форумци
      някой таргува ли nzd/usd

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
        дълги евра от 2151, стоп и цели според зависи
        каса на 1/3 на +40, стоп на 0 на остатъка цел 2ра 2250 и трета 2590
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Аз също си купих EUR/USD на 1.218 цел 1.26
          Last edited by valio1900; 29.06.2010, 18:10.

Коментар

• Браво на Пиронкова,радвайте се,българи!!!-http://dnes.dir.bg/news.php?id=6645344&nt=4
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
              Колега това за продаването на дневна или принципно за момента смяташ???
              Извинявай, "не бях тука" - зверих се в графиците. Нивата в които сме в момента са критични. По седмичен, дневен, а по часовите - на 4 часовия се вижда отлично, в 2170 е фибо 50 на корекцията която започна от сегашното дъно.
              Дори и да продължи ходът надолу, предполагам че поне един заход до 2240 трябва да направи.
              Е, ако продължи надолу, ще ти извадя маса аргументи и за тая посока. Ама засега купих със стоп в 2139. Твърд стоп че е срещу вятъра...

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                Пенчев, каква храна ядеш, че така ги решаваш със замах тези опити за ново дъно
                Телешки /бичи/ бифтек
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Търся помощ да закараме USD/ZAR до 8.0000.
                  Има ли желаещи?
                  Абе аз до Иркутск съм мноо навитак да отида ! Ама крюгер-ранда до 8.0000 не мога да избутам ,щото не го познавам ...
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Не бях влизал в темата отдавна
                    Сега влизам и виждам, че единственото нещо което се обсъжда надълго и широко в темата е Селенте

Ако имах свободен каритал за форекс , това би ми дало сравнително висока доза убеденост /един вид, индикатор/, че наблизо е момента за вход в няколко двойки

Успешна на търгуващите!
                    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Здравейте на всички който мислеха че еврото ще се вдигне!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Търся помощ да закараме USD/ZAR до 8.0000.
                        Има ли желаещи?
                        Хайде още малко и стоповете на 7.70 ще заминат.
                        Слабо бутате.

Коментар

• дълги евра от 2151, стоп и цели според зависи

Коментар

• Колега това за продаването на дневна или принципно за момента смяташ???
                            Първоначално изпратено от varna Разгледай мнение
                            За еврото.
                            Аз не съм уверен, че трябва да купуваме, ама мисля че не трябва да продаваме от тези нива.
                            Една покупка със здрав стоп малко под 2140, даже може да се окаже далновидна постъпка...

Коментар

• Търся помощ да закараме USD/ZAR до 8.0000.
                              Има ли желаещи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                До няколко дни ще има опит за пробив на дъното от 07.06.-1.1870 и не стане ли, става шибано двойно дъно на дневна и скок на
                                1.26 +.Така че нищо чудно Vallio1900 да е много,ама мнооого прав.
                                Пенчев, каква храна ядеш, че така ги решаваш със замах тези опити за ново дъно

Коментар

Working...
                                X