IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
    Айде един опит . Дълги евро долар от 1.2033. стоп 1.1994

30 пипа ти даде пазара
    дано си ги взел, щото сега наред е стопа ти @ 1.1994
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      1/3 каше +13 @ 1.2050

каса още 1/3 +20 @ 1.2043
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

стопа преместен на 0 @ 63

1/3 каше +13 @ 1.2050

Коментар

късо евро @ 1.2063 стоп 1.2070
          стопа преместен на 0 @ 63

Коментар

• късо евро @ 1.2063 стоп 1.2070

Коментар

• Да прав си. Чертежът на Н4 нямах намерение да го поствам, но понеже стана дума, че някой е удължил и с него изразих мнението си.

Коментар

• Да , вярно е че ползвам само статични подкрепи/съпротиви ! Така по всяко време знам къде цената и кво следва евентуално ......

А ти си работи както знаеш ....Острите думи бяха не толкова към тебе , колкото към начинаещите читатели за да внимават ..Пък и нали искат уж да научат нещо !?
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Годи , когато нямаш вече цена на даден фрейм се прехвърляш на по -високия ранг - (фрейм ) ! Ти правиш точно обратното , отиваш на по -ниския ....Дори тия елементарни неща не си научил , а плющиш тъпи графики и се сърдиш като те бъзикат ...

Целта е 1820 и 1640 ,вероятно до към вторник . Пусни си паяжината на уйкли ( може и на мантли ) бъгавата МТ-графика и тия цифри ще ти лъснат ....И тогава дано ме разбереш ....ама се съмнявам !
                  SPARTе,
                  Дневните цели ги давам по Н4 графика. Но сега следващият лъч е някъде много надолу и е безсмислено да го търся. Днес, дори и да пробие текущата подкрепа, няма да стигне до следващият лъч. По дневна графика давам някакви седмични цели. На него чертеж се вижда, че цената не успя да преодолее съпротивите. И логично може да я очакваме да атакува подкрепата на пунктитрания лъч. По-надолу нямам лъчи което значи, че няма повече динамични подкрепи. Остават статичните с които ти работиш. А лъчите не ползвам на други графики. Последният чертеж само демонстира подкрепата. Стоповете много под текущото дъмо според мен са излишно големи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                    Аз си казах мнението как ги виждам нещата и сега чакам да разбера прав ли съм или не....
                    Объркваш ме. Долното мнение ли чакаш да се потвърди/отрече или имаш някакво ново?

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Поиграх си малко с тех.анализ

При Е/$ пробив на 1.2340/60 ще отвори пътя за 1.2820/30 което ниво се явява 23.6% фибо на спада от 1.5150 до 1.2110 Разбира се ще има консолидация/корекция и след това очаквам атака на 1.3260 нивото което вече си е корекция от 38.2% на същото движение. Пробив на 1.3630/50 ще бъде сигнал за развитие на ново импулсно възходящо движение.До тогава оставаме в консолидация в широки граници 1.22-1.35 според мен....чисто технически.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
                      Последно чертежче за днес и седмицата.
                      Годи , когато нямаш вече цена на даден фрейм се прехвърляш на по -високия ранг - (фрейм ) ! Ти правиш точно обратното , отиваш на по -ниския ....Дори тия елементарни неща не си научил , а плющиш тъпи графики и се сърдиш като те бъзикат ...

Целта е 1820 и 1640 ,вероятно до към вторник . Пусни си паяжината на уйкли ( може и на мантли ) бъгавата МТ-графика и тия цифри ще ти лъснат ....И тогава дано ме разбереш ....ама се съмнявам !
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• някой съвсем леконко си прибира печалбата в момента тука на дънцето

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                          НФПР е фигурата. А като гледам какви дълги сенки са направили кендълите (почти доджита) в Е/$ и кабела ми се струва, че под 1.2020 нива няма да видим повече днес.Но пък нива от 1.2250/60 в Е/$ до края на денят ми изглеждат доста вероятни. Ама знам ли?Пазар....
                          басче ?
                          че ще видим 1.19ххх преди 1.2260
                          от теб сто долара не мога да измъкна, ама на бутилка черен бушмилс вървя
                          Last edited by NYSERookie; 04.06.2010, 16:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                            ех матео ,радост !ЗАЩО НЕ МЕ ПОСЪВЕТВАШ БРАТКО ДА ПРОДАВАМ НА 1:1?А БЕ КЪДЕ Е РЕДЕТО ДА СПОДЕЛИ РАДОСТА?
                            Редето знаеш ли колко кинти взе от 1,51?\сега е на некой остров

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
                              ех матео ,радост !ЗАЩО НЕ МЕ ПОСЪВЕТВАШ БРАТКО ДА ПРОДАВАМ НА 1:1?А БЕ КЪДЕ Е РЕДЕТО ДА СПОДЕЛИ РАДОСТА?
                              е тва причина ли е да крещиш из форума,
                              че то тогава ние дето всеки ден печелим на демо трябва да си оставим само регистъра с главните букви на клавиатурите
                              btw, ако си изкарал нещо , бягай далече от компа до понеделник, че от превъзбуда вероятно някоя глупост ще направиш след малко or the killer day will turn into disaster

Коментар

• Последно чертежче за днес и седмицата.

Коментар

Working...
                                X