Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от varna Разгледай мнениеТочно така е. Сега го виждам.
...
Ей такива изказвания имах предвид в постинга си отпреди малко - поздравления колега!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеТръгне ли еврото да качва над 1,2350,,,, на DAY FRAME ми се струва ,че се оформя глава с двойни рамена ,от която напълно вероятно е да обърне за нагоре, ако не се появи междувременно объркващ фундамент
...
Ей такива изказвания имах предвид в постинга си отпреди малко - поздравления колега!
Коментар
-
Тръгне ли еврото да качва над 1,2350,,,, на DAY FRAME ми се струва ,че се оформя глава с двойни рамена ,от която напълно вероятно е да обърне за нагоре, ако не се появи междувременно объркващ фундаментLast edited by playmen; 29.06.2010, 19:40.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПитах от чисто любопитство. Не съм се заяждал.
Мерси и успех!
Успех и на тебе със ЗАРовете!Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениеБрокерът е Алпари
Мерси и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениецените които съм писал са все бидове ..21495 ми е лоу-а.
хайде пак се пули сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениецените които съм писал са все бидове ..21495 ми е лоу-а.
хайде пак се пули сегаПроста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от doomsday Разгледай мнениеМасагор, спреда половин пипс ли е, щото такъв Аск не е имало 1.2151. и ако все пак ти е, кажи през кой си за да си отворя и аз там сметка
хайде пак се пули сегаПроста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе аз до Иркутск съм мноо навитак да отида ! Ама крюгер-ранда до 8.0000 не мога да избутам ,щото не го познавам ...
Коментар
Коментар