IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
    До 16оо часа лъчът е на 1,2039. Ако го пробие надолу следващата подкрепа ми е извън екрана До 20оо часа нивото е 1,2024.
    За да дам все пак някаква цел надолу ще използвам дневна графика...

Долу целта е 1,1873 за днес. Но не ми се вярва да я гоним днес.

Коментар

• Ако нямаме в крайна сметка днес бял дневен и седмичен бар пък на

Коментар

• Абе НФПР са си бил винаги една от най-волатилните фигури. Аз си казах мнението как ги виждам нещата и сега чакам да разбера прав ли съм или не....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Не слушаш батко си и това е... Още в Сряда когато бе над 1,23 ти казах че пазарът си иска пробив на 1,20 и ще си го направи.

Нон-фарма вече не е това което беше... Слагат вътре и наетите от Сенсъс бюрото им. Демек преброители на държавна служба. Броят всичко - от населението до дивите зайци... Един вид прикрита помощ за безработни. Сега са над половин милион такива преброители. До 2 месеца щяли да наемат още 600 хил.

Това което стресира пазара е слух че през уикенда Унгария може да обяви мораториум по външния си дълг!
          Как да те слушам ,като такова ниво 1,2 въобще нямам в моите цели бре

Тече някаква мушенгия ,сигурен съм

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
            Дъно в ден с Нон Фарм ????

Много съм объркан ,много
            Не слушаш батко си и това е... Още в Сряда когато бе над 1,23 ти казах че пазарът си иска пробив на 1,20 и ще си го направи.

Нон-фарма вече не е това което беше... Слагат вътре и наетите от Сенсъс бюрото им. Демек преброители на държавна служба. Броят всичко - от населението до дивите зайци... Един вид прикрита помощ за безработни. Сега са над половин милион такива преброители. До 2 месеца щяли да наемат още 600 хил.

Това което стресира пазара е слух че през уикенда Унгария може да обяви мораториум по външния си дълг!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• До 16оо часа лъчът е на 1,2039. Ако го пробие надолу следващата подкрепа ми е извън екрана До 20оо часа нивото е 1,2024.

Коментар

• РЕДЕ КЪДЕ СЕ КРИЕШ?

Коментар

• ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ ОБИЧАЩИ $$$$$$$$$$!

Коментар

• ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Коментар

• Баси ужаса 4 зъба по малко

Дъно в ден с Нон Фарм ????

Много съм объркан ,много

1,07 е на хоризонта .Тези последните 2 седмици беше задължително да се опита дълга -нестана .Сори

Коментар

• ко стана ве,испусна са еврот и другите

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                          Добър ден .Може ли някой с акаунт в оанда да ми помогне искат ми копие от документ за самоличност и някъкъв формуляр W-8BEN за да ми верифицират акаунта .Аз вече прехвърлих пари от Peypal и се чудя защо ги няма в баланса ми
                          Нямам сметка в оанда. Това е формуляр на щатската данъчна администрация, която трябва да се попълва от нерезиденти неамерикански граждани които правят бизнес с хамерикански фирми. Оандата хамериканска фирма ли е?

Плюс това е притеснително че парите ти ги няма по сметката. Трябва да са там, макар и временно брокирани докато се изчистят документарните формалности...
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Боййййй по еврото до 1,20 с цел 1,30

$EURCHF: Has taken all of the headlines on Friday with the market dropping violently to record lows; no official sign of SNB.
                            Last edited by mateosf; 04.06.2010, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                              къса усдцхф от 1530 стоп 1560 и цел 1400
                              стоп на 0 и местя таргета на 1330..това 1400 не е никакво ниво, нещо съм се заблудил сабалян, 1440 беше първия таргет

мда, като съм тъп и недоглеждам ще страдам сега
                              Last edited by masagor; 04.06.2010, 14:17.
                              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Collapses below 1.4000 and into the 1.3800's thus far as major stops cleared. SNB looks to be on the bid in the 1.3800's.
                                EUR/CHF

Бой ще има ли днес на 04.06?
                                Въхх, SNB в очакване на новини от USA...
                                Ко следва
                                Last edited by mateosf; 04.06.2010, 14:14.

Коментар

Working...
                                X