Първоначално изпратено от stanislavnba
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениедолара не пада заради риск аваршъна
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеПо добре не питай, а виж графиката. Ако нищо не ти говори в този момент - лошо.... Изчакай по добри времена
http://prikachi.com/images/740/2284740b.gifето една графика за мислене
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениепътувам към Иркутск
И ако наистина отиваш , поднеси един букет ето тук от мое име :
http://www.ruguard.ru/up/photos/Kolchak_monument/08.jpgДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеВнимавай с тази йена. Според мен натягат ластика за попътен вятър в обратна посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеспоред мен йената ще отслабне доста до края на сесията
ПС Направих добавка купих USD/JPY 87.1 цел 99.5Last edited by valio1900; 01.07.2010, 18:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеок
аноне на ли4ни съм ти задал един въпрос
който доста ме интересува
ако може тия дни ми отговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз съм в движение (пътувам към Иркутск) и ми е трудно да пиша постове.
Тук има достатъчно надарени трейдъри, които да обяснят новите корелации и причините за тях.
Успех!
аноне на ли4ни съм ти задал един въпрос
който доста ме интересува
ако може тия дни ми отговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениеаноне тази статия ли беше при4ината еврото така да рипне нагоре
все пак е ясно 4е на този етап проблемите за йената произти4ат най ве4е от евтиното евро
"Japan officials makes fresh warning vs strong JPY"
Тук има достатъчно надарени трейдъри, които да обяснят новите корелации и причините за тях.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stradivari Разгледай мнениета какво мислите за това дето се промаква във форума за 1,26 за еврото???Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
...
Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнениеА и злото нещо не върви в крак с еврото! Какво става!? Нещо инжектира еврото или дойде време за промяна на корелациите!?
има дефлация и като гледам едно от нещата което спира ръзтежа е скъпото евро
защото имаме рязко намаляване на износа
но не и на вноса
днес за пореден път се доказа 4е евтиното евро спира ръзтежа и то не само в сащ
а в момента има и дефлационен страх
и ще има подкрепа за еврото според мен
та каквото ще да става
гледай 4е само то се ка4ва - долара не пада оба4е
зна4и то4но в еврото е проблема
а долара не пада заради риск аваршъна
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнениеDow направи на дневна глава с рамене и се опитва да пробие. Но нещо се наруши корелацията между него и д\е!!!
Коментар
Коментар