IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Админе, не смятате ли, че тази анкета само пречи, и отдавна не е актуална???
    Анкетата е заключена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      Приятелю,по тона ти разбирам,че и ти като мене си заложил реални пари на долара.
      Искам да те окуража и да ти кажа,че ако не си в някакъв цайтнот,не по-късно от година време ще се радваш много.Просто се успокой и наблюдавай с интерес какво става-в момента еврото е нагоре,защото спадът му през май беше прекалено рязък,някои хора загубиха пари и сега искат да си ги възстановят.Кураж!
      Какво имаш пред вид под "някои хора" То на форекс пазара пари не се печатат. Винаги има някои хора които губят за да има и такива които печелят.

Коментар

• Админе, не смятате ли, че тази анкета само пречи, и отдавна не е актуална???

Коментар

• Първоначално изпратено от IMPERATOR KREZ Разгледай мнение
          Станиславе кажи ми каква е тази нормална реакция ,когато не е логично?Нали пазарите се интересуват от текущите данни ?!И защо тогава очакваш да има пързалка,освен разбира се ,че е зима?Образно добре го каза.
          Приятелю,по тона ти разбирам,че и ти като мене си заложил реални пари на долара.
          Искам да те окуража и да ти кажа,че ако не си в някакъв цайтнот,не по-късно от година време ще се радваш много.Просто се успокой и наблюдавай с интерес какво става-в момента еврото е нагоре,защото спадът му през май беше прекалено рязък,някои хора загубиха пари и сега искат да си ги възстановят.Кураж!
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Станиславе кажи ми каква е тази нормална реакция ,когато не е логично?Нали пазарите се интересуват от текущите данни ?!И защо тогава очакваш да има пързалка,освен разбира се ,че е зима?Образно добре го каза.

Коментар

• stanislavnba че дотогава да стоим ли То грехота направо.
              Браво за 2х30 знаеш какво правиш
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Здравейте Господа!Бих искал да споделя и да коментирате следното:валутните курсове,особено на двойката евро/долар са една голяма манипулация.Кажете ми как е възможно -когато Европа е толкова много затънала и затъва,Трише го призна,Гърция и др.евр.страни са разтърсени,блокирани пак от общонационални стачки-еврото да поскъпва?Пълен абсурд!!!
                Напълно нормална рекация на фона на огромния спад в цената. Сега е и лято. Навсякаде има почивки, съдилищата в света почиват по два месеца, парламентите не взимат кой знае какви решения( освен дали да отидат на карибите или на хаваите). Пазара е пазар, прави корегирания. Има свои настроения. Не можеш да очакваш да е супер предвидим. Изчакай Октомври, Ноември и пак ще дойде време за голямата пързалка.
                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                  Нали знаеш, дай на хората каквото искат и ще са спокойни
                  Обаче днес толкова умряло отново, ако знаех щях да спа, нищо че станах и без друго в 11
                  Значи аз съм добър в умрелите дни.
                  От 2 позиции имам 2 х 30 пипа .

Коментар

Здравейте Господа!Бих искал да споделя и да коментирате следното:валутните курсове,особено на двойката евро/долар са една голяма манипулация.Кажете ми как е възможно -когато Европа е толкова много затънала и затъва,Трише го призна,Гърция и др.евр.страни са разтърсени,блокирани пак от общонационални стачки-еврото да поскъпва?Пълен абсурд!!!
                    Виж ми подписа
                    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Здравейте Господа!Бих искал да споделя и да коментирате следното:валутните курсове,особено на двойката евро/долар са една голяма манипулация.Кажете ми как е възможно -когато Европа е толкова много затънала и затъва,Трише го призна,Гърция и др.евр.страни са разтърсени,блокирани пак от общонационални стачки-еврото да поскъпва?Пълен абсурд!!!

Коментар

• 1.2662 buy
                        1.2645 - stop
                        1.2690 - limit

не издържах да не се пробвам и на куция пазар днес
                        DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                          кво ви става днес. Разисквате някви системи ала , да си зануля акаунта . Вярвам само се базикате.
                          Нали знаеш, дай на хората каквото искат и ще са спокойни
                          Обаче днес толкова умряло отново, ако знаех щях да спа, нищо че станах и без друго в 11

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
                            кво ви става днес. Разисквате някви системи ала , да си зануля акаунта . Вярвам само се базикате.
                            уви май са сериозни

Коментар

• кво ви става днес. Разисквате някви системи ала , да си зануля акаунта . Вярвам само се базикате.

Коментар

• ужилване

Операция "Комар" завърши с ужилване.Но...продължавам да разработвам следващата.

Коментар

Working...
                                X