If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ясно, там да, идеално е. Аз реших че е от сегашният малък локален връх
ся само се чудя дали да го чакам още до 1.29 или по надолу или да взимам квото са ми дали .. Ма има бая хляб надолу мамицата му.. знам ли.? ша се почудя още малко ще се почудя и накрая ще цъкна бутончето.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Здравейте осъзнати и неосъзнати комарджии Да спамна и аз докато чакам да дойде момента за събирането на труповете след Реда.
Джавчо, Бавчо и компания, според мен няма по-лесна мишена от един фундаменталист, защото освен да писукате колко бил реалния курс на еврото друго друго неможе да правите.
Гледай само с какъв арсенал влизате в битки: Пазара бил изконсумирал новината преди тя да излезе. 2 -ра / 3-та ревизия на "тинтири-минтири". Очакванията за заетоста на .... . е затова сте лесни мишени. Да не говори, че преди 5 години (от тогава не ги поглеждам) се опитваха да манипулират цацата като тебе и МЕН, с данни и имащи сезонен характер. Поздрави
Здраве желаем за момчето което дари днешната сесия във форума със смислен пост
Станиславе, как го хвана на 80 ? че аз с моята консервативност и 1/3 -1/4 от движението го пропущам то си имаше сигнал де, ама на очен рийзънъбл ли го караш или ползваш някой индикатор или нещо друго ?
аз я пуснах още в 16:20 ,
на 79 не на 80. просто закръглях ..
А то след това можеше още 2 пъти да се влезне.
каде си гледал ти
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
ба4о ама ти от4аяно се опитваш да нау4иш нещо въпреки 4е фундамента уж не те интересува
я по добре оти в другата тема за имотите
има едно строител4е там, пробвай да го поза4ешеш малко него 4е като гледам полага
огромни услия да запази добрия тон и да не се поддава на манипулации с цел да си направи
реклама
може пък при тебе да клекне
айде една последна за тая седмица.
къса от 2980 цел 2915 стоп 3009
ПП; от един галош
Здраве желаем за момчето което дари днешната сесия във форума със смислен пост
Станиславе, как го хвана на 80 ? че аз с моята консервативност и 1/3 -1/4 от движението го пропущам то си имаше сигнал де, ама на очен рийзънъбл ли го караш или ползваш някой индикатор или нещо друго ?
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
То ти не можеш да се сетиш искаш аз да се сетя. Този форум да не е кръжок по математика.Ако имаш някакви идеи кажи ги ясно и точно, Така правят всички анализатори без да се притеснават че могат да сгрешат. А тези данни които си постнал и аз мога да ги постна и да се правя на много умен с недомлъвки. Мислете сега върху това уравнение ама и аз незнам как се решава!!! Голям смех. Ето това е стила ти на анализ-КОМЕНТАР в стил ще ви кажа какво е когато се случи!! Голям смях!! ще падна под масата
Прекалено ниска топка си ми, за да пробваш подобни похвати.
ето това май обяснява защо дефлацията не излезе 4ак толкова зле и май няма да се възприеме позитивно
Companies are wary of jacking up prices because consumers have cut their spending for two straight months. And factories and businesses are still operating well below full throttle.
ето това май обяснява защо дефлацията не излезе 4ак толкова зле и май няма да се възприеме позитивно
Companies are wary of jacking up prices because consumers have cut their spending for two straight months. And factories and businesses are still operating well below full throttle.
Чунчо, хайде едно по-простичко уравнение като за теб: US Retail Sales m/m -0,5%+ US CPI m/m -0,1%=?
Ако се сетиш за отговора, почвай да мислиш къде и какви последствия ще има. Това ще е по-трудната част.
То ти не можеш да се сетиш искаш аз да се сетя. Този форум да не е кръжок по математика.Ако имаш някакви идеи кажи ги ясно и точно, Така правят всички анализатори без да се притеснават че могат да сгрешат. А тези данни които си постнал и аз мога да ги постна и да се правя на много умен с недомлъвки. Мислете сега върху това уравнение ама и аз незнам как се решава!!! Голям смех. Ето това е стила ти на анализ-КОМЕНТАР в стил ще ви кажа какво е когато се случи!! Голям смях!! ще падна под масата
Чунчо, хайде едно по-простичко уравнение като за теб: US Retail Sales m/m -0,5%+ US CPI m/m -0,1%=?
Ако се сетиш за отговора, почвай да мислиш къде и какви последствия ще има. Това ще е по-трудната част.
аноне имаме падащи обеми + увели4ени пе4алби на компаниите от CPI PPI
дефлация която май не е 4ак толкова зле колкото вси4ки си мислеха
и неизвестност около реформите на банковата система относно това какви то4но суми ще трябва да заделят - неизползват
според мен ако тръгне първо надолу пазара което става след това има вариянти за нагоре
между другото и от4етите на банките не бяха
добри но не бяха и толкова лоши
малко сложно е днес
при финансовите компании липсва ръзтежа
а пе4албата е от намалените лоши заеми
Коментар