IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хо -хо- хо На първо време го чакам со секирата на1,2744, - лимито после да ходи къдет си щъ на 4 часовата е много интересно утре ще се проясни , че има вероятност от превалявания
    Last edited by БОРЕУРОДА; 07.07.2010, 01:20.
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Мисля го дъното около 1.0750 .....Иначе сегашното качване може да понапъне и до 0.382 Фибо ( 1.3125 ) ...
      В момента сме точно на едното фибо, но мисля ще го мине. 1.31... е краен вариант според мен поне. Ти си го опнал за целия тренд, аз само за трета вълна до тук (според мен още сме в нея), колкото се е развила. Сега може би до към 1.2800-1.2900, после на юг и ако слезе до 1.1244, задължително поне ще коригира и то не малко.
      Мисля си - Чичко Сорос още не си е освободил позициите щом мрънка против еврото.

За сега го кара като по учебник
      Last edited by Jay Gould; 06.07.2010, 23:55.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        96 бива, но 97 небива и не само за мавруда.
        Швейцарците ли чакаш ???
        Наздраве
        Не, чакам сметката да ми донесат

Поздрави !
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
          ....
          E-Bat-Sedefcho, наздраве
          Пускам ти малко музика: http://www.youtube.com/watch?v=8_anbEJsr6s
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

А.....наздраве наздраве ! По-млад съм да ти давам акъл но.......Мавруд, Асеновград 1996 година, няма химия за катализиране на ферментацията (калиев метабисулфат ). Тази реколта беше изключително силна и обезмисля използването му............питай някой винар за проверка

Другата седмица, ще се търгува. Агентурата каза, че щяло да бъде интересно при мейджърите“

Ади наздраве !
            96 бива, но 97 небива и не само за мавруда.
            Швейцарците ли чакаш ???
            Наздраве
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              EUR/USD -
              Мисля го дъното около 1.0750 .....Иначе сегашното качване може да понапъне и до 0.382 Фибо ( 1.3125 ) ...
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Вярно пее Веско , ама лято е , жега е, внимавай с кръвното! а пък купешките вина са пълни с химия! имат дъх на калиев метабисулфат и какво ли още не! Истинския домашен мавруд няма мирис и след като отпиеш оставаш с впечатлението че си отпил глътка прясно мляко! Ай пак наздраве!
                Тандема официално обяви , че се присъединява към отбора на ощипаните моми.
                А.....наздраве наздраве ! По-млад съм да ти давам акъл но.......Мавруд, Асеновград 1996 година, няма химия за катализиране на ферментацията (калиев метабисулфат ). Тази реколта беше изключително силна и обезмисля използването му............питай някой винар за проверка

Другата седмица, ще се търгува. Агентурата каза, че щяло да бъде интересно при мейджърите“

Ади наздраве !
                Last edited by E-Bat-Sedefcho; 06.07.2010, 23:32.
                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Специално за Роси, до сега си играх да направя малка компилация.

P.S. Мана да не гледа

Коментар

• EUR/USD - Добавих няколко нови дати на първи ред (Цик. на Кр.): Юли: 16-19 .. Август: 02 .. Септември: 03, 09 - http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=22237

Коментар

Не е чунчо, Веско Маринов го е казал : " Истинското вино е червено " .........произхода е Мавруд, Асеновградски регион.

A къде забрави tandem-a сред класацията на банките ?
                      Вярно пее Веско , ама лято е , жега е, внимавай с кръвното! а пък купешките вина са пълни с химия! имат дъх на калиев метабисулфат и какво ли още не! Истинския домашен мавруд няма мирис и след като отпиеш оставаш с впечатлението че си отпил глътка прясно мляко! Ай пак наздраве!
                      Тандема официално обяви , че се присъединява към отбора на ощипаните моми.
                      Last edited by 4un4o; 06.07.2010, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Нека да позная. да не е бяло с произход Търговище??? Наздраве!
                        Не е чунчо, Веско Маринов го е казал : " Истинското вино е червено " .........произхода е Мавруд, Асеновградски регион.

A къде забрави tandem-a сред класацията на банките ?

Коментар

Пия чаша винце в едно заведение бгг–ред-е, Сериозен съм
                          А така !!!
                          Аз отворих вече 4-5-6 кутиика бира !!!
                          Пък и любимия ми футболист от 10-тина
                          годи вкара гол за 1:1 и ни очакват екшън.
                          Та вечерта е благодатна !!!
                          Наздраве
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Нека да позная. да не е бяло с произход Търговище??? Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Бат Седефчо привет !!!
                              Сериозен с наздравиците ли си или си
                              пак само каведжия
                              Наздраве

П.П>Туй 1.26 като стане нека некои
                              дето е влезнал за него поне едно
                              МЕРСИ да каже !!!

Коментар

• На второ място като точност на прогнозите са нарежда Standard Chartered с отклонение от 4,37%, а на трето застава Wells Fargo, следвана от Credit Suisse.
                                Тези мушмороци не са взели предвид при класирането огромните успeхи на 5 процентчика анон и сол ... му злобното, Иначе, всички тези закърнели умове щяха да са с поне 2 места по-надоле

Коментар

Working...
                                X