Godim а тея нива имат ли резон когато в 12 00 затвори пазара на 4 пипа разтояние от зоната. При положение че ти гледаш Н4 и може винаги да има едно отклонение от +-10 пипа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от jamiemirrorПървоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от mateosfПървоначално изпратено от IMPERATOR KREZДобро утро!Здр.Матео кво стаа брато ,ккакви са тез изгъзици?Как мислиш ти?
Липсва фундамент, както му казват техничарите за смяна на тренд.
"Милен Велчев - Купувайте евро" - това още без коментар
За друго не се сещам!
Съмнявам се днес SNB пак да се намесят. Вчера може да се бъзках с едно приятелче, че пак ще има, но днес, много има на клона за нагоре
Както казаха Ивропейците, скороста на падене беше много голяма.
Сега се очаква подобна скорост на корекцията.
И после бавничко пак надоле.
ПП: Ако си изнервен - спри да играеш. Трябва да си във форма.
Въпроса е че тъпите му корекции с по 2-3 фигури ме изневрят много.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от luboilНякой ако ми каже как да я разкарам тази реклама на Логос от първия пост на темата, ще му пратяУспех
Отиваш на Tools>Privasy>BlockJavaScript
и си готов !!!
и няма банер това е готиното ама пак не мога да цъкна на цитирай където и да е ами трябва да е отново на върха на екрана.
абе мизерия.
Трябва да напишем всички по едно оплакване към админите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от mateosfПървоначално изпратено от IMPERATOR KREZДобро утро!Здр.Матео кво стаа брато ,ккакви са тез изгъзици?Как мислиш ти?
Липсва фундамент, както му казват техничарите за смяна на тренд.
"Милен Велчев - Купувайте евро" - това още без коментар
За друго не се сещам!
Съмнявам се днес SNB пак да се намесят. Вчера може да се бъзках с едно приятелче, че пак ще има, но днес, много има на клона за нагоре
Както казаха Ивропейците, скороста на падене беше много голяма.
Сега се очаква подобна скорост на корекцията.
И после бавничко пак надоле.
ПП: Ако си изнервен - спри да играеш. Трябва да си във форма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaРеде, по логично е 2424 ама първо това 2460 тряа да го минем.
Уффф тая седмица съм уникално ал4ен и не си прибирам изобщо печалбите.
И затова му ям големия.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaПървоначално изпратено от NYSERookieПървоначално изпратено от stanislavnbaна пазаря да му го сложа анално..
Кви са тия зигзагови движения с по 2 фигури постоянно. Това да не е паунд йена.
Това евро се разглоби. Трябва да си преосмислям обемите доста сериозно.
Че и не тази корекция не е корекция като хората. Ужассс.
петък е , който работи му умира ШЕФА ;-)
врътни един телефон да пием биричка :-)
тежко е. Много съм изнервен тия дни.
трябва да спра ама няма акъл толкоз
Коментар
Коментар