Varna какво ????????????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ManUtdНе знам дали за някой ще е интересно, но четох днес в Кърджалийския ежедневник "Хабер", че зоната 1160 в златото била каба дувар и имало мегдан за чок гюзел отскок към минарето от предната седмица.
Та поразмисли и разбери, колко злато имат
МЮИЗИНИТЕ и ще схванеш , че може и те да натискат
нагоре цената като ДЪРЖАТЕЛИ НА ОГРОМНИ КОЛКИЧЕСТВА !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ManUtdНе знам дали за някой ще е интересно, но четох днес в Кърджалийския ежедневник "Хабер", че зоната 1160 в златото била каба дувар и имало мегдан за чок гюзел отскок към минарето от предната седмица.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GoDimПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от GoDimЗa 12оо часа важно ниво е 1,2524.
Отваряне на барчето над него означава, че скоростта на спада под 4.
Ако е над 1,2529 скоростта на покачване над 10.
А във фрии зоната не съм писал доста отдавна и сега ще ти кажа ник ми за да спреш да си мислиш разни работи
значи там съм be_man ако искаш ще ти напиша нещо и там след малко...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от GoDim...Та лъчите само с един поглед ми дават информация за
скоростта на движенията.
Лаф да става. Форексът е предимно забавление, когато навън е кофти времето и са ти спрели тв-то за неплатена сметка, а в джоба дрънкат само семки, винаги можеш да се логнеш към безжичния на беззащитния съсед и да си цъкаш на воля.
съощение във форума и чакаш някой да се закачи
за да напишеш още 4-5. 8)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GoDim...Та лъчите само с един поглед ми дават информация за
скоростта на движенията.
Лаф да става. Форексът е предимно забавление, когато навън е кофти времето и са ти спрели тв-то за неплатена сметка, а в джоба дрънкат само семки, винаги можеш да се логнеш към безжичния на беззащитния съсед и да си цъкаш на воля.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от GoDimЗa 12оо часа важно ниво е 1,2524.
Нали това искаш да напиша. Добре.
Ако наистина те вълнуват моите писания ще ти
дам малко разяснения.
Става въпрос за конкретни нива и движенията от тях.
От върха 1,3358 имаме спад. Скоростта на спада беше
твърде висока. Над 5 пъти по-висока от "нормалната".
и продължи 13 дни. Всички почнаха да я коментират
Ако "нормалната" скорост е 15-тина пипа на ден
(в зоната ти даваше 14) то при спад за 13 дена 1215
пипа - скоростта е 94 пипа на ден.
Сега с покачването от дъното 1,2142 тази скорост се
намалява, което явно е желанието на финансовите
анализатори. Скоростта на покачването също е висока,
но това май не притеснява никого.
Та лъчите само с един поглед ми дават информация за
скоростта на движенията.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GoDimЗa 12оо часа важно ниво е 1,2524.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от stanislavnbaGodim а тея нива имат ли резон когато в 12 00 затвори пазара на 4 пипа разтояние от зоната. При положение че ти гледаш Н4 и може винаги да има едно отклонение от +-10 пипа
http://forum.investor.bg/viewtopic.p...130921#1130921
съм дал и таблиците...
За 12оо часа на първата таблица 4Х1 е на 1,2524.
На втората за 12оо часа 10х1 е на 1,2529.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kritelinstanislavnba има само две сигурни неща на този свят - смъртта и данъцитеТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
�
Коментар