IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от phillips Разгледай мнение
    ако говориш за тиковата в ордер-панела, няма настройки...
    ако говориш за скрипт, който създава тикова графика, зависи кой скрипт ползваш
    Благодаря ти,

говоря за тази в ордер-панела.
    Явно при един брокер е една, при друг - друга, т.е. същата е, но в друг мащаб (пипсове и време).

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      ...някой може ли да ми каже на МТ4 тик чарта има ли настройки...
      ако говориш за тиковата в ордер-панела, няма настройки...
      ако говориш за скрипт, който създава тикова графика, зависи кой скрипт ползваш
      trades better because of
      [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Привет, Круме! Ти ли беше онзи с късите позиции от 1.45 в евро долар, когато еврото вървеше към 1.60? Какво стана удържа ли да ги затвориш на шечалба?
        Мммм , незнам за кога говориш , иначе имах къса от 1,49, но я затворих на загуба на 9 фигури, точно като фалираха Беар....

Коментар

• Добър вечер,

някой може ли да ми каже на МТ4 тик чарта има ли настройки, защото има разлика в мащабите на двете демото (едното е много дълбоко във времето, а другото е близко във времето).

Коментар

• Привет, Круме! Ти ли беше онзи с късите позиции от 1.45 в евро долар, когато еврото вървеше към 1.60? Какво стана удържа ли да ги затвориш на шечалба?
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim Разгледай мнение
              100% точно са на 1,2227. Така, че тук не изглежда глупаво...
              Към момента изглежда 100% глупаво

Нов бай от 1,22 стоп 1,21 цел 1,32-1,36

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                Лично ще ти го покажа ,а пък ти ще кажеш на аудиторията вярно ли е .

ПП И ти нямаш 1см напредък пич ,сори Успех

ПП2 Ако ми издържи стопа де
                Важното е другото да е над n см.....много нервен ми се чиниш.....ама нищо ново, все някакви сделки куци от теб....
                Last edited by Han Krum; 26.05.2010, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                  С такива цели ме трепете само.......все едно ще ги чакате...

Лично ще ти го покажа ,а пък ти ще кажеш на аудиторията вярно ли е .

ПП И ти нямаш 1см напредък пич ,сори Успех

ПП2 Ако ми издържи стопа де
                  Last edited by tandem; 26.05.2010, 17:45.

Коментар

• 1.31 не е чак толкова невероятно - според зависи.

Аз обаче съм аут от евро/долар на тия нива. Опасно е.

Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение

Коментар

Гледам много се силите нагоре.
                      Може да има още едно слизане под 1,2270. При разширение 100% до около 1,2230.
                      100% точно са на 1,2227. Така, че тук не изглежда глупаво...

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        Колкото и глупаво да изглежда -нов бай от 1,2329 стоп 1,2220 цел 1,32-1,36

Коментар

• Колкото и глупаво да изглежда -нов бай от 1,2329 стоп 1,2220 цел 1,32-1,36

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            ...А вие ?
                            много се смях ...

определено силен извод: "...my biggest lesson to date: When reality replaces theory, all bets are off."

дано повечето демо-герои го осъзнават
                            trades better because of
                            [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• Евро/доллар. Комментарии дилеров Валютный рынок

26:05:10 16:57

В то время как стопы ниже $1.2260 к настоящему времени были исполнены, а евро/доллар, сумев удержаться выше $1.2250, теперь торгуется около $1.2259, дилеры сообщают о том, что потеря поддержки около $1.2240 может стать катализатором свежей волны продаж со стороны реальных имен. Они говорят, что, конечно, не стоит забывать о бидах в районе $1.2230/20, но также обращают внимание на появившиеся на рынке слухи о проблемах у одного из европейских банков, отмечая, что в целом настрой в отношении евро остается пессимистичным. Источник: Forexpf.Ru - Новости рынка Forex

http://forexpf.ru/_newses_/newsid.php?news=342759

Коментар

Какво мислиш? Ясно е, че вече за импулс от 1,2177 неможе да говорим. Ама да не стане двоен зиг-заг надолу от 1,2670? Това да е някаква свързваща? И да видим ново дъно, както бе казал по-рано... Какво разправят твоите магии с времето?
                                Аз още миналата седмица го писах. Мисля,че влизаме в рейндж - това ако преждевременно не обявят фалит на някоя банка в Испания.
                                В такива времена дългосрочни прогнози да се дават е несериозно.

Коментар

Working...
                                X