If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти пък въобще нямаш хабер от света ,ама поне имаш сайт .Пращай едно предложение на Лични и да ти вдигна рейтинга на темата ти за Валутна търговия Успех
Хеле тоз от Русчук ,дето се появава или сабахлен в 6,30 или в 22,3 ,особенно напоследък ,
Галфон аз като продавах за последно Еврото от 1,25-1,2570 за ново дъно и Ви казвах че Дневна графика да си я наврете в ..... ти се появи в 6,3 да ме плюеш бре .
Ама как си губя времето с Всички в тоя Форум просто незнам Успехи
Лично ще ти го покажа ,а пък ти ще кажеш на аудиторията вярно ли е .
ПП И ти нямаш 1см напредък пич ,сори Успех
ПП2 Ако ми издържи стопа де
добра вечер ...
ми се случи да гледам новините преди малко и се позачетох ... това с северно южната корея ...
малко ме замисля .... хм хм ( тъй прая като мисля и ми се случва напоследък все по често ... некви фундаментални опити почват да напират в мен сякаш ) .... та ... това с курейцити ако се случи ... дъл няма да има заливно пресийски йефект ... хм хм ...
тандеме ... колко сантиметъра напредък имаш ти за последната година ... поздрави от Руси ...
не е могло да се изцитира Кановото становище .... ама и Кана да захапем ... ко не ти харесва Кане на това 1.30 ... всичко ще стане за секунди ... ама до де се натутат може и 1.17 да видим първо ... енивей ... днес беше арен ден за мен ... голяма клетва го кълнах това ойро и оно зе че фана ... сега да видим дългите дъл ше фанат ....
tandemen ... като изброиш сантиметърти нъл ш споделяш ...
Тандеме плашиш ме с тези прогнози.Доколко е вероятно това?Кажете мнението си Господа!!!Та нали до преди седмица всички говореха за под 1.20????????!!!!!!
Той редовно пикае срещу вятъра....не се плаши, може да има корекция, ама Тандем 1,30 ще го сънува....
Тандеме плашиш ме с тези прогнози.Доколко е вероятно това?Кажете мнението си Господа!!!Та нали до преди седмица всички говореха за под 1.20????????!!!!!!
Коментар