IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нивото стана едно - 1,2383. Подкрепите надолу са 1,2346 и 1,2318. Съпротивата 1,2448.

Коментар

• Поздрави за всички любещи и нелюбещи паритето-http://www.youtube.com/watch?v=i5TNirKjhJM
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Питам направо - на колко процента оценяваш своята правота - горе долу? Мислил ли си по въпроса?
        правотата не се оценява .... оценява се рискът и съответно се слага стопче там ... когато няма сложено стопче значи рискуваш всичкият обем на акаунта ... в търговията долу - горе няма ... има точна цифра дето си преценяш и това е ... няма значение на какъв фрейм търгуваш оценка на риск се прави не на правота

Коментар

• Ебаси тея франкове!!!

Златни ли ще ги правят??

Коментар

• дълга аудусд от 8720, стоп 8707 и цели 8870
            Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Уважаеми специалисти !!!
              Ако може да Ви задам един въпрос:

- ДЕ ГО ПАРИТЕТА БЕЕЕЕ ???
              Ти си спинкай там на бефебето и не закачай тукашните виртуози !

Паритета ще е на Софиксо ,а на евро/долар -- може и да няма ....
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Някой беше казал за паритет преди около половин година , мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Уважаеми специалисти !!!

явно някой, ако е казал че лятото ще има паритет е объркал, макар че аз не помня някой в този форум да е казвал, че ще има паритет юни 2010 така че трябва да питаш в този форум в който си го чел това, а не тук

Коментар

• Уважаеми специалисти !!!

Коментар

• Добро утро, я да видим дали ще купя върха
                      1.2380 стоп 1.2335 цел в движение

Коментар

• Чертежчето за днес

Чертежчето за днес. Важни нива в 8оо са 1,2385 и 1,2372...

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                          ммм зависи от обема на акаунта и от общия ресурс .... инак случвало ми се един път споделен е тука .... за малко и на косъм беше ... ама за малко и на косъм не се брои ... ако знаеш какво правиш и си убеден в това което правиш ми се струва доста резонно да си търгуваш с по голям обем от акаунта и след това да си вадиш изкараното ... отколкото да търгуваш с малки обеми от акаунта и да чакаш да порастне ... тук разбира се има огромно значине големината на акаунта и ресурса извън него ... ако търгуваш с акаунт в който се намира всичкият ти ресурс ... първо че е доста глупаво и второ адски обременяващо ...
                          злобицата ти е очевидна ... и ще те изконсумира ... и преди съм ти го казвал
                          Гледам че размера на акаунта ти е важен - но не разбирам защо, след като говорим за движения по него в проценти.
                          Отделно не виждам много хора които в достатъчна степен знаят какво правят - виж, убедени в правотата си има доста. Питам направо - на колко процента оценяваш своята правота - горе долу? Мислил ли си по въпроса?

ПП: Злобицата я зарежи, тук говорим за пари. Твоите загуби не ме радват.

Коментар

• Абе Чобани Дос Сантос няма ли да вкара гол най-сетне, един вид да се изчобани както трябва и да вкара гол........такива надежди възлагах на двойника на Роналдинхо.......
                            Ще има ли гап днес при п.й ме интересува?

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                              Не ме разбираш явно, а и вероятно си се засегнал от това, което казах за дългосрочните, а това няма никакво значение.
                              http://img192.imageshack.us/img192/4...inssnapsho.png
                              Ето ти един снапшот от преди време. Не знам как си техническият, но картинката е една от възможно най-чистите които намерих из папката си с картинки. Това е 5 минутен таймфрейм. Входа е от 80, като принципно правилното е от 88 и затова от там съм отбелязал. Виж че стопа спокойно може да бъде на не повече от 12 пипа даже и по-малко, виж и че въобще не е гонене на дъно и съответният таргет е доста хубав.
                              Не си ме засегнал. Щом сметката ти е на + всичко е ок.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                                Това наричам гонене на дъна и върхове.
                                Не ме разбираш явно, а и вероятно си се засегнал от това, което казах за дългосрочните, а това няма никакво значение.
                                http://img192.imageshack.us/img192/4...inssnapsho.png
                                Ето ти един снапшот от преди време. Не знам как си техническият, но картинката е една от възможно най-чистите които намерих из папката си с картинки. Това е 5 минутен таймфрейм. Входа е от 80, като принципно правилното е от 88 и затова от там съм отбелязал. Виж че стопа спокойно може да бъде на не повече от 12 пипа даже и по-малко, виж и че въобще не е гонене на дъно и съответният таргет е доста хубав.
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X