Нивото стана едно - 1,2383. Подкрепите надолу са 1,2346 и 1,2318. Съпротивата 1,2448.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.9
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеПитам направо - на колко процента оценяваш своята правота - горе долу? Мислил ли си по въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУважаеми специалисти !!!
Ако може да Ви задам един въпрос:
- ДЕ ГО ПАРИТЕТА БЕЕЕЕ ???
Паритета ще е на Софиксо ,а на евро/долар -- може и да няма ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУважаеми специалисти !!!
Ако може да Ви задам един въпрос:
- ДЕ ГО ПАРИТЕТА БЕЕЕЕ ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениеммм зависи от обема на акаунта и от общия ресурс .... инак случвало ми се един път споделен е тука.... за малко и на косъм беше ... ама за малко и на косъм не се брои
... ако знаеш какво правиш и си убеден в това което правиш ми се струва доста резонно да си търгуваш с по голям обем от акаунта и след това да си вадиш изкараното ... отколкото да търгуваш с малки обеми от акаунта и да чакаш да порастне ... тук разбира се има огромно значине големината на акаунта и ресурса извън него ... ако търгуваш с акаунт в който се намира всичкият ти ресурс ... първо че е доста глупаво и второ адски обременяващо
...
злобицата ти е очевидна ... и ще те изконсумира ... и преди съм ти го казвал
Отделно не виждам много хора които в достатъчна степен знаят какво правят - виж, убедени в правотата си има доста. Питам направо - на колко процента оценяваш своята правота - горе долу? Мислил ли си по въпроса?
ПП: Злобицата я зарежи, тук говорим за пари. Твоите загуби не ме радват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеНе ме разбираш явно, а и вероятно си се засегнал от това, което казах за дългосрочните, а това няма никакво значение.
http://img192.imageshack.us/img192/4...inssnapsho.png
Ето ти един снапшот от преди време. Не знам как си техническият, но картинката е една от възможно най-чистите които намерих из папката си с картинки. Това е 5 минутен таймфрейм. Входа е от 80, като принципно правилното е от 88 и затова от там съм отбелязал. Виж че стопа спокойно може да бъде на не повече от 12 пипа даже и по-малко, виж и че въобще не е гонене на дъно и съответният таргет е доста хубав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТова наричам гонене на дъна и върхове.
http://img192.imageshack.us/img192/4...inssnapsho.png
Ето ти един снапшот от преди време. Не знам как си техническият, но картинката е една от възможно най-чистите които намерих из папката си с картинки. Това е 5 минутен таймфрейм. Входа е от 80, като принципно правилното е от 88 и затова от там съм отбелязал. Виж че стопа спокойно може да бъде на не повече от 12 пипа даже и по-малко, виж и че въобще не е гонене на дъно и съответният таргет е доста хубав.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар