IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.9

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Ей, всички ли се ОЧЕРКЕЛИХТЕ, айде стига лигльовщини! Не забелязвате ли ,че повечето от сериозните дискутиращи във форума спряха да пишат ? И сега вместо някой интересен коментар четем изкуствено насиления жаргон на поредния лигльо.Ако тази лиготия цели да разтури форума...БРАВО!...,но ако е спонтанна ...язък! Аман от "ЛИГИ"
    Защо скъсяваш като се ядосваш, и защо се ядосваш като ще ти мине.

Трябва да се играе красиво, а не .. както си знаем.

Коментар

• Ей, всички ли се ОЧЕРКЕЛИХТЕ, айде стига лигльовщини! Не забелязвате ли ,че повечето от сериозните дискутиращи във форума спряха да пишат ? И сега вместо някой интересен коментар четем изкуствено насиления жаргон на поредния лигльо.Ако тази лиготия цели да разтури форума...БРАВО!...,но ако е спонтанна ...язък! Аман от "ЛИГИ"
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
        кое ти е забавно бря игъл ай ... и ти ли ще дойдеш присмехулник лешояд м ?
        Не присмеха го оставям на спецовете. Фен съм ти- макар да се опитваш да ме принудиш да напусна фен клуба ти с някои заяждания на много .невисоко ниво. Относно форекса още виждам много потенциял, така че едвали, нечий присмех трябва да те притеснява.
        Благодаря.

Коментар

• проба за летене, дълга усдцхф от 1628, стоп 1615 и цел 1730
          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
            Чета го.Забавно ми е. Две години напред гледах "Американски ганкстер"- "Ти си мой човек"
            Благодаря . Това с кабелейната -много добре -поздравления.
            п.п. Дали не ми е смешен ника или ...
            мерси.ника е добре,то не е важно това.тез филми съм ги чувал по торентитите.сега гледах 24,ама свърши подиаволите.
            днеска всички иени кабели и еврото хвърчат добре нагоре надоле и става играта.

Коментар

Чета го.Забавно ми е. Две години напред гледах "Американски ганкстер"- "Ти си мой човек"
              кое ти е забавно бря игъл ай ... и ти ли ще дойдеш присмехулник лешояд м ?

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                вобще не четеш какво е писал хемус.мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Звучиш като закоравял комарджия пред рулетката. Гледай само да не почнеш да взимаш назаем и да дължиш пари на лошите хора
                  ау сакън опазил ме господ ...
                  и това че за теб пазара е рулетка не бива да те прави така сигурен че за всички е такъв ...

Коментар

• аз сега спирам с кабелиена щото ве4е ми писна навреме.обаче писове станаха добре на другия акаоунт.
                    Attached Files

Коментар

братти някой известен трейдълие . да знам кои постове да чета.мерси.благодаря.
                      п.п. защо има "." след "достоен си ти"-благодаря .мерси и азсъм небременен.
                      вобще не четеш какво е писал хемус.мерси.

Коментар

• sell EUR/USD 1.1975 s.l.-1.1990 t.p 1.1850
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                          хемус мерси.достоен си ти.
                          братти някой известен трейдълие . да знам кои постове да чета.мерси.благодаря.
                          п.п. защо има "." след "достоен си ти"-благодаря .мерси и азсъм небременен.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                            сложно е ... ... стоп винаги има последният е служебен ... като цяло паднаха едни кинти от едно място и реших да се държа смело (истинската думичка е несериозно) и съответно си платих за това ... страшно нема ... търговията тепърва започва ..... има обаче още доста неща за изглаждане и като цяло съм доста доста вдъхновен сега ... много странна работа .... повечето хора след загуба овесват нос пък аз ... се надъхвам ....
                            мисля си как да преструкторирам таз пуста три процентна схема че да има място и за почивка ... нещо от рода на седмица две ... доста ми е тегаво да си потдържам един ритъм за повече време ... явно треба да си човъркам още из начинът на мислене ... ще го направя това ... иначе като цяло имах едни кроежи и си бях направил некви сметки които явно не се изпълниха но пък след така падналите кинти съм си преценил че мога да си го позволя тоз марджин кол ... и така ...
                            Звучиш като закоравял комарджия пред рулетката. Гледай само да не почнеш да взимаш назаем и да дължиш пари на лошите хора

Коментар

• хемус мерси.достоен си ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Здравей , здрасти ....браво бе Велински ,. колко броя печалба напрай окончателно мерси ,..развил си се ...

Хорта се зануляват ,а ти печелиш !? Не те ли е срам ?

П.С : Не ма питай що пред а има запатайка че и аз не знам .,мерси .
                                здрасти спартак,на секи километър е яко филмче,гледах го назад преди две години и там падаха ставаха и викаха и велинкси и той там.окон4ателно добре стана със 1700 и отгоре писа за колко дена де дазнам ама около 10.
                                аз за запетаиките се шеугвам.извинявай.мерси.
                                щото съм необременен и заради това всичко е ок и се печели ина4е обремененоста е психика и става ужасно както понякога братми.благодаря.мерси.

Коментар

Working...
                                X