IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз търся в някой сайт

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      Не знам за вас ама аз на демото нацелих късата от 68 Вярно че и на демото можело да се печели
      E, с две позиции не се брои

Коментар

• Първоначално изпратено от xaidut Разгледай мнение
        някой знае ли къде мога да намеря индикатора heiken ashi
        В платформата си последно там беше
        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• някой знае ли къде мога да намеря индикатора heiken ashi

Коментар

• Не знам за вас ама аз на демото нацелих късата от 68 Вярно че и на демото можело да се печели
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнение
              По скоро методологията на НОИ.. Не че и ти не си прав, ама има толкова работещи в сивия сектор че безработицата от 20% както трябва да се измери ще отиде и под 9 , щото сумати народ бачка без договор и без да плаща осигоровки. А да не говорим за тея дето поправят къщички и сякви такива. Там всичко е на ръка.
              Човеко , мит е , че сивия сектор се е увеличил !!!
              Не само не се е увеличил , а е спаднал !!!
              Много малко от хората останали без работа сега имат някакъв шанс за някакви доходи.
              Пък и оставащите без работа по принцип са тез с по-ниската квалификазия.
              Няма да си уволниш първо шчетоводителя във фирмата , а ще почнеш от БАЙЧЕТО !!!
              ВИНАГИ ТРЕБЕ ДА СЕ ГЛЕДА КОЛКО
              СА БРИЙКАТА НА ОСИГУРЕНИТЕ КАТО ЧИСЛО. ЗАЩОТО ТАКА Е ЯСНО ДАЛИ СА ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО!!
              Отклоних се...................
              ===========================
              Влезнах за 2В от 1.28536 дълго .......
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Дано асистенчето да му е верна "методологията"
                То и аз като погледна колко ХОРА са били осигурени към май 2008 и към настоящия момент у БГ-то, си правя сметка , че безработицата требе да е над 20% ,
                но ми казват че била малко над 9 %
                Та аз ли съм прав или методологията
                на НОИ е някакси по съвършенна ???????????
                По скоро методологията на НОИ.. Не че и ти не си прав, ама има толкова работещи в сивия сектор че безработицата от 20% както трябва да се измери ще отиде и под 9 , щото сумати народ бачка без договор и без да плаща осигоровки. А да не говорим за тея дето поправят къщички и сякви такива. Там всичко е на ръка.
                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                  Какво да очакваме за долара при такова естество на нещата, дали не отиваме и над 1,30 ?
                  Дано асистенчето да му е верна "методологията"
                  То и аз като погледна колко ХОРА са били осигурени към май 2008 и към настоящия момент у БГ-то, си правя сметка , че безработицата требе да е над 20% ,
                  но ми казват че била малко над 9 %
                  Та аз ли съм прав или методологията
                  на НОИ е някакси по съвършенна ???????????

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                    Умен, Умен Станислав
                    А браво и аз така го виждам, засега
                    стига толкоз прибрах аз 30 пипа, ся ще чакаме за още .. Много бързо приключи това тука.
                    След малко пак

Коментар

късата ми е от 2890 , нз как това е дънце.
                      А дали ще е нагоре или надолу още не се е разбрало. ако мине над 1.2925 тогава може нагоре, ама ако мине под 2870 тогава ще почне да изрива нанадолу.
                      Умен, Умен Станислав
                      А браво и аз така го виждам, засега

Коментар

Ихуууууууууууууууу.. Нацелихте ли късите.
                        Много се изнервих с това малумно покачване, но бях сигурен че е някой мечи капан, та стопа го сложих на добро място )).
                        Та днес викам да гоним 1.28
                        ...Например безработицата в САЩ в момента не е около 9%, а 22%, показва проучване на Митко Хитов докторант във Висшето училище по застраховане и финанси и асистент в катедра „Маркетинг и стратегическо планиране” на УНСС.

Данните за 22% безработица са на база използваните допреди няколко години статистически методологии в САЩ, като Хитов дава пример, че ако „някой дълготрайно безработен продаде стария си шкаф чрез интернет, за да си купи хляб, статистиката го включва в графата на работещите като частен предприемач“. Статистическата методология в САЩ е била изменяна на два пъти в последните десетилетия, уточнява той. Целта на промените е да се покажат по-ниски нива на безработица.
                        Какво да очакваме за долара при такова естество на нещата, дали не отиваме и над 1,30 ?
                        Last edited by mechka uteshitelka; 21.07.2010, 11:24.
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Реде кво ти става днеска , повтаряш си постовете, и не се поправяш кат збъркаш мощно )))
                          Всичко това става в следствие на слизането
                          надоле на курсо и теста на вчерашното дъно.
                          Изправил съм се на нокти и леуко съм в състоянието,което му казват народните ХОРА
                          орта будала !!!

Коментар

• Реде кво ти става днеска , повтаряш си постовете, и не се поправяш кат збъркаш мощно )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
                              Засега най-вероятно е грешка на дилър от холандска банка.
                              Ами ако след половин час грешката се окаже вярна ? Както на 6.05. на сток маркета ...впоследствие тогавашното дъно беше пробито ! И сега Кво става ? Ама на 6.05. позициите на стока бяха сторнирани ,а тия на форекса ...бог да ги прости !
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Удари кочча с мотиката
                                Last edited by bgg_red; 21.07.2010, 11:23.

Коментар

Working...
                                X