аз търся в някой сайт
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеНе знам за вас ама аз на демото нацелих късата от 68Вярно че и на демото можело да се печели
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaidut Разгледай мнениенякой знае ли къде мога да намеря индикатора heiken ashiпоследно там беше
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеПо скоро методологията на НОИ.. Не че и ти не си прав, ама има толкова работещи в сивия сектор че безработицата от 20% както трябва да се измери ще отиде и под 9 , щото сумати народ бачка без договор и без да плаща осигоровки. А да не говорим за тея дето поправят къщички и сякви такива. Там всичко е на ръка.
Не само не се е увеличил , а е спаднал !!!
Много малко от хората останали без работа сега имат някакъв шанс за някакви доходи.
Пък и оставащите без работа по принцип са тез с по-ниската квалификазия.
Няма да си уволниш първо шчетоводителя във фирмата , а ще почнеш от БАЙЧЕТО !!!
ВИНАГИ ТРЕБЕ ДА СЕ ГЛЕДА КОЛКО
СА БРИЙКАТА НА ОСИГУРЕНИТЕ КАТО ЧИСЛО. ЗАЩОТО ТАКА Е ЯСНО ДАЛИ СА ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО!!
Отклоних се...................
===========================
Влезнах за 2В от 1.28536 дълго .......--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДано асистенчето да му е верна "методологията"
То и аз като погледна колко ХОРА са били осигурени към май 2008 и към настоящия момент у БГ-то, си правя сметка , че безработицата требе да е над 20% ,
но ми казват че била малко над 9 %
Та аз ли съм прав или методологията
на НОИ е някакси по съвършенна ???????????Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеКакво да очакваме за долара при такова естество на нещата, дали не отиваме и над 1,30 ?
То и аз като погледна колко ХОРА са били осигурени към май 2008 и към настоящия момент у БГ-то, си правя сметка , че безработицата требе да е над 20% ,
но ми казват че била малко над 9 %
Та аз ли съм прав или методологията
на НОИ е някакси по съвършенна ???????????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеУмен, Умен Станислав
А браво и аз така го виждам, засега.. Много бързо приключи това тука.
След малко пакMoney is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениекъсата ми е от 2890 , нз как това е дънце.
А дали ще е нагоре или надолу още не се е разбрало. ако мине над 1.2925 тогава може нагоре, ама ако мине под 2870 тогава ще почне да изрива нанадолу.
А браво и аз така го виждам, засегаТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеИхуууууууууууууууу.. Нацелихте ли късите.
Много се изнервих с това малумно покачване, но бях сигурен че е някой мечи капан, та стопа го сложих на добро място)).
Та днес викам да гоним 1.28...Например безработицата в САЩ в момента не е около 9%, а 22%, показва проучване на Митко Хитов докторант във Висшето училище по застраховане и финанси и асистент в катедра „Маркетинг и стратегическо планиране” на УНСС.
Данните за 22% безработица са на база използваните допреди няколко години статистически методологии в САЩ, като Хитов дава пример, че ако „някой дълготрайно безработен продаде стария си шкаф чрез интернет, за да си купи хляб, статистиката го включва в графата на работещите като частен предприемач“. Статистическата методология в САЩ е била изменяна на два пъти в последните десетилетия, уточнява той. Целта на промените е да се покажат по-ниски нива на безработица.Last edited by mechka uteshitelka; 21.07.2010, 11:24.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnba Разгледай мнениеРеде кво ти става днеска , повтаряш си постовете, и не се поправяш кат збъркаш мощно)))
надоле на курсо и теста на вчерашното дъно.
Изправил съм се на нокти и леуко съм в състоянието,което му казват народните ХОРА
орта будала !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнениеЗасега най-вероятно е грешка на дилър от холандска банка.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар