If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дааа,също като Китай и САЩ.Здрависват се и се усмихват любезно ,а всъщност всеки от тях държи по една тръба 1" зад гърба си и изчаква удобния момент да халоса другия по тиквата.
А между другото мислите ли,че срещата ЕС-Азия ще повлияе на двойката Е/Д по някакъв начин.Дали жълтурите и нашите ще се мъчат да плетат заговори зад гърба на Щатите?
Нашите нищо не могат да плетат щото са обединение от прекалено много нации. Най много Китайчетата да ни излъжат нещо.
Днес реших да отдам нужното уважение и на кабела къс 5815 стопа е вече на 0 цели неизвестни ...... а бе оставам го на автопилот , ако премине зоната 5750 тога ще му мислим, няма да се хабим излишно.
А между другото мислите ли,че срещата ЕС-Азия ще повлияе на двойката Е/Д по някакъв начин.Дали жълтурите и нашите ще се мъчат да плетат заговори зад гърба на Щатите?
Аз мисля,че европейските бюрократи са много кухи парчета и долара ще се обезценява докато решат бернанковците.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Добро утро
Евродолара дневна - ще имаме ''Вътрешен бар'' при пробив днес на 3791 нагоре -таргет 3913 -където е МА 200 на седмична
при пробив на 3618 надолу -таргет 3496 първоначално
докато едно от двете не стане ,аз лично ще съм само зрител
успешен ден на всички
Първо трябва да падне 1.3670-80, след това нивата около 1.3630 - там е долната линия на канала от 1.2640. От там 1.3500 и 1.33333 изглеждат доста вероятни.
Този канал пак издържа Падане под 1.3630 ще даде пак вход за къси, до тогава нищо или дълги.
Дааа,също като Китай и САЩ.Здрависват се и се усмихват любезно ,а всъщност всеки от тях държи по една тръба 1" зад гърба си и изчаква удобния момент да халоса другия по тиквата.
Педро, ще ти строша тиквата лично когато на мен ми е кеф. Не заслужаваш разкарването София Варна, но ще ме нацелиш с излишно време през лятото и има да се чудиш защо някакъв непознат ти надува кратуната с тръба пред дома ти
А сега понеже виждам че ти е скучно и само се чудиш как да си изкараш белята - що не вземеш да се удавиш в нефтеното ви пристанище, виждам че имаш суисидни наклонности и без туй?
Въх, каква любов цари тука ......................
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Ти не обясняваше ли в тема темата за имоти, че живееш в Германия? Мутра-Водопроводчик си бил значи ... ехх..
Тъпак като тебе може да си измисли че живея и на Марс
Ех, одъртял си и паметта ти изневерява. Хубаво е да знаеш че на твоята възраст и кокалите зарастват трудно и бавно...чичко Джей
Педро, ще ти строша тиквата лично когато на мен ми е кеф. Не заслужаваш разкарването София Варна, но ще ме нацелиш с излишно време през лятото и има да се чудиш защо някакъв непознат ти надува кратуната с тръба пред дома ти
Ти не обясняваше ли в тема темата за имоти, че живееш в Германия? Мутра-Водопроводчик си бил значи ... ехх..
Ако ще ме биеш, идвай. Хайде, Тайсън Кючек Какво е трябвало да получа? Мутри ли си ми пратил, или що?
А сега понеже виждам че ти е скучно и само се чудиш как да си изкараш белята - що не вземеш да се удавиш в нефтеното ви пристанище, виждам че имаш суисидни наклонности и без туй?
Охо, смоти Виждам че още те сърби ОКОЛО ГЗ!
Днес цяла вечер ми се вреш в личните - казвах ли ти 4 пъти да се разкараш? Казвах ти. Получи ли туй де диреше? Получи. Ай ся не мрънкай че ставаш смешен, чичка
Първоначално изпратено от jamiemirror
.. не ми се занимава със скопец като тебе. Не ме карай да съжалявам че не минах да ти друсна един в зъбите това лято - бях във Варна.. преди малко ти намекнах да си ебаваш майката нанякъде щото днес ми е гот и не искам да ми се моташ в краката. За твое здраве - вземи го направи ..Като имам работа в изкенефения ти град - ти пръв ще разбереш..
Ако ще ме биеш, идвай. Смени си ника на Тайсън Кючек и без това вършееш с няколко Какво е трябвало да получа? Мутри ли си ми пратил, КФН, или що?
Не си добре човче. Психо като теб съм виждал до сега само 1 в инвестора и пак бе във валутната. То някой откачат, но някой май са си по рождение така. В интернете много психов,
каждый пятый – это псих.
Говори со мною тихо,
может я один из них…
Коментар