Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНе е ли време BOJ да се появи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМдаа. Доволен съм от себе си. Малко долар/йена ме дразни, но другите позции я компенсират многократно.
също така двойката падаще при страх от дефлация, а той още съществува
пък и досега приказките за крити4ните нива на долар/йена само забавяха спада без да предизвикат усто4ив ръзтеж
Коментар
-
BOE King: Could Do More Quantitative Easing If Needed
BOE King: No Reason To Extend Special Liquidity Scheme
Значи, ако не беше казал първото изречение, а само второто, смело бих ви препоръчал дълги GBP/AUD. Аз все пак ще ги удължа, но с по-малка позиция. От 1,7390
Успех.Last edited by anon6706; 11.08.2010, 13:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМдаа. Доволен съм от себе си. Малко долар/йена ме дразни, но другите позции я компенсират многократно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнениедобър тайминг снощи аноне
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениеСлед 21 часа ще стане ясна посоката.
Атила, денят е прекрасен, слънцето грее, пазара динамичен, пари ти дава , какво не ти харесва или и ти си със стопове от по две фигури и като ти целне някой стоп и после сума време ти трябва да го изчистиш
bgg_red привет, колкото даде, все е добре, засега дава ли дава, отпуснали сме го да пада колкото си иска, няма да му пречим, нека си пада
Не се тормозете, и да ликвидирате някой акаунт света не е свършил
И без вас ще продължи .Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениеСлед 21 часа ще стане ясна посоката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБахти изродския ден....
Тея са решили да разцепят всички пазари!Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Еврото със следваща цел от 1.2950
http://bfb.bg/?p=204
Така ги виждам аз нещата и нека силата ... знаете ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
За силен долар трябват нови ФЕД "пакети " или някоя друга Гърция ....А тоя сценарий в момента е още на чернова ! Сега играта е подобна на тази от лятото на миналата година ....Според мен !
Коментар
-
днес сутринта ми е толкоз кеф че искам да ви се похваля... Бахти обичам новините, пазара тръгва за 1-2 часа мощно в грешната посока и след това си се оправя. Идеално за търгуване.
Та фанах снощи GBPUSD от 5896 и му сложих едно лимитче в 1 сутринта на 5808 със стопче на 5863 и си заспах. И днес се събуждам и хоп 92 пипончетааааааа.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
Коментар