IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
    ами докато от сащ не покажат някакъв икономи4ески цъфтеж няма при4ина да се пока4ва долар/йена
    също така двойката падаще при страх от дефлация, а той още съществува
    пък и досега приказките за крити4ните нива на долар/йена само забавяха спада без да предизвикат усто4ив ръзтеж
    Йената в момента печели през кросовете. В мейджъра няма такъв натиск надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
      Не е ли време BOJ да се появи?
      Мисля, че BOJ ще се притесни, ако евро/йена наближи 100. Нещо такова ми се върти в главата. Все пак йената не се е засилила срещу всички валути в средносрочен план и това засега дава извинение за интервенция.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Мдаа. Доволен съм от себе си. Малко долар/йена ме дразни, но другите позции я компенсират многократно.
        ами докато от сащ не покажат някакъв икономи4ески цъфтеж няма при4ина да се пока4ва долар/йена
        също така двойката падаще при страх от дефлация, а той още съществува
        пък и досега приказките за крити4ните нива на долар/йена само забавяха спада без да предизвикат усто4ив ръзтеж

Коментар

• BOE King: Could Do More Quantitative Easing If Needed

BOE King: No Reason To Extend Special Liquidity Scheme

Значи, ако не беше казал първото изречение, а само второто, смело бих ви препоръчал дълги GBP/AUD. Аз все пак ще ги удължа, но с по-малка позиция. От 1,7390
          Успех.
          Last edited by anon6706; 11.08.2010, 13:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Мдаа. Доволен съм от себе си. Малко долар/йена ме дразни, но другите позции я компенсират многократно.
            Не е ли време BOJ да се появи?

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
              добър тайминг снощи аноне

Коментар

• Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение
                След 21 часа ще стане ясна посоката.
                Леле мале между 2.5 и 3 фигури движение вече направиха и евро/долар и паунд/долар, а ти чакаш да станело 21 часа за да разбереш каква била посоката

Атила, денят е прекрасен, слънцето грее, пазара динамичен, пари ти дава , какво не ти харесва или и ти си със стопове от по две фигури и като ти целне някой стоп и после сума време ти трябва да го изчистиш

bgg_red привет, колкото даде, все е добре, засега дава ли дава, отпуснали сме го да пада колкото си иска, няма да му пречим, нека си пада

Не се тормозете, и да ликвидирате някой акаунт света не е свършил
                И без вас ще продължи .
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение
                  Защо 21 часа... какво има тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Бахти изродския ден....

Тея са решили да разцепят всички пазари!
                    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Бахти изродския ден....

Тея са решили да разцепят всички пазари!

Коментар

• ....

добър тайминг снощи аноне

Коментар

• Еврото със следваща цел от 1.2950

http://bfb.bg/?p=204

Така ги виждам аз нещата и нека силата ... знаете ...

Коментар

• Добри ден
                            Приместих лимитите на 1.29222
                            и се чудя следващото преместване
                            дали да е на 1.28222.
                            Как мислите ??????????

Успешен ден на всички ХОРА !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

За силен долар трябват нови ФЕД "пакети " или някоя друга Гърция ....А тоя сценарий в момента е още на чернова ! Сега играта е подобна на тази от лятото на миналата година ....Според мен !
                              И аз така мисля, но до края на тази седмица съм за долара и то основно срещу стоковите киви и ауд. В началото на следващата мисля да заема позиции срещу долара, ако сметките ми не са направени без кръчмаря

Коментар

• днес сутринта ми е толкоз кеф че искам да ви се похваля ... Бахти обичам новините, пазара тръгва за 1-2 часа мощно в грешната посока и след това си се оправя. Идеално за търгуване.
                                Та фанах снощи GBPUSD от 5896 и му сложих едно лимитче в 1 сутринта на 5808 със стопче на 5863 и си заспах. И днес се събуждам и хоп 92 пипончетааааааа.
                                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Working...
                                X