If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мен ме е шубе да шортя
тва пак си е един вид разширяване на програмите, което май е по важно от това 4е ще бъдат реинвесторани - което би трябвало да е добре за долара
и други пазарни сили засега не позволяват да падат борсите.
Само ,че досегашният фундамент -- като цяло и особенно след днешното заседание -- вече не е про-доларов !
Това се отнася за сток-маркета --> дау --движения до към проекция 11200 -- но не и за златото !
За силен долар трябват нови ФЕД "пакети " или някоя друга Гърция ....А тоя сценарий в момента е още на чернова ! Сега играта е подобна на тази от лятото на миналата година ....Според мен !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
ФЕД обрисуваха с доста черни краски икономиката на САЩ. Имайки предвид какво се случва в Европа, Япония и Китай - какъв е смисълът да държиш акции?! Дори и спадоподържащия тийм няма да се справи скоро.
искаш да кажеш 4е фундамента на този етап е надолу
и след като от фед не дават при4ина за позитивизам се продължава надолу по фундамент
ФЕД обрисуваха с доста черни краски икономиката на САЩ. Имайки предвид какво се случва в Европа, Япония и Китай - какъв е смисълът да държиш акции?! Дори и спадоподържащия тийм няма да се справи скоро.
П.П. Важен ще бъде отчетът на Cisco след малко. Той ще даде добър тон на Азия.
Съвсем нов съм във Форекса(3-4 мес.),ама от тия движения последните 5-6 дни,свят ми се зави,че и бая водица глътнах днес
Ми то последните 5-6 дена си бяха
сравнително спокоини.
Пак си премисли нещата та да не занулиш бързо бързо!!!!
Не търгувай при новини в началото ,
защото липсата на опит обикновенно
е пагубен!!!
Айде стига , че като няква черна станция
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
аноне дотук разбрахме 4е икономи4еските стимули ще са скромни
това би трябвало да спре покупките
но къде е при4ината за продажби като изклю4име фактора 4е няма да се пе4атат нови долари
На какво продажби?
П.П. Със сигурност няма да са продажби на торове - това за Черкелов.
аноне дотук разбрахме 4е икономи4еските стимули ще са скромни
това би трябвало да спре покупките
но къде е при4ината за продажби като изклю4име фактора 4е няма да се пе4атат нови долари
Ко става ве ей, некви данни излезнали.
Глеам средно на седмица по една нова гугутка свива гнезденце в нашейот форум.Обаче само всъпителното изречение е достатъчно да знам, че човека би следвало да се позанимае с нещо друго, а не с форексот.Дъртюфците тук знаят що
Аноне къде ти е таргета за
следващите два-три дни.при късите евра?????
Аз по принцип като се зверя по графиките
ми се привижда около 1.28-1.29 ,
но знае ли човек....................
К'вото дадат до 2-3 дни.
Този път, обаче, ще следя как решението на ФЕД ще бъде спекулирано във времето и може да ги позадържа. Нали знаеш, че нямам конкретни числа за стопове и цели?
тайминга абсолютно не е нужно да е оптимален
защото понякога ако има ясна индикация за разпродаване например, е напълно възможно да я отложат с няколко 4аса или за следващата или по следващата сесия например дори и да нямат какво пове4е да из4акват
така става още по трудно
Аз се "славя" с това, но смятам, че този път съм баш на секундата. Къси съм вече и то здраво на евра, кабели, допълних къси къмодити двойки и т.н. - всичко това след шипа от ФЕД, де.
Ще видим, както се казва.
Успех и на теб!
Аноне къде ти е таргета за
следващите два-три дни.при късите евра?????
Аз по принцип като се зверя по графиките
ми се привижда около 1.28-1.29 ,
но знае ли човек....................
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
може и да се окажеш прав в крайн сметка, но ми се струва, че тайминга ти не е оптимален.
в близките дни ще има по-изгодни нива за покупка на долари.
не ти давам акъл , а изказвам мнение ...може и да е грешно.
успех!
Аз се "славя" с това, но смятам, че този път съм баш на секундата. Къси съм вече и то здраво на евра, кабели, допълних къси къмодити двойки и т.н. - всичко това след шипа от ФЕД, де.
Ще видим, както се казва.
Успех и на теб!
Коментар