If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето една добра основа за дискусия - приемат се и технически и фундаментални доводи. Тук има доста хора, които по една или друга причина рядко пишат, а именно тяхното виждане е най- интересно и необременено.
Каква е "логиката" ти на едно подобно отиграване и съответните опасения? Кавичките не са ирония - логика и пазар рядко се вместват в едно изречение.
Опасенията са ми са, че наближава 15.30ч, а до тогава поръчката няма да е затворена. Гледам да нямам отворени поръчки при излизане на новини. Напоследък пазара се движи от настроения, а не от новините, така, че каквото и да излезе не е много ясно... Иначе на 1.2840 има добра съпротива, която може да издържи и отново да тестваме 1.29 и нагоре Такива неща ми се въртят на мен в главата, може и да не се верни.
Аз се замислях за още една дълга от 1.2860 с цел 1.29. но се въздържах и само гледам Опасявам се долара да не изпадне в ситуация win - win при изнасянето на данните.
Ето една добра основа за дискусия - приемат се и технически и фундаментални доводи. Тук има доста хора, които по една или друга причина рядко пишат, а именно тяхното виждане е най- интересно и необременено.
Каква е "логиката" ти на едно подобно отиграване и съответните опасения? Кавичките не са ирония - логика и пазар рядко се вместват в едно изречение.
Аз се замислях за още една дълга от 1.2860 с цел 1.29. но се въздържах и само гледам Опасявам се долара да не изпадне в ситуация win - win при изнасянето на данните.
това което се образува сега е ама досущ като флагче. Въпроса е дали ще пробие надолу. Бие ли 1.2850 значи има още надолу.
А за нагоре ако часовият бар завърши както е в момента ще си изям ушите , щото държа една къса от 2890.
ПП: не е пробив на 2850 а на 2855 Малка разлика ...
Я кажете, купувате ли, продавате ли или само гледате мача? Подайте някоя сламка.
хмм, как го гледаш на часова. да обруща за на горе ли?
Може ама чак в такъв план не ме интересува.
Аз гледам за 20-30-50 пипа печалба. Не за 5 фигури . Ама може и да е шампоанче и на часова.
Мнението ми е, че нямам мнение. Интересно ми е вие какво мислите. Иначе, ако приемем това за глава и рамене, целите са към 1.30, т.е. около 150 пипса, а не 5 фигури.
С риск да разбуня сентимента, но не ти ли се струва, че онова с шампоана е на часова?
Я кажете, купувате ли, продавате ли или само гледате мача? Подайте някоя сламка.
хмм, как го гледаш на часова. да обруща за на горе ли?
Може ама чак в такъв план не ме интересува.
Аз гледам за 20-30-50 пипа печалба. Не за 5 фигури . Ама може и да е шампоанче и на часова.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Пригответе се скоро за яко качване на долара.
Взеха да излизат новини от сорта "Девалвация на долара", "САЩ пред фалит". Т.е. долара ще се качва а пък няма да има никва девалвация или фалит ...
А моментно, на М5 на Еурото ми се стори онова глава с рамене и го отиграх. Добре се получи, като целта му е уш 46 ама има място за по надолу. Ще видим след малко.
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Ами сега като излезнаха тия новини не били трябвало еврото да поскъпне значително,а то едвам мръдна
Текущите условия условия ОК, но очакванията падат German investor confidence dropped more than forecast to a 16-month low in August, suggesting economic growth will slow from the record-breaking pace set in the second quarter.
Масагор, чудесно те разбирам какво имаш предвид.За мен ключова подкрепа по 1ч и 4ч си беше ниво 1.2830, на горе искам пробив над 1.2880 на 4ч и затваряне над нея . В 12.00 има ZEW......
Ами сега като излезнаха тия новини не били трябвало еврото да поскъпне значително,а то едвам мръдна
Коментар