IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• лека вече да кажа ....

благодарности за стопленото ми сърце

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
      се извинявам за внесения дискомфорт ....... викам че си си дал нещата на няколко агента дето следят форума и га се наложи пишат ..... ама така като ти чета последните няколко поста почвам да се отказвам от мислите си както почвам да се отказвам от еврата ....
      понаправо от това немогадагодам
      Е как пък ти хрумна такава щуротия ?
      Не може това да стане. Не давам аз на никой да ми ползва името, освен ако не ми изхакат данните
      Просто от известно време карам само на наздравици и спам, че да се впивам в обстановката
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
        Хехехех тоя големия мъж да е жив и здрав. На стари години с пачки и уважение да те замеря

Пачките разбира се от нашия занаят да вади

За Инвестор и паролата пак не схванах какво искаш да кажеш. Дай направо, че ме мъчиш много зверски.

Наздраве !
        се извинявам за внесения дискомфорт ....... викам че си си дал нещата на няколко агента дето следят форума и га се наложи пишат ..... ама така като ти чета последните няколко поста почвам да се отказвам от мислите си както почвам да се отказвам от еврата ....
        понаправо от това немогадагодам

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Bat-Sedefcho благодарско!!!
          Сега даже ще те поздравя с новия
          химн на форума за UP !!!
          http://www.youtube.com/watch?v=0Lwlr5ZAoQ4
          Кххххххх, не се приема
          Това музика ли е бе bgg_red, мога и по-добре със сигурност.
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Хехехех тоя големия мъж да е жив и здрав. На стари години с пачки и уважение да те замеря

Пачките разбира се от нашия занаят да вади

За Инвестор и паролата пак не схванах какво искаш да кажеш. Дай направо, че ме мъчиш много зверски.

Наздраве !

Коментар

Кой юзър нейм и парола да съм раздал xemus ? Не те разбрах наистина. Поясни малко, че съм сдухан днес и не вдявам от първия път

Питаш ме : и какво от това ?
              Ами....за мен нищо. Отговарям на bgg_red какви са ги скроили от Сити Банк.
              от инвестора Седефин от инвестора ..... всички сме сдухани напоследък .... ама и по зле ще стане

Коментар

• Bat-Sedefcho благодарско!!!
                Сега даже ще те поздравя с новия
                химн на форума за UP !!!
                http://www.youtube.com/watch?v=0Lwlr5ZAoQ4
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                  брех Седефин .... понякога си мисля че си раздал узернейма и пасворда на една камара народ ....

Здраве !!!

Реде начевам да ти пиша лъсъ ... сенадявам много да ми отговориш тонигъхът ....

това за сититу седефин .... коментара ми е ... соу ват !!!
                  Кой юзър нейм и парола да съм раздал xemus ? Не те разбрах наистина. Поясни малко, че съм сдухан днес и не вдявам от първия път

Питаш ме : и какво от това ?
                  Ами....за мен нищо. Отговарям на bgg_red какви са ги скроили от Сити Банк.

Коментар

Тегли си една "черта" на 3580, сложи още две отгоре и отдолу на отстояние по 100 пипса и ще се ориентираш къде им е неутралната зона.

Наздраве !
                    е тва е играта ....
                    знаех си аз че цититу движи пазаря ....

Здраве !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                      Започвам да се замислям. Аз също виждам нива 1.35-1.35.7. При толкова много мнения в тази зона, нещо не е наред. Или няма да има такива нива или ще бъдат задминати като малка гара.
                      тука сме само семкаджии ... оти придаваш таквази тежест на хорското мнение .... то е вярно като кажат за сестра ти ама ... чак пък да градиш система връз форумната балтавщина .... има ли нужда ако няма смисъл .... ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Бат Седефчо като затварят там
                        значи ли , че ще им е изгодно да
                        мине курсо от там ???????
                        Пожелателно е
                        В никакъв случай не е задължително. Преминават вече в неутрална позиция. Т.е. за тях тренда е изчерпан. До сега бяха булиш, започнаха да "гасят" и да се настройват за чакане.
                        Тегли си една "черта" на 3580, сложи още две отгоре и отдолу на отстояние по 100 пипса и ще се ориентираш къде им е неутралната зона.

Наздраве !

Коментар

• Започвам да се замислям. Аз също виждам нива 1.35-1.35.7. При толкова много мнения в тази зона, нещо не е наред. Или няма да има такива нива или ще бъдат задминати като малка гара.

Коментар

• брех Седефин .... понякога си мисля че си раздал узернейма и пасворда на една камара народ ....

Здраве !!!

Реде начевам да ти пиша лъсъ ... сенадявам много да ми отговориш тонигъхът ....

това за сититу седефин .... коментара ми е ... соу ват !!!

Коментар

Сити Банк ще затварят експозиции там Сериозно говоря.

Наздраве !
                              Бат Седефчо като затварят там
                              значи ли , че ще им е изгодно да
                              мине курсо от там ???????
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Споко, тебе никой не може да те разбира. Семкаджийски лот=семкаджийска печалба без значение от лоста, той няма място в този разчет изобщо. Иди научи елементарна математика
                                Пак си лош днеска

Наздраве по случай празника !

Коментар

Working...
                                X