Първоначално изпратено от blqblq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧетеш и други теми ми се струва.
Нямам информация, така мисля и споделям "измисленото".
Никога не съм твърдял, че техничар и малоумен си подхождат.
Реагирам на техничар, който иронизира различен подход за оценка на пазарите.
Успех ти желая!
Коментар
-
Не, не чета другите теми във форума с изключение на "Бисери и вицове".
Въпросът ми беше напълно сериозен. Как според теб ще се развие ситуацията от гледна точка на фундамента, който, признавам си, следя през пръсти? Не те гъбаркам, нито искам някаква нотариално заверена прогноза, а мнението ти, което по дефолт се базира на всичко онова, което изпускам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеЗдравей, Анон!
От къде черпиш тази информация за позициите на фондовете? И какво е виждането ти за ситуацията от фундаментална гледна точка? Как ще се пренареди пъзела след случилото се днес?
П.П.: Обясни като за малоумен техничар.
Нямам информация, така мисля и споделям "измисленото".
Никога не съм твърдял, че техничар и малоумен си подхождат.
Реагирам на техничар, който иронизира различен подход за оценка на пазарите.
Успех ти желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСамо да вметна мнение: Масата, най-вече фондовете, са дълги на евро/долар. Представям си какви опционни нива са шибнали на 1.2500!!! Таймингът, обаче, е малко мъгляв. Трябва да се следят няколко източника, анализаторите коментиращи ФЕД и решенията му, а най-добре в следващите дни - изказвания на членове с глас и БЕЗ глас във FOMC.
От къде черпиш тази информация за позициите на фондовете? И какво е виждането ти за ситуацията от фундаментална гледна точка? Как ще се пренареди пъзела след случилото се днес?
П.П.: Обясни като за малоумен техничар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнениеНяма как някой да знае, камо ли да го прочетеш в новините.
п.п. Изпуснях късата от 1.2710, но като затворих 1.2605 и спрях да гледам като наближи 15.30. че тогава винаги става големата резачка
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Масата е къса, което е довод против горното, но с малко пилене на нерви, ще изкарат по- голямата част.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direx Разгледай мнениеЗдравейте, искам да попитам според вас на къде ще тръгне EUR/USD, следващите дни, защото повечето от новините които чета са несигурни за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direx Разгледай мнениеЗдравейте, искам да попитам според вас на къде ще тръгне EUR/USD, следващите дни, защото повечето от новините които чета са несигурни за това.
Масата е къса, което е довод против горното, но с малко пилене на нерви, ще изкарат по- голямата част. Утре-вдругиден ще е далеч по- ясно или прекалено късно.
Успех и слагай стопове!!!
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениещо става тука, ни дума ни стон
блябля пак изби рибата, поздравления!
Коментар
-
Тук как е положението?
Очакваме ли вече новите стимули от ФЕД?
Борсата ги чака, ама я ги дочака, я не.
Изненадващи движения днес в златото и среброто преди новините. Значи спекулантите ще ги накажем. Аз имам късо злато, сега пуснах и късо сребро от 18,40.
Джеймимирър, засега няма да сменям ника си, но все още има време.
Хайде, аз пак изчезвам, че почивката ми върви.
Успех!
Коментар
Коментар