IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Не, не чета другите теми във форума с изключение на "Бисери и вицове".

Въпросът ми беше напълно сериозен. Как според теб ще се развие ситуацията от гледна точка на фундамента, който, признавам си, следя през пръсти? Не те гъбаркам, нито искам някаква нотариално заверена прогноза, а мнението ти, което по дефолт се базира на всичко онова, което изпускам.
    Като гледам календара за утре и че се очаква да излезе продажбата на нови домове... Фундамента ще е силно мечи за за долара според мен! Другото са поръчките на трайни стоки, там като се има предвид БВП и дефлацията ще е пълно разочарование също... така че... определено Евро, Франк и Злато ще се качват... според моето скромно мнение...
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Четеш и други теми ми се струва.
      Нямам информация, така мисля и споделям "измисленото".
      Никога не съм твърдял, че техничар и малоумен си подхождат.
      Реагирам на техничар, който иронизира различен подход за оценка на пазарите.
      Успех ти желая!
      не само си подхождат, Можем да гледам на това като СИНОНИМИ

Коментар

• Не, не чета другите теми във форума с изключение на "Бисери и вицове".

Въпросът ми беше напълно сериозен. Как според теб ще се развие ситуацията от гледна точка на фундамента, който, признавам си, следя през пръсти? Не те гъбаркам, нито искам някаква нотариално заверена прогноза, а мнението ти, което по дефолт се базира на всичко онова, което изпускам.

Коментар

Здравей, Анон!

От къде черпиш тази информация за позициите на фондовете? И какво е виждането ти за ситуацията от фундаментална гледна точка? Как ще се пренареди пъзела след случилото се днес?

П.П.: Обясни като за малоумен техничар.
          Четеш и други теми ми се струва.
          Нямам информация, така мисля и споделям "измисленото".
          Никога не съм твърдял, че техничар и малоумен си подхождат.
          Реагирам на техничар, който иронизира различен подход за оценка на пазарите.
          Успех ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Само да вметна мнение: Масата, най-вече фондовете, са дълги на евро/долар. Представям си какви опционни нива са шибнали на 1.2500!!! Таймингът, обаче, е малко мъгляв. Трябва да се следят няколко източника, анализаторите коментиращи ФЕД и решенията му, а най-добре в следващите дни - изказвания на членове с глас и БЕЗ глас във FOMC.
            Здравей, Анон!

От къде черпиш тази информация за позициите на фондовете? И какво е виждането ти за ситуацията от фундаментална гледна точка? Как ще се пренареди пъзела след случилото се днес?

П.П.: Обясни като за малоумен техничар.

Коментар

• Към питащите - евро/долар върви към 1.23

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
                Няма как някой да знае, камо ли да го прочетеш в новините.
                Аз знам - тази седмица със сигурност м/у 1.22 и 1.30

п.п. Изпуснях късата от 1.2710, но като затворих 1.2605 и спрях да гледам като наближи 15.30. че тогава винаги става големата резачка
                DJ сватба

Коментар

Масата е къса, което е довод против горното, но с малко пилене на нерви, ще изкарат по- голямата част.
                  Само да вметна мнение: Масата, най-вече фондовете, са дълги на евро/долар. Представям си какви опционни нива са шибнали на 1.2500!!! Таймингът, обаче, е малко мъгляв. Трябва да се следят няколко източника: анализаторите коментиращи ФЕД и решенията му, а най-добре в следващите дни - изказвания на членове с глас и БЕЗ право на глас във FOMC.

Коментар

• Първоначално изпратено от direx Разгледай мнение
                    Здравейте, искам да попитам според вас на къде ще тръгне EUR/USD, следващите дни, защото повечето от новините които чета са несигурни за това.
                    ... ако може ... и за останалите валути кажете нещо ... накъде ще тръгнат ... следващите дни

Коментар

Здравейте, искам да попитам според вас на къде ще тръгне EUR/USD, следващите дни, защото повечето от новините които чета са несигурни за това.
                      Чуждото мнение не трябва да ти служи за критерий, по- скоро обратното и с риск да те объркам, ще предположа 2480 като следващ вход за контра. Вероятно и последен. Естествено, това 2480 подлежи на корекции според развитието на ситуацията идните дни, но за момента си мисля нещо подобно.

Масата е къса, което е довод против горното, но с малко пилене на нерви, ще изкарат по- голямата част. Утре-вдругиден ще е далеч по- ясно или прекалено късно.

Успех и слагай стопове!!!

Коментар

Няма как някой да знае, камо ли да го прочетеш в новините.

Коментар

Къде ги четеш тези новини, които до сега бяха сигурни и изведнъж се разколебаха?

Коментар

• Здравейте, искам да попитам според вас на къде ще тръгне EUR/USD, следващите дни, защото повечето от новините които чета са несигурни за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                              що става тука, ни дума ни стон
                              блябля пак изби рибата, поздравления!
                              Заложил съм срещу JPY в GBP и USD, но добре ми го начука днес и не ми е до приказки.

Коментар

• Тук как е положението?
                                Очакваме ли вече новите стимули от ФЕД?
                                Борсата ги чака, ама я ги дочака, я не.
                                Изненадващи движения днес в златото и среброто преди новините. Значи спекулантите ще ги накажем. Аз имам късо злато, сега пуснах и късо сребро от 18,40.

Джеймимирър, засега няма да сменям ника си, но все още има време.

Хайде, аз пак изчезвам, че почивката ми върви.
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X