Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.8
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеАбсолютно! И в средносрочен и дългосрочен план, печелят винаги акулите. Цаците обикновено има краткосрочен успех, който ги опиянява колкото да продължат да играят...и в крайна сметка да загубят. Ако вероятността, цацата да печели, беше голяма, нямаше да ги има многобройните фирми посредници, предлагащи форекс търговия! Замисли се!и да си откриеш сметка. Разбира се, зарибявката не споменава това например (от Википедия):
Insider trading conviction
In 1988, he (Soros)was asked to join a takeover attempt of the French bank Société Générale. He declined to participate in the bid but later bought a number of shares in the company. French authorities began an investigation in 1989, and in 2002 a French court ruled that it was insider trading, a felony conviction as defined under French securities laws, and fined him $2.3 million, which was the amount that he made using the insider information.Last edited by shamangibi; 25.08.2010, 14:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bisert1 Разгледай мнениеТова някаква изградена и проверена във времето стратегия ли е или просто субективно мнение?! Между другото от колко време си на пазара?
Затова:
1. Трябва да се влиза в пазара само при сигурен тренд
2. Бързо прибиране на печалба от 20-40 пипса, не повече
3. Никакви стопове, особено "плитки". Или ако има стопове, то те да са за фундаментално ключови нива от по-голям фрейм, но не и за локални интра-часови или интра-минутни. Стопа, ако го има, трябва да е поне 10-15 пипса след ключовото ниво, за да се елиминира удара от "сянката"
4. Директно следене на търговията
Коментар
-
Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнениеАз продадох на 1.2650 малко и една чакаща на 1.2715 се пусна.На двете стопа им е на 1.2740. Ще трябва да се чака амариканската сесия за на юг, но не се знае знае ли се
Затворих едната на 0 другата на +65пСигурно избързах, но докато съм на + да го прибера. Някой може ли да каже какво се очаква от американците днес според фундамента, че са ми мъгла?
Коментар
-
до мос70
Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнениеДругото закопаване са "стоповете"! Слагането на стопове е равносилно на хара-кири! По-разумно е да не се лакоми човек за много печалба, да изчака за ясен сигнал за тренд, да влезе по посока на тренда, и да прибере за 20-30 пипса....но не повече, защото може да изгори! Но никакви стопове- това е самоубийство! Малка печалба, но с минимален риск, то е формулата за успеха...според мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение... форексът е океан - има риба всякаква - много цаци с малко пари от които нищо не зависи и малко акули, които в определени моменти притежават паричния ресурс да движат цената за кратко време, а то колко време му трябва да удариш един стоп....
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеПазара не е съгласен с теб
Случва се.
На каква база взимаш решения ?Last edited by Jason_Thorn; 25.08.2010, 12:24.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеДобре де, какво е сега това нещо. По всичко ЕУР/УСД си е за надоле според мен. Скъсих си днес като пич, и изведнъж бум нагоре, прас стопа. И сега ако не слезе 2-3 фигури надолу ей ме на. От днес спирам да търгувам с всякви пендинги, мендинги и други простотии, не съм ли пред платформата, никва търговия, баси.
Случва се.
На каква база взимаш решения ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеДобре де, какво е сега това нещо. По всичко ЕУР/УСД си е за надоле според мен. Скъсих си днес като пич, и изведнъж бум нагоре, прас стопа. И сега ако не слезе 2-3 фигури надолу ей ме на. От днес спирам да търгувам с всякви пендинги, мендинги и други простотии, не съм ли пред платформата, никва търговия, баси.
Коментар
-
Другото закопаване са "стоповете"! Слагането на стопове е равносилно на хара-кири! По-разумно е да не се лакоми човек за много печалба, да изчака за ясен сигнал за тренд, да влезе по посока на тренда, и да прибере за 20-30 пипса....но не повече, защото може да изгори! Но никакви стопове- това е самоубийство! Малка печалба, но с минимален риск, то е формулата за успеха...според мен!Last edited by mos70; 25.08.2010, 11:54.
Коментар
-
Добре де, какво е сега това нещо. По всичко ЕУР/УСД си е за надоле според мен. Скъсих си днес като пич, и изведнъж бум нагоре, прас стопа. И сега ако не слезе 2-3 фигури надолу ей ме на. От днес спирам да търгувам с всякви пендинги, мендинги и други простотии, не съм ли пред платформата, никва търговия, баси.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
Коментар