IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
    Това за любезност ли го приемаш.
    Чао и на теб

Не му цепи басма на варненското мекере чаак толкова Само лафовете му са голеееми.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      След данните от Китай и Австралия, Анон снощи пусна дълги AUD/USD, евро/долар, които вече са затворени и сега е пак на къси в горните две.
      То, ако ставаше само с пици..... вие да бяхте боговете на форекса.

П.П. Тююю, да не дремне човек.... плюете ли, плюете....
      Ма пак си спал с Г.З. навън... не мрънкай ся

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Малко ще се постарая, защото днес си тук, а след година може и да те няма, както много други специалисти.
        Пита нещо във форума, дадох ти любезно мнение, а ти почна да даваш оценки Малко нелюбезно, а? Да си ме видял да оценявам някой колега във форума?
        Отказах се да ставам професионален художник още в 5 клас, ама иначе си вадя хлебеца сам от 91 година, а ти? Не те знам ни кой си ни колко ти е половия орган която размахваш, но ако не се дължиш любезно просто ме подминавай в темите. Нито ти натрапвам търговия, нито те уча на анализ, нито смятам да ти ставам ментор. Ако ме видиш някога да давам оценки на някой колега, заповядай и ти. Ако пък не, ела на някоя среща с колеги, с удоволствие ще чуя какво имаш да ми кажеш по мой адрес. А тук, любезно. Дори нещо да не ти е по вкуса не се заяждай излишно, още повече с човек който отговори на твое питане. Да спазваме добрия тон все пак.
        Ок?!
        Това за любезност ли го приемаш.
        Чао и на теб
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

..
          И аз не се имам, просто бях любезен с теб, а ти почна да даваш оценки като някой ментор. Както и да е, чао.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Малко ще се постарая, защото днес си тук, а след година може и да те няма, както много други специалисти.
            Пита нещо във форума, дадох ти любезно мнение, а ти почна да даваш оценки Малко нелюбезно, а? Да си ме видял да оценявам някой колега във форума?
            Отказах се да ставам професионален художник още в 5 клас, ама иначе си вадя хлебеца сам от 91 година, а ти? Не те знам ни кой си ни колко ти е половия орган която размахваш, но ако не се дължиш любезно просто ме подминавай в темите. Нито ти натрапвам търговия, нито те уча на анализ, нито смятам да ти ставам ментор. Ако ме видиш някога да давам оценки на някой колега, заповядай и ти. Ако пък не, ела на някоя среща с колеги, с удоволствие ще чуя какво имаш да ми кажеш по мой адрес. А тук, любезно. Дори нещо да не ти е по вкуса не се заяждай излишно, още повече с човек който отговори на твое питане. Да спазваме добрия тон все пак.
            Ок?!
            Абе,вие с многото мнения сте много навити като пружинки,просто се пошегувах.Относно мнението питах Масажиста.А ти като си тук толкова години звезди ли трябва да ти се свалят.И не се имам за специалист за разлика от теб.
            Както и да е отсега ще бягам от теб като дявол от тамян.

Коментар

Рисуването май не ти е от най-силните черти
              Ок?!
              Last edited by Jay Gould; 02.09.2010, 00:07.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

В смисъл, не е имало сложна като съм казвал, че ще е такава, или формата не ти харесва?
                За формата не отговарям никога и никога не съм имал претенции, де.

ПС: Имам навика иначе да си пазя архива от 2001 насам
                Рисуването май не ти е от най-силните черти

Коментар

Джей извинявай,ама от твоите сложни корекции досега, нито една не е била актуална.
                  В смисъл, не е имало сложна като съм казвал, че ще е такава, или формата не ти харесва?
                  За формата не отговарям никога и никога не съм имал претенции, де.

ПС: Имам навика иначе да си пазя архива от 2001 насам
                  Last edited by Jay Gould; 01.09.2010, 23:36.

Коментар

Мисля, че пак там:

... някаква сложна корекция
                    Джей извинявай,ама от твоите сложни корекции досега, нито една не е била актуална.
                    Last edited by bokogega; 01.09.2010, 23:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Спах. Удовлетворява ли те този отговор?
                      Чудил си се каква ще е посоката на валутите ли? Пускай къси евро/долар сега и се не бой.
                      Амин!

Коментар

А,ако издържи къде отиваме?
                        Мисля, че пак там:

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        ... някаква сложна корекция

Коментар

2920 - 2970 го виждам аз, но ме съмнява да минем скоро над 2840, ама знае ли се, дали се знае
                          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                            ема по учебник се получи

и да допълня, целта на това движение е 2760, ако го бием слизаме под 2600 - 2560

Коментар

• Аноне, виждаш ли го фундаментално AUD/USD да започне пропадане? Или корекция надолу?
                              thanks

Коментар

• Мен ми интересно ATILA дали изтъргува франка, вчера му споменах, че може би ще гони паритет с долара, но очаквах корекция преди това. Оказа се, че паритет днес почти видяхме (1.006$/Ф) и последваща корекция от 1 фигура в обратна посока.

И въпрос към Анон - защо смяташ, че златото е за скъсяване ?

Коментар

Working...
                                X